zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Всім добридень! Посилено працюю на роботі, обіцяли заплатити гривнями Читаю форум і чешу репу, потім знову чешу репу і читаю форум.... мабуть не буду коментувати, а то ще на санкції накоментую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 не коментуй, твоя картинка и так все сказала за тебя))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 не коментуй, твоя картинка и так все сказала за тебя))) А він нічого поганого не зробив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Уже вчера ходил по грибы в лес,за час,примерно,ведро маслят! Не сыпь мне соль на рану))) Я только года 4 как пристрастился к грибной охоте а сейчас аут...мины, растяжки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 (змінено) мины, растяжки... Сходил в лес, насобирал ведро Знакомый просит чтобы ему металлоискатель сделал - будет дрова заготавливать, но разом погуглили и пришли к выводу что это гиблая затея - не берут их металлоискатели, а шансы нарваться намного увеличиваются..... на донецких форумах металопоиска уже целые ветки что и как выглядит, познавательно. Выращивай вешенки, а потом жену попросиш чтобы она их по двору разбросала - вышел, пособирал Змінено 2 липня 2015 користувачем zootechnik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 А він нічого поганого не зробив) я вхорошем смыле имела ввиду))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 zootechnik, Не,у нас это гиблая затея с металлоискателями любой мощности. В тот район даже нереально заехать. Нам очень сильно ограничили районы передвижения и это не шутки. Бродячие собаки гибнут, практически каждый день. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 я вхорошем смыле имела ввиду))) Я теж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Тему *Вопросы к Администрации* закрыли, поетому в силу своей неосведомленности (может я что-то пропустил пока сидел)) А ГДЕ кнопка спасибо в любых темах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Тему *Вопросы к Администрации* закрыли, поетому в силу своей неосведомленности (может я что-то пропустил пока сидел)) А ГДЕ кнопка спасибо в любых темах? Не в любих. Забрали з флудільні щоб корєшки один одному рєпу не піднімали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Andriy1352, СпасибоПоки писав повiдомлення--починаеться. Два рази бухнули по *Золотому*. lДвi доби тихо було...Але це не змiнить моi плани--iду на спортплощадку з малою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Andriy1352, СпасибоПоки писав повiдомлення--починаеться. Два рази бухнули по *Золотому*. lДвi доби тихо було...Але це не змiнить моi плани--iду на спортплощадку з малою Ну ви обережно там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Отвалилось колесо переднее. Вывернулось наружу и диском протянуло по асфальту. Как убрать машину с дороги? Фильтр воздушный от ГАЗ выше чем от ВАЗ? По диаметру подходит в кастрюлю ВАЗ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Шарову вирвало чи що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Шарову вирвало чи що? если б я знал. стоит пацан. все мимо едут. как оттащить в сторону не понятно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 VAZ210?, так ответ же есть выше оттащить в сторону трос прицепил и оттащи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 (змінено) так она будет по асфальту не-скользить. будет закапываться, царапать. Змінено 2 липня 2015 користувачем VAZ210? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Фильтр воздушный от ГАЗ выше чем от ВАЗ? По диаметру подходит в кастрюлю ВАЗ? Он выше и шире,в кастрюлю ваза не влезет никак. Как убрать эвакуатор,или чинить на месте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Ну да. РОКЛА на базе и ее никто не дасть на 5 минут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Так если ты сам знаешь ответы-нафига спрашиваешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 а почему нельзя? человек в беде до сих пор стоит посреди дороги. Кастрюля: как разрезать кастрюлю частями ? есть болгарка без тисов и больше ничего, сверлить отверстия по кругу негде. Если пилянуть одну сторону будет лучше? Например обрезать стенку со стороны печки (а не со стороны радиатора). Обрезать, не полностью а одну стенку. Будет зажимать фильтр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Всем привет.Дожди закончились,и снова жара. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Всем привет.Дожди закончились,и снова жара. Да! Надо заправляться газом и пихать на море. У тебя на газу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 У тебя на газу?Не,бенз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Дожди закончились,и снова жара. у кого как, а у нас под вечер ливень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах