Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Andriy1352,

cнігу дуже багато, машини позасипало

Люди слухаються, не виїздять?

А зимовою гумою там користуються?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Немец. Вдруг там в супермаркете на полках поршневая на мой форд будет свистни

Поділитися повідомленням

Люди слухаються, не виїздять?

А зимовою гумою там користуються?

Так, тут з цим повний порядок - інакше й бути не може

З гумою якраз засада - судячи з власних спостережень, їздять на чому попало

Поділитися повідомленням

nemez, там немає як в Європі обов'язкового застосування?

nemez, тиб тему створив про свою подорож, бо тут, в численних сторінках хтошодєланія твої дописи гуся і немає можливості слідкувати.

Поділитися повідомленням

Andriy1352, тут нема такого повального Та централізованого контролю. Та й необхідність може залежати від географічного положення. Наприклад, у цьому штаті дуже великі штрафи за блокування центру перехрестя, чого немає у сусідніх. Закони, правила, податки, тощо, відрізняються.

Поділитися повідомленням

nemez, та я чув, що кожен штат має свою конституцію і законодавство. просто Масачусетс-не Флорида, тут можна і зобов'язати їздити на зимовій гумі.

Поділитися повідомленням

Andriy1352, нажаль, у мене немає багато часу на те, щоб компонувати інформацію. Зараз так виходить, що доводиться подорожувати. Перед цим встиг відпочити у Єгипті, і так підозрюю, що далі ще буде. Я з нетерпіння чекаю нормальної, людської погоди, взяти на прокат машину та дещо відвідати. Це буде дешевше та практичніше, ніж пересуватися громадським транспортом.

Таксі тут унікальне - ставиш программу на смартфон, з неї робиш замовлення і отримуєш усую інфрмацію про водія та транспортний засіб, та бачиш на мапі, де автомобіль знаходиться. Як правило, у довільній точці тебе підбирають напротязі максимум п'яти хвилин. До програми прив'язана платіжна картка, гроші рахуються та знімаються автоматично. За результатами поїздки на електронну пошту отримуєш звіт у указанням маршруту та дальності, а також вартість поїздки.

Дуже зручна штука, та оригінальна ідея. Зручно, практично та вигідно.

Поділитися повідомленням

Andriy1352, не у тому справа - завжди, у чому тільки можливо, люди продумують дрібниці. І саме їх сукупність дуже сильно полегшує життя. Навчившись контролювати дрібниці, контролюють глобальні речі.

Ми, у свою чергу, не можемо та й не хочемо продумувати дрібне, що у свою чергу, приводить до нездатності продумувати глобальне. Ми самі для себе мебель робимо сокирами, випускаємо ланоси, споживаємо продукти з усіма елементами таблиці Мендєдєєва, при цьому звинувачуємо %нутого сусіда, франкомасонів або гуманоїдів з марсу.

Доки ми не навчимося діяти та відповідати самостійно, не припинимо бухати та не будемо мовчки займатися кожен своєю справою - так і будемо купатися у власному лайні. Треба будувати суспільство на нових засадах, а для цього потрібно, щоб кожна людина добре попрацювала над собою.

Поділитися повідомленням

Я меблі роблю не сокирою))

А загалом згоден. Можна (часом і треба) когось звинувачувати, але і самому робити, що повинен, належним чином.

Для мене головне, щоб мені не заважали працювати.

Поділитися повідомленням

Shostak, мне проще я уже подобное проходила ток в другом месте. потому примерно представляю что там будет.

Поділитися повідомленням

Привіт!

Так, фарбую.

А ти?

Змiна скiнчилась,майже,зараз брат мене змiне i додому в лiжко)))

Поділитися повідомленням

Змiна скiнчилась,майже,зараз брат мене змiне i додому в лiжко)))

Я зараз доціка в садочок закину і теж покимарю.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз