Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 всем доброе время суток. Совсем запутался во времени. Только проснулся, шесть утра. Валит такой конкретный снег. Привіт! Хоч сніг там побачиш) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Шняги не знайшли?)) Шнягу везут ИЗ Амстердама, а не В. Хотя шняга, это что-то безпонтовое... Приїхав тримостовий Краз на підмогу. Поки не можуть Ото наклав!... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Велкам ін зе ЮЕСЕЙ)) сєнкю вері мач (вот уроды) (с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Шнягу везут ИЗ Амстердама, а не В Шаришь Ото наклав!. То от жаренных колбасок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Всем привееееет!!!! Я только проснулся, хоть и лёг часов в 9. Отоспался за все дни. Сейчас тёща с тестем в гости приедут, часа через 2.. сєнкю вері мач (вот уроды) (с) Да-да.. Я тоже подумал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 у одного меня автообновление не работает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Creativ4eg, оно на второй день уже не работало. И уведомления через раз приходят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 От жеш, аби поржать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 От жеш, аби поржать))) Ага. До усрачки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Краз повернувся, трохи висмикнув, сам мало не засів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 І у нас зараз кругом таке болото, шо капець... В гаражі калюжі - шо за ці дні з машини настікало... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 В гаражі калюжі - шо за ці дні з машини настікало.. У меня аналогично. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 В мене в гаражі сухо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 В мене в гаражі сухо) Так ты же не ездишь и топишь nemez, вспомнил фильмец " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 В гаражі калюжі - шо за ці дні з машини настікало... И да - кто там мне говорил, мол, зачем я бортик вокруг ямы оставляю, а? Я то помню кто... Но как раз этот 1см и не позволяет воде стекать в яму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Я круг ями заливав з маленьким нахилом. Вода стікає в сторону воріт а там дренаж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Николай-01, то что ты бортик сделал, это ты красавчик, ты мне лучше скажи, почему не сделал небольшой уклон, дабы эта вода уходила куда то. а то как то если в гараже стоит вода, значит будет авто гнить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 (змінено) Якби я не був настільки сильно зажатий в фінансах, я б взагалі зробив де колеса жолоби, и на них зйомні решіки з прутів секціями, решітки шириною з півметра, і все це витікало б на вулицю.... Та якби були гроші я б гараж робив не 4,20*6,40, а 6*9. Creativ4eg, там есть не большой уклон... Но почти прямо... Просто я отрисовал линию пола с уклоном как книжка пишет - мне показалось сильно много, сделал наполовину меньше... На ошибках учатся... Я бы многое сделал не так, как сделал уже.. Ребята!... Смотерь всем!!! Посилання Змінено 24 січня 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Висмикнули нарешті) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Ребята!... Смотерь всем!!!Посилання Целый день сегодня такая ситуация. Общался по тел. с челом с того города.. все еще хуже Висмикнули нарешті) Представляю, как у тебя там на улице разворотили.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Та капець...шо після танків(-роботи купа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Andriy1352, А газончик нанять было не вариант?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Andriy1352, А газончик нанять было не вариант?? Мало. Шо зробиш. Работяги більше попали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 притарабанил комп друга домой. говорит "шото тупит, долго загружается и все такое". корчое разборка показала что конденсаторы вздулись, все забито пылью, да и сам по себе слабоватенький. подшаманим, подпаяем, будет работать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Подчистил уже... Забанил?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах