Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

А я труївся в гаражі - диски колісні поржавіли - прийшлося дерти їх щіткою, травити і малювати. Холодно - тому все робив з нагрівом. Відчуття, ніби клею нанюхався. Тепер можна шиповані поставити.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А я труївся в гаражі - диски колісні поржавіли - прийшлося дерти їх щіткою, травити і малювати. Холодно - тому все робив з нагрівом. Відчуття, ніби клею нанюхався. Тепер можна шиповані поставити.

Сани ведь готовят летом... И тепло и комфортно и не спеша...

Поділитися повідомленням

Літо дуже швидко минуло...
Останньго часу вже рокiв 10, лiто минае занадто швидко i це в моiх 45. А це лiто минуло як мить. Чи то я старiю, чи то криза середньго вiку, чи то магнiтнi бурi--ну то точно шото не так :) VETERAN, якщо треба буде мене виручити в найближчий час у Львовi, зможеш? Я оплачу. Лiчка не вiдповiдае.

Поділитися повідомленням

Лiчка не вiдповiдае.
Телефон знаєш. Зараз включу скайп.

Погодка у нас псується - поставив шиповану гуму.

Держава признала мене жебраком - призначили субсидії. Прийшла квитанція за квартплату - мав я заплатити під 300, а мені оплатили і ще винні 250.  :multi:

Поділитися повідомленням

Переніс сюди дискусію.  :)

заре літру вина булькну.
Яке п'єш?

Своє, не купую бо на то мій бюджет не розрахований. Під м'ясо воно якраз до того.

Виноград маєш, чи фруктове?

Поділитися повідомленням

Виноград маєш, чи фруктове?

Так напроти стояли Увесь паркан в лозі, та по всьому городу розкидаю. Маленький, сорт як раз для купажного або ординарного. 

Поділитися повідомленням

сорт як раз для купажного або ординарного. 
Не розуміюся я на тому. Раз пробував - нікчемний результат.

Поділитися повідомленням

сорт як раз для купажного або ординарного. 

Не розуміюся я на тому. Раз пробував - нікчемний результат.

Чесно кажучи, так само не дуже розуміюсь. Єдине що знаю.це то що писав вище, та те що виноград не повинний рости у тіні. Збирати потрібно не тоді коли кажуть сусіди а коли виноград підвіяне це після других заморозків. А головне у мене два сорту винограду і той другий на вино не придатний, хіба мішати з дрібним пів на пів. ну і там є пару дрібниць які я не пам'ятаю зараз.

Поділитися повідомленням

Доброе утро страна! Практически завершается моя эпопея с отоплением в квартире. Приобрел себе котел Hi-Therm. Осталось немного переделать подачу воды и обратки, да приобести еще один радиатор. Но как обычно закончились деньги. Пятый кредит не вижу брать смысла, поэтому пока подожду. Погода позволяет.

Поділитися повідомленням

Доброе утро страна! Практически завершается моя эпопея с отоплением в квартире. Приобрел себе котел Hi-Therm. Осталось немного переделать подачу воды и обратки, да приобести еще один радиатор. Но как обычно закончились деньги. Пятый кредит не вижу брать смысла, поэтому пока подожду. Погода позволяет.

Кредит вообще штука бессмысленная, даже если очень прижимает. А что вообще отопления нет? Или индивидуалка у каждого?

Поділитися повідомленням

@Creativ4eg, индивидуалка у каждого.Прижало сильно. Трое детей и все кашляют. Один обогреватель конвекторный, в комнате вроде тепло. Но за свет в месяц нагорает 2500грн Так это еще морозов нету.

Поділитися повідомленням

@Creativ4eg, индивидуалка у каждого.Прижало сильно. Трое детей и все кашляют. Один обогреватель конвекторный, в комнате вроде тепло. Но за свет в месяц нагорает 2500грн Так это еще морозов нету.

Сосновые иголки запаривать, как чай, и пить. Собирать сосновые иголки з лыстопада по березень. Прочистит лёгкие, кашель смягчится или пройдёт. Пить можно постоянно.

Поділитися повідомленням

Трое детей и все кашляют

При кашле уже много лет пользуюсь старым рецептом: 100 гр сливочного масла, 100 гр меда, 50-100 гр спирта, нагреваем это дело на паровой бане, тщательно перемешиваем до однородного состояния, употреблять 1-2 чайные ложки, помогает от кашля лучше всяких дорогущих сиропов. 

Поділитися повідомленням

100 гр меда, 50-100 гр спирта, нагреваем это дело на паровой бане
І отримуємо непогану отруту - мед вище 40 градусів розкладається.

Поділитися повідомленням

Ні на які отруйні компоненти він не розкладається. Просто від нагрівання руйнуються вітаміни, і такий мед стає просто підсолоджувачем.

Поділитися повідомленням

По перше - за своїх 45 років я ще ні разу не отруївся, та і не писая я , що потрібно нагрівати до кипіння.

По друге - дуже велика кількість людей полюбляє вживати гарячий чай з медом, де температура далеко не 40 градусів-  поки що масових смертей від гарячого чаю з медом в Україні не зафіксовано. 

Поділитися повідомленням

Взагалі то походження кашляв як ми знаємо буває різне. Що ми маємо на увазі, бо я свої легені закидав керамічною глазур'ю та автомобільною фарбою і ще при зварці.

Поділитися повідомленням

Ні на які отруйні компоненти він не розкладається.

Перетворення нагрітого меду в отрута

Коли бджолиний продукт піддається високих температур, в ньому губляться всі важливі речовини – цукор, корисні ферменти, починає виділятися небезпечної канцерогенної речовини – оксиметилфурфурол. З-за цього руйнуються всі природні елементи, які входять до складу меду. Канцероген шкідливий і небезпечний для шлунково-кишкового тракту, може бути серйозне отруєння.

http://poradum.com/sad-i-gorod/doglyad-za-bdzholami/chi-mozhna-nagrivati-med-i-do-yako%D1%97-temperaturi.html

Поділитися повідомленням

. Но за свет в месяц нагорает 2500грн Так это еще морозов нету.

Много. У меня с двумя нагревателями, один из которых работал круглосуточно, максимум, что набегало, это 1100-1200.

Счетчик стоит одно- или двухтарифный?

Поділитися повідомленням

Взял глинтвейна сделал с утра, решил к другу съездить в Новогродовку, посмотрел расписание, вышел, а автобуса нету нифига, простоял час, так и ушел.

Поділитися повідомленням

Крч есть такая тема. Думаю заняться предпродажной подготовкой авто, брать подешевле под небольшую кузовную работу, сделать и продать. Но пока нет своего компрессора для покраски.

Сейчас есть в продаже 2109, 91г, двиг 1,3л, делался 10тык назад, цвет мокрый асфальт, в родной краске, бельгийка, в Украине с 2002г. Продавец поменял пороги, арки, уголки дверей. Человек ездил, смотрел автомобиль, сказал что автомобиль стоящий, т.е. из вложений это подкрас бочин по окна, днище отличное, стаканы целые. На крыше, капоте, ляде, краска родная в отличном состоянии, без рыжиков. За 1200$ отдаёт, меньше никак. Сам продаван перекуп, но красит не сам, сейчас все маляры загружены работой, чтобы отдать под покраску, а ему нет смысла долго держать автомобиль.

Сразу скажу, у нас такие зубила, в хорошем состоянии продаются по 1800-2000$. Т.е. можно заработать 400-500$ если красить самому. Правда если подбирать краску, это дорого, не стоит того машина, а взять по коду, будет отличаться. Есть ли смысл сохранять родную краску?

Вот только вложения сразу большие, и авто взять и компрессор... Что скажете? 

Поділитися повідомленням

Вот только вложения сразу большие, и авто взять и компрессор... Что скажете? 

Если ты умеешь красить машины, тебе выгоднее будет просто их красить а не покупать, красить и продавать.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз