quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Спасибо) он кстати сьедобный а не декоративный... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Та я прозевал все на свете,та норм все буде,если конечно с опохмелом не переберет... Спасибо) он кстати сьедобный а не декоративный... А я бы оставил,жалко валить симпатЯгу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Та я прозевал все на свете,та норм все буде,если конечно с опохмелом не переберет... Ты тему про вопросы администрации смотри- все там( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 А я бы оставил,жалко валить симпатЯгу))Там уже очередь на мясо кролика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Пока никого валить не будем) кролик остаеться у нас, ща сезон фотосессий. И он отлично работает, кто ж продаст кролика который денежку приносит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Там уже очередь на мясо кролика Та думаю на растерзание не пойдет разве что к кроличе по хвост заглянет quitka, так пусть и приплод шевелит,тоже ведт биснез)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 А я не знаю - может это и девочка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 quitka, ахаха ну ты даешь,яйца видела)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Он еще маленький. У кролей яйца видно после 3-х месяцев... Да и не рассматривали мы его.. Он прилично царапаеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 quitka, ясно ))) ну вырастет узнаешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 ну вырастетНечто посреди ног Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Збоченци) вы о духовном думайте) сегодня ж праздник... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Лафа закончилась?..Посилання как будто это что то плохое, или ты симки каждый день меняешь?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Лафа закончилась?..Посилання В России сим-карты всегда продавались по паспортам Плюс еще ментам дадут волю. Короче, превращаемся в полицейское государство. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Христос Воскрес! Чуть вчера непоправимое не сделал, хорошо что нет кнопки "удалить профиль"... И извините за вчерашнее - нервы сдали, да ещё и с женой перед тем поскандалил, с сестрой поругался - вот и клемануло окончательно от сеп...тистов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Николай-01, о, Коля вернулся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 о, Коля вернулся Та я и не уходил.. Точнее уходил - но не весь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Щодо сім карт. Чого боятися? Я не злочинець, оператор знає мої дані і мене це не напружує. Якщо комусь це заважає, це його проблєми. Коля привіт! Радий, що ти прийняв правильне рішення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Якщо комусь це заважає, це його проблєми. Вот мне, например, мешает (точнее раздражает), когда начинают звонить всякие непонятно кто-то с какими-то подозрительными опросами, то предлагают кредит взять, то ещё чего-то... А когда в базе будут ещё и паспортные данные - тогда вообще ховайся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Мені з такими пропозиціями ніхто не дзвонив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 А мне частенько. И жене. И многим знакомым. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 А мне частенько. И жене. И многим знакомым. поменьше раздавать номер, и все. ну а так, просто ложи трубку и все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Николай-01, Эта фигня частенько от всяких регистраций на форумах или соцсетях, где требуют номер телефона, или просто от засветки телефона в инете, оператор скорее всего не причем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 EUGIN, а что у него за шапка кидарская? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах