Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 приятного аппетита! Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Полягали камради) Сєрьога, як там погода? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Я арбайтен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, cнігу дуже багато, машини позасипало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, cнігу дуже багато, машини позасипало Люди слухаються, не виїздять? А зимовою гумою там користуються? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Немец. Вдруг там в супермаркете на полках поршневая на мой форд будет свистни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Люди слухаються, не виїздять?А зимовою гумою там користуються? Так, тут з цим повний порядок - інакше й бути не може З гумою якраз засада - судячи з власних спостережень, їздять на чому попало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 nemez, там немає як в Європі обов'язкового застосування? nemez, тиб тему створив про свою подорож, бо тут, в численних сторінках хтошодєланія твої дописи гуся і немає можливості слідкувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, тут нема такого повального Та централізованого контролю. Та й необхідність може залежати від географічного положення. Наприклад, у цьому штаті дуже великі штрафи за блокування центру перехрестя, чого немає у сусідніх. Закони, правила, податки, тощо, відрізняються. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 nemez, та я чув, що кожен штат має свою конституцію і законодавство. просто Масачусетс-не Флорида, тут можна і зобов'язати їздити на зимовій гумі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, нажаль, у мене немає багато часу на те, щоб компонувати інформацію. Зараз так виходить, що доводиться подорожувати. Перед цим встиг відпочити у Єгипті, і так підозрюю, що далі ще буде. Я з нетерпіння чекаю нормальної, людської погоди, взяти на прокат машину та дещо відвідати. Це буде дешевше та практичніше, ніж пересуватися громадським транспортом. Таксі тут унікальне - ставиш программу на смартфон, з неї робиш замовлення і отримуєш усую інфрмацію про водія та транспортний засіб, та бачиш на мапі, де автомобіль знаходиться. Як правило, у довільній точці тебе підбирають напротязі максимум п'яти хвилин. До програми прив'язана платіжна картка, гроші рахуються та знімаються автоматично. За результатами поїздки на електронну пошту отримуєш звіт у указанням маршруту та дальності, а також вартість поїздки. Дуже зручна штука, та оригінальна ідея. Зручно, практично та вигідно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 nemez, цивілізація.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, не у тому справа - завжди, у чому тільки можливо, люди продумують дрібниці. І саме їх сукупність дуже сильно полегшує життя. Навчившись контролювати дрібниці, контролюють глобальні речі. Ми, у свою чергу, не можемо та й не хочемо продумувати дрібне, що у свою чергу, приводить до нездатності продумувати глобальне. Ми самі для себе мебель робимо сокирами, випускаємо ланоси, споживаємо продукти з усіма елементами таблиці Мендєдєєва, при цьому звинувачуємо %нутого сусіда, франкомасонів або гуманоїдів з марсу. Доки ми не навчимося діяти та відповідати самостійно, не припинимо бухати та не будемо мовчки займатися кожен своєю справою - так і будемо купатися у власному лайні. Треба будувати суспільство на нових засадах, а для цього потрібно, щоб кожна людина добре попрацювала над собою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Я меблі роблю не сокирою)) А загалом згоден. Можна (часом і треба) когось звинувачувати, але і самому робити, що повинен, належним чином. Для мене головне, щоб мені не заважали працювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, привет))) все працюеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, привет))) все працюеш Привіт! Так, фарбую. А ти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 доброе утро. а я собираюсь на тест. желаю себе удачи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 давай мала. покажи этим наших... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Shostak, мне проще я уже подобное проходила ток в другом месте. потому примерно представляю что там будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 ну удачи нежелаю, никчему она тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Shostak, добрый какой а.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Привіт!Так, фарбую. А ти? Змiна скiнчилась,майже,зараз брат мене змiне i додому в лiжко))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Змiна скiнчилась,майже,зараз брат мене змiне i додому в лiжко))) Я зараз доціка в садочок закину і теж покимарю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 я уже старшего в садик закинул тоже посплю до 10-ти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 доброе утро. а я собираюсь на тест. желаю себе удачи Привіт! ..удачі!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах