Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Ну то єдине що хочеться згадувати то це дівчата, посідєлки, прогулювання)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 На заочном учился. Дневную я бы на тот момент не потянул,так как сам платил за учебу. Работа была тоже отличная,бросать не мог. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 шо ваши 4.5 я вон 6 отматала на стационаре и лето практически без каникул - все на практике... правда за все время я давала взятки только коньяками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Я три роки на стаціонарі, потім акадємка, через рік знов акадємка, потім якось довчився на заочно))) Ну його в баню-не моє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 тада... нас было около 30 в группе а закончило магистратуру 9. остальные либо тютю либо на заочку. пацанов ясное дело было намного больше девок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Что - никто ничего не делает? В пятницу? Вечером? Ну вы гоните... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 я делаю -ем харчо, пью радомышль) завтра заберу машину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Взял пива набор приватна броварня сижу дегустирую. Перша варка и влонде понравилось,остальные уже завтра,крепкие ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 блонд мне нравится а еще есть бандер бир) не пробовал? я его обычно презентую любителям георгиевской ленточки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Неа,вайншайнер вот выпил как то. Ну гомнецо... А ты не пробовала с пивзавода нефильтраж 3-х дневка,ото пиво. Летом выпил пару бутылок и был как гриб пянючий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 бандербир нашего производства))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Взял пива приватна броварня ... Колєга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Andriy1352, Да хорошое пиво,чего скрывать. quitka, Не знаю,я в аучане тарюсь,может не обращал внимание. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Николай-01, я дєлаю) тікишо вивантажили Логана, ще приїздив одноклубник поміряти компресію, зараз трохи відпочиваєм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Yurec77, в ашане его нет - только в мелких магазинчиках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Всім привіт. а я тікми з роботи припхався.. на роботі намерзся поки длубали дві газєльки і буханку...зато поки в офіс їхали подрих в машині... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 О - расшевелил немного. нефильтраж 3-х дневка, Давно собираюсь взять, но вечно когда на Оболони проездом - то не сам... - только в мелких магазинчиках. Типа "у бабы Вали"? Я сейчас поужинаю, и буду пыво жерты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 О - расшевелил немного. Давно собираюсь взять, но вечно когда на Оболони проездом - то не сам... Типа "у бабы Вали"? Я сейчас поужинаю, и буду пыво жерты. та нет -у нас есть магазинчик не большой и там шикарный выбор пивасика... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Налепил с женой пельменей. Первая партия закинута в кипяточек )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 PavelV, Привіт! Николай-01, приєднуйся! quitka, згоден, в великих маркетах не завжди є те шо в малих ларьках djurka, смачного! ЗАЗДРЮ ПО-ДОБРОМУ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 пельменей. О, да!... приєднуйся! Та уже пару бокалов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Ой,тут такой бред посмотрел. В голове не ложится ну никак... Посилання djurka, О хорошая весчь домашние пельмени,мы с женой вареники лепили (люблю вареники)пару недель назад ото сила свое ридне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Yurec77, мій антивірус блокує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 у меня все нормально. там про киселевтв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 23 січня 2015 Вобщем вкратце. Бред,лажа,шо попало...(о видео) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах