Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Ну Сєрж мене цитував) Про заначку речь шла о Жидком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Про заначку речь шла о Жидком Я в курсі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Везет вам.. заначки имеете А у меня заначки нету и не когда не было... Потому, что деньгами почти всеми в своей семьи распоряжаюсь я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Везет вам.. заначки имеетеА у меня заначки нету и не когда не было... Потому, что деньгами почти всеми в своей семьи распоряжаюсь я Хтоб казав)) Машини як пєрчатки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Я в курсі) так чего тогда себя к заначке преплел?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 парнт, мы зашли слишком далеко. тут вывод только один, внимание детям нужно уделять в меру. а если не уделяешь, получается Виталик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 так чего тогда себя к заначке преплел?) Читай уважніше про заздрю і доцю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Машини як пєрчатки)) Машины приносят свою часть денег в семейный котел.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Веталь, реально, некоторые вещи ты пишешь как дитё маленькое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Читай уважніше про заздрю і доцю) я высказал свое мнение, где я там заздрю? может кто нибудь расскажет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 если не уделяешь, получается Виталик А я думал, что Виталики получаются, когда вовремя не вытянул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Веталь, реально, некоторые вещи ты пишешь как дитё маленькое. даааааааа, ага А я думал, что Виталики получаются, когда вовремя не вытянул Абы не Сережки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 парнт, мы зашли слишком далеко. тут вывод только один, внимание детям нужно уделять в меру. а если не уделяешь, получается Виталик Точно. Може спать?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Все - я спать, а то завтра машину мучить... еще и шашлык жарить (дочь заказала).. Всем спокойной ночи. п.с. Не щимите Виталика!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Абы не Сережки остряк) я тебе серьезные вещи говорю. я то знаю много чего о тебе. просто не пишу этого. так как ты вроде норм парень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ManSun 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2015 Седня поставил БСЗ. Не нарадуюсь. Пива с тестем обпились. Щас сижу и пью. Завтра заберу солекс и ЭПХХ, установлю - отпишусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 (змінено) Всем с Добрым Утром!!! Сижу на пороге курю та по нету шастаю. Тишина капец, аж жутко, даже жабы не квакают. Змінено 1 липня 2015 користувачем Zir п Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Дякую! Хто шо. Хто речі, хто іграшки, хто гроші, хто солодощі)) Жінка вчора в батутцентр водила, ще бабуся в цирк поведе 2-го, я власними силами вечерю організував. Так шо доцік довольний. Ще в неї відзавтра канікули, бо хтось заскарлатинив в групі, тож карантин. а че єто каникулі? если она ходила то карантин на нее не распространятьеся. я смотрю тут такое понаписівали... Виталя, вот я не пойму откуда у тебя такое привратное мнение о женьщинах? Почему от нас обязательно надо прятать деньги? иметь заначки? не баловать? Сразу видно что тебе хоть и 21 и ноги волосатіе а в голове ті еще 13-летний подросток и девушку голой еще не видел), так что завидуй Андрею молча) я 8-лет замужем, у нас сложившийся семейніій бютжет, никто ничего не прячет, карточки лежат в шкатулке там же и где наличка и каждій может взять от туда на личніе потребности. Прятать от своей второй половинки что либо - значит не доверять. У нас также не принято лазить в телефон, сумки и кошелек, если ребенок закріл дверь в свою комнату - мі туда не заходим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Настя, пацан з їхньої групи захворів. Відповідно всю групу на карантин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 у нас біла ветрянка три раза в группе, все кто біл все ходили а новім не разрешали. смыл не пускат в сад тех кто уже ходил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Не знаю. Інші групи ходитимуть. Наша ні. Доцік не проти. Гасає по двору Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Не знаю. Інші групи ходитимуть. Наша ні. Доцік не проти. Гасає по двору это самоуправство садика. все могут ходить кто ходил 2 недели в сад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 еще и шашлык жарить (дочь заказала) Еще один раститель избалованных женщин ))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 djurka, тач заказал? избаловник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Zir, где пропадал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах