Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Emissions, сакс а чем лучше? интересно ведь. а то думали валеру... Блин, а что за песня то? <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/f9qNH5uB9Bo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Вы о каких кисках? женских.. но Emissions еще не знает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Emissions, саксовский полимер на феродо выдерживает большие отжиги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 женских.. но Emissions еще не знает Emissions, саксовский полимер на феродо выдерживает большие отжиги ага, понял, иными словами более износостойкий как я понял?) кстати смотри какая трабла есть, бывает тыкаешь передачу, даешь газу а обороты ростут а скорость нету, потом через пару секунд нормализоваться, я так понимаю сцепа буксует? сцепа уже пару раз раньше подпаливалась... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Жгуны Да сцепа,спалил ездун-))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 кстати смотри какая трабла есть, бывает тыкаешь передачу, даешь газу а обороты ростут а скорость нету, потом через пару секунд нормализоваться, я так понимаю сцепа буксует? сцепа уже пару раз раньше подпаливалась... сцеплению вафли, продолжишь так ездить - кончишь маховик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Всем спокойной ночи.. Пошел я спать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Автонаездник, Споки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 Да сцепа,спалил ездун-))) да это у бати. Дмитрий $, а почем обойдется? это я так понимаю дицк, корзина и выжимной идет вместе в наборе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 січня 2015 это я так понимаю дицк, корзина и выжимной идет вместе в наборе? да, именно так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Доброго ранку! мороз -21...притиснуло трохи. але відзавтра вже відлига Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Andriy1352, добого, а у нас пока -14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Солекс Делортович, я те наберу по поводу кангу через часок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Дмитрий $, так еще не 12-е число Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Солекс Делортович, ну уже мона от сегодня плясать, надо только решить, когда будем перегонять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Andriy1352, добого, а у нас пока -14 Пока?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 мороз -21 -14 А у нас - 27 ночью было.. да и сейчас не особо тепло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 у нас -11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 А у нас - 27 ночью было.. да и сейчас не особо тепло Харашо вам))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Харашо вам)) Да это б вам это наше хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Да это б вам это наше хорошо Та ні. Не треба))-ітак холодно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 ітак холодно. По новостям передают резкое потепление - будем ждать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 По новостям передают резкое потепление - будем ждать Та вже завтра вдень 0 має в нас бути) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Та вже завтра вдень 0 має в нас бути) а у нас еще мороз Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 січня 2015 Автонаездник, в нас післязавтра вночі дощ при -1 обіцяють, ото буде каток)) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах