Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 PavelV, та то я поржать. Вроді їздять, тільки не скажу хто саме. В мене "озон". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 По ГБО никому ничего не нужно?? есть всякая мелочевка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Всем Привет!!!!Такой вопрос что бы таксовать начать какие документы нужны для ГАИшников? Может кто то сталкивался? Заранее СПС. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 В мене "озон". Солекс став. бери нижню частину (без жикльорів і прочої лабуди) і вмантулим тобі солєкус По ГБО никому ничего не нужно?? есть всякая мелочевка в ПП скільки коштуватиме ЕМК бензину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 PavelV, 100 грн, БУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 ziban, в фірмуц таксі влаштуватись - оптимальний варіант, або як варіант без ніяких доків возити з передмістя в місто PRO-gektor, на постійній основі? дякую, будем знати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 По ГБО никому ничего не нужно?? есть всякая мелочевка PRO-gektor, ремкомплект на Томасетто есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 не, не на постоянке, сарай обчистил) машину продал, а мелочевка всякая осталась.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Солекс став. бери нижню частину (без жикльорів і прочої лабуди) і вмантулим тобі солєкус і на гєрмєтік його! на гєрмєтік! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 vegas, нету) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 (змінено) Солекс став. Нафіфа? В мене мій "озон" новий, ДААЗ оригінальний. Я його ще за 1000 грн купляв, років два назад десь. Китайський тоді 460 коштував.. і на гєрмєтік його! на гєрмєтік! Нєєєє, тут нє прайдьот! Змінено 17 січня 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Я його ще за 1000 грн купляв. ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 ... отож то) солекс лучше, это факт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 PavelV, чого це?? Зато новий! Тоді я міг собі позволить. В мого старого криві плоскості, і сочився бензин між частинами. солекс лучше, Солекс тоді чи 1400 був, чи шо. Не помню вже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Николай-01, за 1000 можна було афігєнний точений перебраний в ідіалі солєкс взяти і щей залишилось би на тяги/прокладки для його установки і обмить а старий озон ти де дів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 отож то) Тоєсть карб, який купляєш раз на все життя за 1000 - дурак, а телефони по 6 тисяч на год-два - нормально?? Піду застрелюсь. афігєнний точений перебраний Це вже не новий. Можна і жінку б/у взять - але то вже не то. а старий озон ти де дів? Лежить десь в коробці від нового. На запчасті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 карб, який купляєш раз на все життя ну-ну просто за ті самі кошти можна було взяти солекс (я і зараз по 900-100 нові даазовські находив, просто не в найблищому магазі тарити треба а трохи пошукати) якщо не новий то в аналогічному стані, і ходив би він точно стільки ж, і машина їхала б веселіше і економніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 ну-ну А жіба ні? Той 30 років простояв, а цей... машина стільки не проживе. по 900-100 нові даазовськ Та то китайські. просто не в найблищому магазі тарити треба а трохи пошукати А я й не в найближчому, а в найдешевшому в області. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Це вже не новий. от тобі новий, Солекс, так щей 83-62 (якщо не в курсі шо то спитай Вітальки) з мозгами!!! Посилання На запчасті. віддай мені, в тебе ж карб, який купляєш раз на все життя а телефони по 6 тисяч дороще 1300 ще не купував і не планую... і телефон це ціла штука ,а карб тіки частина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 якщо не новий то в аналогічному стані, Не люблю не нове, а тоді я міг собі позволить, повторюю. і машина їхала б веселіше і економніше Спочатку требя мотор відкапіталити, а потім думати що краще. віддай мені, в тебе ж А мало лі! дороще 1300 ще не купував і не планую Та я образно кажу, і як наприклад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 а потім думати що краще. пізно, озона вже ж купив тоді я міг собі позволить як на мене можна було вже знайти додаткову сотню-дві тратячи штуку... (і зараз нові даазовські солєкси менше 1400 грн легко можна знайти, тай ніколи солєкс не був в півтора рази дороще озона) Не люблю не нове а чо тоді машина не нова? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 от тобі новий, Солекс, так щей 83-62 (якщо не в курсі шо то спитай Вітальки) з мозгами!!! Посилання Це все добре, але мені він треба був срочно, і сію сєкунду. Зараз би вже однак не купив би.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 зараз нормальний тел за 1300 не візьмеш( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 як на мене можна було вже знайти додаткову сотню-дві тратячи штуку... (і зараз нові даазовські солєкси менше 1400 грн легко можна знайти, тай ніколи солєкс не був в півтора рази дороще озона) мені він треба був срочно, і сію сєкунду. а чо тоді машина не нова? Не заробив ще на нову. І навряд чи зароблю, а красти нема шо. зараз нормальний тел за 1300 не візьмеш( Тел - для того шоб звонить, а такий зараз можна взять і за 300. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Тел - для того шоб звонить, а такий зараз можна взять і за 300. прежде всего он должен біть юзабельнім, и самое главное френдли юз. за 300 гривен новое говно только продается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах