VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Тихо чтото тут Тримаю кулаки за дочку - увійшла в першу п'ятірку конкурсу Каннського фестивалю. Кулаками погано пацатати. Зараз вона на прийомі - запросили і дуже просили прийняти участь у нагородженні. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Ого... А какая номинация? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 А какая номинация? Тобто?Був конкурс плакатів - афіш. Із купи вибрали 5. 4 іменитих художників і моя доця. Вона зараз тішилася успіхом на книжковому форумі в Арсеналі - її книжка вийшла на якесь з перших місць по продаваності. І це ще не встигали довозити. Два рази замовляли підвіз книжок. А намалювала вона її для забави - така собі дитяча книжечка для дорослих. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Круто)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 @VETERAN, " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Можна відпустити кулаки - 3 місце. Хоч і не перемога, але призове. Непогано, як для дівчини, яка тільки літом буде відмічати 2 роки від захисту диплома. Має вже 36 проілюстрованих книжок, в тому числі по кілька грузинських і польських. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Поздравляю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Здається у фінал пройшла сотня робіт. Треба б відмітити подію, а я вже повечеряв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 " rel="external">Посилання[/url] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Відправив малого в школу, 9 клас, вимагали щоб був у вишиванці, але купувати на один раз і щоб потім висіла - не такий я вже й мажор, тим більше коштує нормальна від 900грн, а як брати китайську підробку тупо для понтів - то навіщо воно таке потрібно? Прийшов на роботу - а тут нікого немає, всі в школі 1 yurecgod відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Я збираюся проїхатися по магазинах з ГБО - замахався ремонтувати своє. Вже маю два редуктори. Їду за третім. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Жесть... А что с редукторами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 А что с редукторами? Відмотали вже своє. Не можу відрегулювати - гвинт ХХ закручений до кінця, чутливість також до упору. ХХ регулюю гвинтом на шлангу. І не заводиться холодна машина. Напевно пропускає десь газ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Собираюсь завтра в Умань в парк. Присоединяйтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Відправив малого в школу, 9 клас, вимагали щоб був у вишиванці, але купувати на один раз і щоб потім висіла - не такий я вже й мажор, тим більше коштує нормальна від 900грн, а як брати китайську підробку тупо для понтів - то навіщо воно таке потрібно? Прийшов на роботу - а тут нікого немає, всі в школі Питания не в тому, мажор чи не мажор. Питання в тому, чи треба воно тобі чи твоєму сину? Треба? Шукаєш можливість. Не треба - причину. Я не знаю як у Вас, а в нас при бажанні можна знайти вишиванку на один день. Або на прокат, або по знайомих, або....ну ти поняв, треба або не треба, це першочергове.... 2 yurecgod та quitka відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Або на прокат, або по знайомих, або....ну ти поняв, треба або не треба, це першочергове.... в даному випадку ситуація трохи інша, коли примусово заставляють то який там патріотизм можна виховати? напрокат непроблема, але коли національни символи перетворюють у пафос - то я просто такого не розумію, у нас тут одні недавно махали синіми прапірцями, а тут раз і вишиванки понадівали - випендриться. Хрещений же в садочок ходить в вишиванці щодня(живе з нами), вона досить таки зручна і практична. я також можу на міроприємства надіти, але це не примус а моє власне бажання. якось так... гвинт ХХ закручений до кінця, чутливість також до упору не працює мембрана першої камери, якщо сам редуктор не погнив - є сенс замінити ремкомплект, тим паче що навіть в новому італьянцю можуть стояти турецькі резинки. Я от коли купував ГБО на 2109 бачив підробку томаса АТ07, то його реально навіть по запаху виявити - противний різкий вонючий запах резини 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Вчора спілкувався з київським колегою. у них одна мадам самостійно ставляючи vpn для контактіка занесла в систему XData Ransomware це вірусна срань яка шифрує по протоколу AES всю наявну інформацію на ПК, а також на мережних дисках. в результаті повністю лягла бухгалтерія без можливості відновлення, добре що бекап був на вимкненому ПК то зберігся, а от офісні доки всі зашифровані. методів розшифровки не існує і навряд чи будуть існувати. також таку срань виявили в корпоративній пошті - прислали листа з темою "Договір, срочно розгляньте, а то штраф" БУДЬТЕ ПИЛЬНІ!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 в даному випадку ситуація трохи інша, коли примусово заставляють в нас похожа ситуація на роботі була. От всі хай приходять. І все. Я почав сперичатись Кажу ось якщо я прийду в футболці з цицькатою 18 літною дівахо намалованою то це не по дресс коду, а в вишиванці то по дресс? Де написано? Якщо е день вишиванки, то чому не вихідний? Кажу а давайте влаштуемо день чистоти. Кожен працівник залізе в свою робочу пошту і видалеть саме видалеть зайві листи, а не тільки перенесе у корзину. Користі буде набагато більше , і я не буду в авральному порядку в пятницю чистити сервак тому що він встав із за відсутності місця. А всі чекають нуууу конче потрібні ну дууууже важливі листи . Або закупіть штучок 5 1Tb SAS виинтів. На мене почали шикати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 да гайки сейчас начали крутить по всем фронтам. Только что оно дает власти не понятно. Упивание властью чтоли, они то знают что без катализатора никакого бунта не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Купив Ловато за 1350грн. Ще трохи плаває - не виходить гарно відрегулювати суміш. Повітря трохи забагато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 По прогнозу жара будет. Все закончились нормальные дни, начался жаровый ад. Ненавижу жару. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Відправив малого в школу, 9 клас, вимагали щоб був у вишиванці Вот это и есть тот самый совковый тоталитаризм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 тот самый совковый тоталитаризм Ні - це народні звичаї. Совковий - це коли чуже нав'язують. Тепер приходиться до свого назад привчати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Ні - це народні звичаї. Совковий - це коли чуже нав'язують. Тепер приходиться до свого назад привчати. Традиции не могут быть навязанными. Кто хочет, наденет, кто не хочет - не наденет. Но когда всех одевают в одну одежду приказным порядком это и есть тот самый совок. Я уже не говорю о том, что Украина отнюдь не мононациональная страна и потому народные традиции не одинаковы для всех. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах