djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2017 Море это хорошо )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2017 Всем привет Сегодня совершил небольшой круиз по северу Луганской области, по глухим сёлам. Ну шо я могу сказать, дороги убитые наглухо. Над остатками дороги деревья сомкнулись в арку. За полтора часа дороги одна (!!!!!!) встречная машина. Глухие хутора...Магазины, сельсоветы, брошенные школы заросшие клёном, всё это обложено если ещё где плиткой--так это картина не то шо из 90-х, а я б сказал что ещё раньше...Жопа полная...А кто то там еще собирался в Чернобыль...Приезжайте! Я знаю что показать туристам...Недорого Просто капец... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2017 Всем привет Сегодня совершил небольшой круиз по северу Луганской области, по глухим сёлам. Ну шо я могу сказать, дороги убитые наглухо. Над остатками дороги деревья сомкнулись в арку. За полтора часа дороги одна (!!!!!!) встречная машина. Глухие хутора...Магазины, сельсоветы, брошенные школы заросшие клёном, всё это обложено если ещё где плиткой--так это картина не то шо из 90-х, а я б сказал что ещё раньше...Жопа полная...А кто то там еще собирался в Чернобыль...Приезжайте! Я знаю что показать туристам...Недорого Просто капец... Ты такие вещи не пиши, тут есть ребята, которые говорят, что это и есть прямая дорога к светлому демократическому будущему украинского народа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Ты такие вещи не пиши, тут есть ребята, которые говорят, что это и есть прямая дорога к светлому демократическому будущему украинского народа. ну и к чему этот ВЫСЕР? таких сёл полно по всей стране, даже у нас на Полтавщине есть вымершие давным давно сёла, ещё до прихода любимой вами педоРашши. хотел ещё написать, но лучше ... 3 zootechnik, vlad1573 та serЁga відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Побував на мінімайдані - зборах гаражного кооперативу. Голова захотів підняти плату до 1000грн. за рік. Практично скинули його. Хоча із 460 чоловік прийшло заледве 30. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 А с какой радости он че то там хотел? А теперь по теме, купила фанеру, ваяем короба для колонок под сидуху. Пока Паша их собирает, я варю борщик и 1.5 глинтвейна) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 http://vaz2101.com/index.php?/topic/31092-dnestr-2017/&do=findComment&comment=819840 Народ. айда на Днестр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Треба подумати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Для вас то не думати, а 500% бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 @quitka, я не одинак - маю жінку, дітей і внуків. Слід з ними узгодити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Ну як би ми всі сімейні)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Побував на мінімайдані - зборах гаражного кооперативу. Голова захотів підняти плату до 1000грн. за рік. Практично скинули його. Хоча із 460 чоловік прийшло заледве 30. У нас аналогичная ситуация была. Хотели скинуть председателя за всякие козни с его стороны. Собрался народ, он приехал, посчитал, - так народу не достаточно для кворума. Все свободны. Дело в том что хозяев гаражей уже толком нет. 90 гаражей в кооперативе а появляются в них реальные хозяева от силы 20 человек. Из них 12 только в моем ряду. Все остальные это либо арендаторы а хозяева в возрасте и им пох. Либо вообще хозяева по умирали. По цене скажу что ценна норм. У нас цена 150 грн в месяц. Из благ цивилизации только вода на территории и эстакада. На которой я со своим ростом сутулым могу только крутить авто. Охрана это так для галочки. И 1.5 собаки контуженные на голову. Ни туалета, не мусорки (а они были). Благо хоть не вырубают свет после 10 как в других кооперативах. Крути гайки хоть всю ночь, охрана подойдет посмотрит жалобно и уйдет спать. Разве что попросит когда буду уходить рубануть общий автомат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 У нас капітальні гаражі з ямами і електрикою. 4 сторожі, вода та туалет у будинку правління. Народ возбух, бо хотіли, щоб за світло вночі по території і за камери платили з грошей, які збирають з лівих машин, які ночують у нас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Голова захотів підняти плату до 1000грн. за рік. ни ху а сибэ!!! У нас 200 + электрика по счётчику. и всё, пистес, завтра папистафали на работу. отпуск кончился, дальняк на осень переносится . Пс. теперь отдохну на работе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Ты такие вещи не пиши, тут есть ребята, которые говорят, что это и есть прямая дорога к светлому демократическому будущему украинского народа. ну и к чему этот ВЫСЕР? таких сёл полно по всей стране, даже у нас на Полтавщине есть вымершие давным давно сёла, ещё до прихода любимой вами педоРашши. хотел ещё написать, но лучше ... Высер это ты. А 25 лет это не давным-давно, это совершенно не давно. Или скажешь что эти села еще за совка были такие? И в таком количестве? А реалии - села в Украине вымирают катастрофически быстро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Или скажешь что эти села еще за совка были такие? Саме в цьому і полягала ціль совєтів в Україні. Якраз зараз вже 80 років від початку цього страшного терору. 1 аматор11 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 По ценам гаражей всё зависит от живых (платящих) членов кооператива и от земли под кооперативом (аренда или собственность кооператива). У меня два гаража в 4-х этажном кооперативе, общее количество 750 боксов, территория относительно небольшая, киевляне знают на Березняковской. Так вот там, с учётом воды, на каждом этаже, туалетов, отопления зимой, въезда по электронной карточке, мойки и т.д. в месяц 75 грн платим! А в кооперативе с железными гаражами на 450 штук и с электричеством в 36 вольт, с водой из трубы, где-то в самом углу, 180 грн!!! Осталось дождаться, когда жилой комплекс рядом сдадут, заселят и продать эту железяку!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Я ж писав, що головні претензії були до того, що сторожі ставлять на ніч ліві машини і заробляють собі на них. Але їм ліньки ходити - захотіли заставити нас заплатити за додаткове освітлення і телекамери. А у нас і так стоять камери, але у дальніх кінцях. І проїзд у нас по персональних електронних картках, але сторожі відкривають шлагбаум для своїх клієнтів. Увечері важко до гаража доїхати - все заставлено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 @Alex_st, дурачок ты, по сути, меньше стекломоя принимай или боярышника! Ум и просветлеет, орк.... Про совковую программу укрупнения, уничтожение не перспективных сел, слышал? Или в песочница ещё пасочки лепил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Мальчики, не сорьтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 @VETERAN, ну не знаю, с вашими сторожами можно легко все решить.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Привет мальчишки и девчонки.. а также их родители Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 по теме - помыл и закинул на автопродажу желтого дракона http://rst.ua/oldcars/vaz/2101/vaz_2101_7244064.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 @Автонаездник,ха тут примерно такого же за 1200 впаривали, ржака... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 по теме - помыл и закинул на автопродажу желтого дракона http://rst.ua/oldcars/vaz/2101/vaz_2101_7244064.htmlА чего желтый? На фото вроде светлый ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах