Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

@Змей,вітання. Цікаво, можна і не відповідати, чим зацікавив Гостомель, що аж із Харкова переїхали?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@DVA,  я не он, но отвечу, в Киев же на работу ездить. В Киеве как никак средняя ЗП выше на 60% чем средняя по стране.

Поділитися повідомленням

В кіеве какбэ и стоимость проживания выше чем на 60% по сравнению с тем что мы имеем в среднем по стране. 

Поділитися повідомленням

Включно із селами в "сірій" зоні?

давайте не будем кривить душой-теперешняя власть мстит всему востоку украины,включая "сіру зону",за то,что они были "недостаточно украинцы" и допустили у себя всякие "НР"

Поділитися повідомленням

теперешняя власть мстит всему востоку украины

Мені здається, що Росія б'є своїх же засланих раніше - як завжди. Так само у Львові москалі першими знищили місцевих комуняків, які їх і кликали.

Поділитися повідомленням

В кіеве какбэ и стоимость проживания выше чем на 60% по сравнению с тем что мы имеем в среднем по стране. 

Откуда такая уверенность?

Допустим возьмем воду, 15 в Киеве, 25 у нас. Отопление примерно равны цены. На газ без счетчика у нас 35.57 за человека, хз сколько у вас, думаю не на 60% выше. Вообщем напишите пожалуйста на что у вас выше цены на 60% по сравнению с остальными.

Поділитися повідомленням

Снимать квартиру конечно дорого, брат за 8к снимает однушку, но возле метро. Глянул для интереса в Харькове за 4500 вроде можно найти более менее.

продукты стоят точно также, может даже дешевле немного из-за того что расходы на транспорт небольшие, мб лучше дороги. Разве что овощи  и фрукты дороже.

Поділитися повідомленням

Мені здається, що Росія б'є своїх же засланих раніше - як завжди
Ага. Це саме Росiя не хоче ремонтувати нашу дорогу або створити тут бодай хоч якiсь новi робочi мiсця. Саме Росiя не дивлячись нi на яке складне становище людей вимагае вчасноi сплати комунальних послуг, податкiв, тощо. Саме Росiя не те що не допомагае а навiть заважае нам так сяк виживати самим. Типу ми рiвнi зi всiми з iнших регiонiв. Та канешно.

Поділитися повідомленням

@Zir, здається мені, ти агент кремля, тому що як ще пояснити, що ти не розумієш, що у нас у владі агенти кремля, і вони роблять все, щоб нас знищити. То є так дядьку.

Поділитися повідомленням

Саме Росiя не те що не допомагае а навiть заважае нам так сяк виживати самим.
Це ж я у всьому цьому винен! І як я забув про це - це ж я прийшов до вас.  :bm:

Ти сподіваєшся, що хтось буде у вас вкладати гроші, щоб ви завтра кликали Путіна?

Хоча захід ніби то виділив для Донбасу фінансування.

Поділитися повідомленням

Ти сподіваєшся, що хтось буде у вас вкладати гроші, щоб ви завтра кликали Путіна?
А його треба кликати? Якщо йому буквально завтра це забажаеться вiн сам сюди прийде. Тому i сруть щоб завтра не довелося полишати. Просто вижимають копiйки того що ще лишилося.  Стрьомно клеяти шпалери якщо дах на чесному словi тримаеться.

Хоча захід ніби то виділив для Донбасу фінансування.
Може й видiлив, тiльки щось не вiдчуваеться зовсiм нiяк.

Поділитися повідомленням

щось не вiдчуваеться зовсiм нiяк
Ну ти захотів... Спочатку потрібно офшори заповнити.

Поділитися повідомленням

Спочатку потрібно офшори заповнити.
Нереально наповнити бочку без дна :)

Поділитися повідомленням

Нереально наповнити бочку без дна
Швиденько примости своє відерце під бочкою.

Поділитися повідомленням

Народ, а вот ради интереса, у многих тут есть дети. На какие секции вы их водите?

Поділитися повідомленням

На какие секции вы их водите?
Я вожу дочку на танцевальный и на пение. А бiльше у нас нiчого i нема.

Поділитися повідомленням

В мене малий років з 4 захопивсь футболом коли доріс віддав в ДЮСШ, зараз навчається в спортивному інтернаті. Була можливість просунути його по волейболу, фіз данні внього гарні але не зміг його переконати. З футболом хз як складеться, конкуренція дуже велика. А малу з трьох років водимо на танці, пробував гімнастику, не пішло. Хотілось би теж в спорт затягти.

Поділитися повідомленням

В мене малий років з 4 захопивсь футболом коли доріс віддав в ДЮСШ, зараз навчається в спортивному інтернаті. Була можливість просунути його по волейболу, фіз данні внього гарні але не зміг його переконати. З футболом хз як складеться, конкуренція дуже велика. А малу з трьох років водимо на танці, пробував гімнастику, не пішло. Хотілось би теж в спорт затягти.

Спортивный интернат это типа обычная школа +футбол и живет там?

Поділитися повідомленням

Так живе там, в ранці тринування потім школа потім знов тринування, уроки вихователі з ними учать. День розписаний з 7 до 22.

Поділитися повідомленням

Так живе там, в ранці тринування потім школа потім знов тринування, уроки вихователі з ними учать. День розписаний з 7 до 22.

А лет то ему сколько?

Поділитися повідомленням

Мой сын младший ходит на шашки, бальные танцы, баскетбол и в муз. школу на флейту.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз