Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Ау. живые есть? Привіт! Є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Есть. У нас снег пошёл, липкий такой.... Я по Машу и обратно только что боком ехал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 А у нас слякоть, плюсовая температура.. но пока снега и дождя нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Николай-01, тока двиг подшаманил и опять бочком. а потом будешь опять говорить "что то тарабанит, не пойму что"))) тоже снег идет, вышел за аккумом, пока туда сюда, машина вся в снегу. жесть. хоть бы завтра мороз не ударил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 А у нас слякоть, плюсовая температура.. но пока снега и дождя нету В нас те саме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Всім привіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 а потом будешь опять говорить "что то тарабанит, не пойму что"))) Так оно и тарабанит уже, бо я в ту же ночь стрелку тахометра пускал на второй круг.... Да - я жалею об этом, но что уже поделаешь... Синька лох, синька чмо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Всім привіт Привіт, перевізник) Так оно и тарабанит уже, бо я в ту же ночь стрелку тахометра пускал на второй круг.... Да - я жалею об этом, но что уже поделаешь...Синька лох, синька чмо... Зате є шо згадати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 перевізник га, шо...я не вкурсі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 га, шо...я не вкурсі А хто вчора беху розібрав і кудись вивіз?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 га, шо...я не вкурсі Таке я вже чув, коли нагадав про двері. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Привіт, перевізник) у меня сразу ассоциация с " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 А хто вчора беху розібрав і кудись вивіз? навпаки привіз запи шоб зібрати, правда не собі Николай-01,будуть тобі дверцяти тіки чутка пізніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 будуть тобі дверцяти тіки чутка пізніше Тільки в мене вже на них гроше нема. Ні на шо вже нема. Ось грачую за пиво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Тільки в мене вже на них гроше нема зато карб є лишній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 добрый вечер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 зато карб є лишній Дай Колі ті двері-прийде час розрахується) всеодно лежать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 зато карб є лишній Я подумаю, якшо так. Ще шось добавлю, шоб на всі двері хватило. Тілько фоток я так і не бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 добрый вечер. Добрый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Andriy1352, дакую за розуміння і підтримку. Для мене гірше всього - бути комусь винному. Так-то можна обійтися, а коли вже винен - мусиш ужиматися і борг вернути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Дай Колі ті двері-прийде час розрахується) всеодно лежать та ну я ж без питань би віддав, тікми вони лежать на Житомирщині... шоб на всі двері хватило так в мене їх тікми дві (може третю ше найду, але не факт) так шо карба хвате Тілько фоток я так і не бачив та я сам так і не бачив їх фоток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 добрый вечер... Привіт! Не бійся снігу. Сніг-то весело) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Сніг-то весело) В нас вже нападало - і іде далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 В нас вже нападало - і іде далі Зима к вам возвращаеться.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Спешл фор PavelV, [spoiler="Як зберігається, і в якому стані. Хоча в мене все так.)))"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах