Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Дмитрий $, шо так? тікиж голову ставив? чи може хоче ВАЗ?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Andriy1352, будем надеяться, что купит ВАЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 я постоянно ем ночью На диету с женой сели? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 djurka, ну мене теж пробиває після...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 На диету с женой сели? при чем тут жена, жена ночью спит, а я всю сознательную жизнь полуношник, соотв. и питаюсь ночью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 и ей не мешает? я все равно слышу что муж что-то делает... даже если просто встал в туалет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 при чем тут жена, жена ночью спитпритом что согласно старого бородато-боянистого анекдота, если жена с мужем садятся на диету, то они по ночам, на нычку кушают на кухне. по отдельности )))))) я все равно слышу Это зависит от того, у кого на сколько чувствительный сон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 это не анекдот - это правда жизни))) про диету. я ночью не ем. но раньше полюбляла булики и вафельки грызть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 это не анекдот - это правда жизни из личного опыта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 из личного опыта? нет. из опыта маминой подруги... та реально так и попалась.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 реально так и попалась ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 и ей не мешает? я все равно слышу что муж что-то делает... даже если просто встал в туалет да нет, тем более после ремонта кабинет и спальню "разнесли" друг от друга. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 прям с котлетой и попалась... Дмитрий $, может про шины все таки ответишь?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 nemez, думаєш отжиматєль? торчок, гопник или просто мелкий жулик. 99% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Дмитрий $, может про шины все таки ответишь?? так ответил же, если на личку долго не отвечаю лучше набери, она постоянно захламлена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 nemez, в принципі схоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 я постоянно ем ночью мужики, жрите утром и в обед. Вечером и ночью - либо пейте много минера/чая, если уж невмоготу - бананы - апельсины - яблоки. Ну или какие другие фрукты. Не хряцайте калорийное на сон грядущий, иначе жопа будет шире плеч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Добрий вечір! п'ятниця, а ніхто ніщо не дєлає... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 кста нам в этом году 10 лет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 кста нам в этом году 10 лет... так надо это дело обмыть))) :az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Apache,а если по точней? Дата? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Apache, Вітаєм нас! коли саме, сходка буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Привет всем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 декабрь. 1/12 1.12.2005 появился сайт запущенный klm вместе с алик и Iari. Эта дата и считается стартом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 так надо это дело обмыть))) Через год. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах