Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 а я как раз авиабилеты купил. В Америку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Автонаездник, да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 nemez, Будешь Амереканбой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Доброго всім вечора)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 з тамадою проблєм нема-Коля є Маша прочитала, и говорит" Я "рада" что тебя все клоуном считают, весёлым пъяницей... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Маша прочитала, и говорит"Я "рада" что тебя все клоуном считают, весёлым пъяницей... Коля, они любя))) за третий вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 они любя))) Нет. Она думает, что ко мне как к клоуну относятся - из за моих постоянных пьяных выходок. Думаю она права.. Маша (супруга) за второй. Я тоже - первый сильно яркий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 все люди разные... со всеми бывает... не бери близко к сердцу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 ТО шо приняли ещё 2 голоса за второй? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 я за третий. Колян, хоть и не особо с тобой знаком, но отношусь с уважением, как к веселому и позитивному дядьке, у которого руки с правильного места растут, но ни как не клоуну...то ти шось дурню ляпнув. Только не "спасибай", а то подумают что подлизался и "спасибо" выпросил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 я за третий. Колян, хоть и не особо с тобой знаком, но отношусь с уважением, как к веселому и позитивному дядьке, у которого руки с правильного места растут, но ни как не клоуну...то ти шось дурню ляпнув. Только не "спасибай", а то подумают что подлизался и "спасибо" выпросил полностью поддержу Штруля))) а клоунов тут хватает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Я "рада" что тебя все клоуном считают, весёлым пъяницей... А может она хотела, что бы ты меньше бухал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 ауууууу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 че? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 кто тут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 никого здесь нет. И незачем так кричать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 ауууууу шотакое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 чтото тихо как то для пятницы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 quitka, давай приедем и у тя дома устроим пати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 кто спит, кто в говно, а кто то инфу с винта на винт перемещает(я например) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 quitka, давай приедем и у тя дома устроим пати можно устроить пати на набережной.. дома низзя. муж будет против.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 quitka, то есть ты мне предлагаешь сейчас в ночь проехать 150 км в одну сторону чтобы пати было на холодной набережной? Офигеть гостеприимство Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Офигеть гостеприимство езжай к нам. на гейзер поедем ты ж на газу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 я воообще гостей очень люблю... но мужу азвтра на службу в часть... так что он будет точно против в данный момент. а так радости просим.. прадв спать тебе прийдеться либо на матрасе либо в обнимку с ребенком)) вообще я все хочу приехать и посмотреть чернигов)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 ты ж на газу? сейчас нет, авто с ГБО стоит в гараже, со снятым баллоном вообще я все хочу приехать и посмотреть чернигов)) С ночевкой али без? С мужем али без? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах