Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 ну вот откуда 10 гостей нарисовалось?) Отключили "видимость". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Отключили "видимость". гости это не невидимость, это незарегистрированные пользователи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 только ты его уже не продашь за ну чого... батько взяв 9-ку нову за 23.5 кгрн, накатав тищ 150, два чи три рази били, короче 7-річну, підушатану здав перекупам (набагато дешевше ринкової вартості на той час) за майже 20к гости это не невидимость во-во...небаченість це коли "користувачів 5" а ніків перечислено 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 не продам, но и дешевле 8 к грн не куплю такой же мощности. Вот я и говорю, что "Хорошо, что успел купить тогда!" Увидел холодильник полторметра метра ростом- офигел... Он сейчас стоит почти столько же, как наш двухметровый двухкамерный, купленый около 3-х лет назад... Хорошо, что взяли тогда.. Да банка шпротов 47 грн - я в шоке!!!8 ) во-во...небаченість це коли "користувачів 5" а ніків перечислено 4 А, поняв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 всем привет, погуляли, всмісле покатались на машине по труханову, муж немного поездил. еле выехала со двора - какаято скотина подперла, хотя могла еще метр проехать и полно места.. написала ему матерную записочку!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Уже гостей 12. Интересно, по каким тегам набижали.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Может быть война, трофей, а может и религиозные обсуждения привели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 11 уже.... один видно тгой... о хотите анекдот и гостей сразу станет 500? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 хотите анекдот и гостей сразу станет 500? Боюсь, что тебя за него забанят. Можешь в личку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Сидимо в сусідів. Жінка принесла мнясо французьке)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 мнясо французьке)) з французів чи з жаб?:multi: чи може всеж "по французьки":multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 з французів чи з жаб?:multi:чи може всеж "по французьки":multi: Називається мнясо по французьки. Не ржати. Ітак всі приколюються бо я на річку їздив)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Називається мнясо по французьки ну так би одразу й сказав... бо ж французьке мнясо і мнясо по французьки то різні речі Ітак всі приколюються бо я на річку їздив) по жабів? тож там тільки деяких видів жаби катять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 PavelV, цей раз я був жертвою... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Andriy1352, а что у тя с авто случилось, а то писал, что поломался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 а то писал, что поломался. Видно все же Логан не для того, что бы по бездорожью врываться.. По теме - ходил кормить зверей и протопил немного. На улице уже - 23 мороза.. и крепчает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 На улице уже - 23 мороза.. и крепчает. жесть... нада пойти глянуть омывайку. не помню какую концентрацию делал( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Creativ4eg, у нас -13 щас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Надо и себе глянуть на градусник пойти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Creativ4eg, у нас -13 щас ну я не помню как разбавлял... может 1:1 может 1:2. там типа -40 и -20. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 у нас завтра в 8 утра 28 мороза обещают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 у нас на утро -15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 На улице уже - 23 мороза. у нас -14 Creativ4eg, у мя уже замерзла, я про нее забыл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 там типа -40 и -20. А ты покупал -80? Ничего она не наделает плохого, только сама замёрзнуть может, но не как лёд... Ну ты понял. А вот в шкоде у меня вода с "галой" и с остатками незамерзайки, и стоит она на улице..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Creativ4eg, у мя уже замерзла, я про нее забыл я тоже как то забыл. пришлось покупать новый насос((( а он сейчас не меньше 50 грн. так что лучше незамерзайку использовать))) тем более с прошлого года осталось литра по ходу. так что норм А ты покупал -80? угу. но это если чистую залить. та вроде не должно замерзнуть сама замёрзнуть может, но не как лёд... Ну ты понял. ага. как желе станет. знаем, проходили А вот в шкоде у меня вода с "галой" и с остатками незамерзайки, и стоит она на улице..... как то не по феншую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах