Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 PavelV, Вот поэтому я у себя не ставлил реле блокировки- имхо при глюке сигналки потом только гемор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 в мене теж було сигналка під час руху начала волать і ні на що не ерегірувала - видьорнув від ней провід живлення і не було в мене більш сигналки та ну, так прикольніше, і машини дорогу уступають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 ну якщо прям таки горить то ставте, може йому по розходу не піде, бо повітря багато в принципі буде ну єсі шо не покатить - підїдеш і низи з жиками махнем туди-сюди)) Вот поэтому я у себя не ставлил реле блокировки аналогічно та ну, так прикольніше, і машини дорогу уступають та уши з мозгом би розплавились від 100 км з постійно волаючою сигналкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 та уши з мозгом би розплавились від 100 км з постійно волаючою сигналкою мигалки на даху не вистачало ще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 мигалки на даху не вистачало ще ага, на ржавій Копійці з випадаючим дном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 ну єсі шо не покатить - підїдеш і низи з жиками махнем туди-сюди)) окейна ага, на ржавій Копійці з випадаючим дном тєма же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 окейна але йому ж може і сподобатись, тоді тіки на мій 53 мінятись якщо 41 собі надумаю тикати.. але мій 53 тобі не підійде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 PavelV, Надо было провод на колокол отрезать - ехал бы только с аварийкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 але йому ж може і сподобатись, тоді тіки на мій 53 мінятись якщо 41 собі надумаю тикати.. але мій 53 тобі не підійде чого це ? різаний під газ?) ще й як піде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 ехал бы только с аварийкой не вгадав - з блимаючими габаритами тай так на ходу відьорнув дріт від колодки предів (додаткова з предами на сигналку і майфун тоді стояла в бороді) а колокол різать нада було ставать під кампот лізти різаний під газ? не різаний а сверляний в тебе ж гебеа нема наче та й Сєржу он не нра Солекс з газом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 в тебе ж гебеа нема наче це пока шо) та й Сєржу он не нра Солекс з газом не те шо не нра, свого сверлити жалко просто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 не те шо не нра, свого сверлити жалко просто то хай не сверле а мены выддасть, а ми йому з Сошковоъ озона втулим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 не те шо не нра, свого сверлити жалко просто) А чего его жалеть то? он же ж не последний в мире непросверленный карбюратор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 А чего его жалеть то? он же ж не последний в мире непросверленный карбюратор у меня ест ьеще ОЗОН, что бы поставить газ. сверлить карб принципиально не хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 але йому ж може і сподобатись, тоді тіки на мій 53 мінятись якщо 41 собі надумаю тикати.. але мій 53 тобі не підійде спочатку давай провіримо, а там вже будем рішать.. головне, шоб валила, і на першій камері, і на другій.. бо я їду точно, як дєдушка зараз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 у меня ест ьеще ОЗОН, что бы поставить газ ГБО в принципі пофіг який в тебе карб, хоч його взагалі нема. вн виконує тільки роль дрочеля а от на бензі від карба залежить якщо не все то дуже багато, тому імхо міняти солекс на озон щоб поставити газ я б не став сверлить карб принципиально не хочу так тоді хоч вебер, хоч солекс, хоч озон. хоть млін 5 горизонталок - результат буде той самий, читай вище чому спочатку давай провіримо окейно, я ж і кажу сьоні-завтра втикнем і будем дивитись шояк головне, шоб валила імхо одним карбом не обійдешся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 а от на бензі від карба залежить якщо не все то дуже багато, тому імхо міняти солекс на озон щоб поставити газ я б не став там меняется потому что у 2107 озона дифы в разы больше чем у 083-го солекса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Emissions, ну і що саме міняіться? тільки по іншому доводиться гбо підлаштувати щоб відношення пропав-бухава до повітря те ж саме було. імхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 PavelV, так в тому то і фішка, шо зараз у нього на 1.6 той солекс задавлює, на озоні шо на бензі шо на газу повинна ще жвавіше поїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Emissions, то в чому проблема? хай приїздяє сьоня ж впихнем азона йому а якщо буде хорошо себе вести і азона і азота і мазги з міцика:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Emissions, то в чому проблема? хай приїздяє сьоня ж впихнем азона йому а якщо буде хорошо себе вести і азона і азота і мазги з міцика:multi: та посуті я дав Сєржу зі своєї карб, і його вже перебрали і помили озон 2107) наче навіть з мехприводом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 наче навіть з мехприводом знач апаздав він - вебера я вже віддав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 у меня стоял озон- тоже был ожалко резать солекс)) спустя 2 недели езды- таки снял и врезаки в солекс поставил))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 Stalker-3, так обоснуй чим краще/гірше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 26 січня 2015 PavelV, Ну начнем с того что на озон нужна проставка- ее нужно правильно заинсталить - например мне пришлось снимать карб и выдвигать медную трубочку между двумя частями карба из корпуса немного- чтобы на ХХ норм начал работать. Да и проставка пластиковая- хз сколько она прослужит- и не хотелось бы чтобы она в дороге треснула. Во вторых по звуку - разница есть- на солексе звук от мотора немного другой - тише в салоне при разгоне + и когда на педальку жмешь както более все четко и собранно- личное впечетление. А так со слов ГБО-ков разницы нету- что солекс что Озон - на газу пофиг. Из минусов солекса - это что надо джелать врезки- хотя делаются несложно- накрайняк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах