VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Кто хочет, наденет, кто не хочет - не наденет. А що, когось звільнили з роботи, як за совка? Просто настійливо рекомендували. Украина отнюдь не мононациональная страна В ній живе 85% українців і їх слід заохочувати до збереження і поширення народних звичаїв. Думаю, що представники інших національностей могли прийти у своєму національному строї. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 А що, когось звільнили з роботи, як за совка? Просто настійливо рекомендували. В ній живе 85% українців і їх слід заохочувати до збереження і поширення народних звичаїв. Думаю, що представники інших національностей могли прийти у своєму національному строї. Если дать волю таким как вы, то скоро и увольнять будут. И, да, не 85 а 77,8%. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 @VETERAN, Дело в том что для каждого "свое" и "чужое" может быть разное в силу различных факторов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Если дать волю таким как вы, то скоро и увольнять будут. Я нікому не нав'язуюся - може їхати додому і робити, що хоче. "свое" и "чужое" может быть разное Яке має своє - таке і демонструє. У нас у Львові можна на святі побачити і людей в жидівському національному одязі, і в польському, і в багатьох інших. Різні квіти тільки прикрашають клумбу. Ось як зараз в Україні - http://expres.ua/news/2017/05/26/244378-psyhiatr-vlashtuvala-dopyt-shkolyarevi-ukrayinsku-movu 1 Shostak відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Я нікому не нав'язуюся - може їхати додому і робити, що хоче. А я у себя дома. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 А я у себя дома. Це тільки ти так вважаєш, чи хазяї також? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Це тільки ти так вважаєш, чи хазяї також? Кто такие "хазяї"? У меня их нет, я сам себе хозяин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 я сам себе хозяин. Всі інтервенти так вважають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Если дать волю таким как вы, то скоро и увольнять будут. Я нікому не нав'язуюся - може їхати додому і робити, що хоче. "свое" и "чужое" может быть разное Яке має своє - таке і демонструє. У нас у Львові можна на святі побачити і людей в жидівському національному одязі, і в польському, і в багатьох інших. Різні квіти тільки прикрашають клумбу. Ось як зараз в Україні - http://expres.ua/news/2017/05/26/244378-psyhiatr-vlashtuvala-dopyt-shkolyarevi-ukrayinsku-movu Ну вот, кто-то может хочет придти в косоворотке, ибо у него в роду такая традиция была и такая национальность, а заставляют придти в вышиванке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Всі інтервенти так вважають. Не вам рассуждать об интервентах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 кто-то может хочет придти в косоворотке А вона не вишита?Ну хоч не обригана? Не вам рассуждать об интервентах. Інтервенти люблять самі про себе "рассуждать" . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 а заставляют придти в вышиванке. если не расстреляли нещитается... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Інтервенти люблять самі про себе "рассуждать" . Для вас интервент - это всякий "хто не з мого села". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Для вас интервент - это всякий "хто сам себе таким вважає.Інтервент - звання спадкове - "дєди воєвалі", а внуки також себе називають інтервентами. Все вірно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 сам себе таким вважає.Інтервент - звання спадкове - "дєди воєвалі", а внуки також себе називають інтервентами. Все вірно. Если вы так прицепились к моему нику, то это говорит лишь о примитивности вашего восприятия. Этому нику уже 12 лет и смысл в нем был отнюдь не политический. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 был отнюдь не политический А став - що поробиш. З таким ніком шлях тільки в ту спецтему про злив... Доброї ночі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 А став - що поробиш. З таким ніком шлях тільки в ту спецтему про злив... Узко мыслите. Впрочем, не в первый раз. Ну, дело ваше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 И, да, первым форумом, где я зарегистрировался как Интервент был московский ваз2101.ру. А теперь ищите политику)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 Накінець можна розслабитися - вчора куплений Ловато повернув назад, а взяв Томасетто - зовсім інша справа - і відрегулювався відразу, і машинку свою тепер пізнаю - валить, як раніше. Чомусь зчеплення перестало смикатися. На радощах помив гарно і попилесосив салон. Заправив бензином повний бак - ціла пенсія пішла. Це вже якась восьма, чи дев'ята пенсія від часу отримання попередньої пенсії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 кто то когда то писал что тем кто на минималке платят только оклад,то есть почти в 2 раза меньше. Вот и до нас дошли слухи что закончились деньги на такое барство, и будут голый оклад платить. И плюс к тому навешивают доп обязанности. 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 И плюс к тому навешивают доп обязанности. Давно пора не на якусь дядю працювати, а на себе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 @VETERAN, я работаю не на дядю, а на государство, это все таки разные вещи как по мне 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 я работаю не на дядю, а на государство Зараз вся держава на одну - дві дяді працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах