Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 Автонаездник, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 вылез с ванны, посижу немного и спать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 С добрым утром всех. По теме - собираюсь ехать на интайм - отправлять посылку. п.с. Гости еще не приехали - в дороге немного поламались между Лубнами и Хоролом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Что то все молчат.. Видно в поте лица работу делают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Всім прювєт. Видно в поте лица работу а як же...хоцца ж не тільки на хліб а й на масліцо його помазать заробити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 PavelV, Спред рулит))) Типа масло, но дешевле - меньше работать надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 А мне только что надавали пиндюлей возле магазина, бойцы ВСУ, за то что я сказал *Слава Украине* и сволй позывной . Били по солнышку и по прямо скажем по жопе. Обещали вызвать СБУ. На мои умоляния просто уехали. Я уже задумаюсь теперь перейти в ополчение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Zir, Наверно ж поддатый был?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 В Комендатуру уже позвонил (наверное по гдлупости) сказали мы ничего не знаем. Я так в шоке....сам что то придумаю..............Бляди Автонаездник, сам ты поддатый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Типа масло, но дешевле - меньше работать надо. я краще трохи більше попрацюю але зверху ще мняско покладу, або ікорку червону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Смотри не перетрудись))) Смотри что бы от деликатесов не схватил желудок, лучше борщика навернуть с пампушкой По теме - поехал Руслича встречать - ужу на подьезде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Опа, какие гости) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 хоцца ж не тільки на хліб а й на масліцо його помазать заробитиу тебя ЗП от выработки шоле? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Селфи в студию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Что то все молчат.. Видно в поте лица работу делают Я взагаліто жигуликом зайнятий)) Привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Я взагаліто жигуликом зайнятий) і що зробив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 і що зробив? Та трохи наробив)) Пізніше покажу. Селфи в студию Ти певно не про того думаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 у тебя ЗП от выработки шоле? нє, чиста ставка. але ж заробляти можна не тільки на роботі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 заробляти можна не тільки на роботі таки да. не подумав ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Ти певно не про того думаєш Про того)) Гольф только что уехал в Киев Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Про того))Гольф только что уехал в Киев Нічосє!!! А фото мінізустрічі?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 А фото мінізустрічі?) Фото у киевлен по пути в Киев Блин - хочу себе прыгающую машину - как у Русли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Блин - хочу себе прыгающую машину - как у Русли Ну и интриган, теперь ввесь вечер буду думать что же это за чудо такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 zootechnik, Выйди на трасу на Киев - можешь сам увидеть Или в Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2015 Выйди на трасу на Киев - можешь сам увидеть О, так это прямо мимо меня будет ехать - там сейчай одно удовольствие - новенький асфальт и 4-ре полосы. А гольфа в багажник кинул? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах