VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 хенекен ещё пойдет Може бути, але там. Тут - зовсім не те. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 То я один весь рік байдики бив? Залежить хто скiльки заробив Хтось рахуе що байдики бье i мае сотнi тисяч, а хтось не розгинаеться то мае 1000грн i задоволений Пробую Джек Денiэлз. Сам би нiколи в життi не купив за такi грошi--мiсяць тому один багатий постiйний клiент з приводу народження сина розщедрився i подарував. (спецiально берiг на НР) Ну таке ото. Самогон як самогон. Ну е там якийсь незвичний присмак (був пiсля перших двi пiврюмки) зараз зрiвнялося з самогоном. За шо платити такi грошi--не розумiю. Через годину у сусiда мае поспiти нова партiя самогону--краще звернуся туди--звичнiше i приемнiше буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Джек Денiэлз Привозив таке, як сувенір. Тільки для цього і годиться. нова партiя самогону Ще й теплий - ФУ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 То я один весь рік байдики бив? Залежить хто скiльки заробив Хтось рахуе що байдики бье i мае сотнi тисяч, а хтось не розгинаеться то мае 1000грн i задоволений Пробую Джек Денiэлз. Сам би нiколи в життi не купив за такi грошi--мiсяць тому один багатий постiйний клiент з приводу народження сина розщедрився i подарував. (спецiально берiг на НР) Ну таке ото. Самогон як самогон. Ну е там якийсь незвичний присмак (був пiсля перших двi пiврюмки) зараз зрiвнялося з самогоном. За шо платити такi грошi--не розумiю. Через годину у сусiда мае поспiти нова партiя самогону--краще звернуся туди--звичнiше i приемнiше буде. импортный Джек дениелз лично мне не напоминает самогон, пьётся очень мягко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 мае 1000грн i задоволений Це прям про мене. Але я не згинався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 хенекен ещё пойдетМоже бути, але там. Тут - зовсім не те.я говорю за те пиво що є у нас, звичайно,я пив пиво с Німеччини,так його навіть немає з чим порівняти, зовсім інший смак,наше пиво в порівнянні з ним - шмурдяк рідкісний)щодо хенекен то пив його в Румунії,так там він такий самий як у нас, зовсім не е відрізняється Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 импортный Джек дениелз лично мне не напоминает самогон, пьётся очень мягко Та я не о том. Подделка исключена. Идет мягко, ну якось воно не то ...Не могу обьяснить словами...Как то оно не привычно чи шо...Мабуть треба бiльше заробляти шоб виробився смак до гарних напоiв 2 zootechnik та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 хенекен ещё пойдетМоже бути, але там. Тут - зовсім не те. Это очередной миф из серии "если б водку гнали не из опилок, то что б нам было с пяти бутылок" Моя сестра как раз работает в Сан Ин Беве и она связана с вопросами контроля качества. Каждый месяц с конвейера берется по бутылке каждого пива и отправляется в главный офис в Бельгию, где его пробуют дегустаторы фирмы и дают свой вывод. Так вот, пока еще не было случая, чтобы они что-то забраковали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 @Интервент, можливо у мене таке відчуття смаку в різних півкулях - в штатах смакувало, а у німців - не дуже. У нас навіть не ризикнув. А от Budweiser смакує однаково - що їх, що у нас. Чомусь дуже наше 1715 нагадує. Росія вже в Новому році https://youtu.be/45tqRfNP1Lo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 А от Budweiser смакує однаково - що їх, що у нас. Чомусь дуже наше 1715 нагадує. Вообще разница очень велика...Ценителям вина не стоит лезть во вкус пива... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Росія вже в Новому році Ну згорIла, то й згорiла, то iх проблеми, нам то оно нафера то знать в Новогоднюю Ночь? То их проблемы, у них там есть свои пожарники, они разберутся, нам оно не надо Давайте лучше бухать без политики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Всех с наступающим годом собакена! Желаю много радости, счастья и взаимопонимания! Будьте осознанными, живите осознанно! Тут за пиво заговорили.. Вы наверное наше Северодонецкое живое "Шале" не пробовали. "Перша приватна броварня" и рядом не стояла)) 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 . Вы наверное наше Северодонецкое живое "Шале" не пробовали Шо!!??? Ты не жил в 90-х и не пробовал *Лисичанское* 2 SPASATEL та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Всім привіт. З наступаючими святами!!! Хочу побажати всім в Новому Році щастя й достатку! 3 Zir, alexart та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 @Zir, У нас по городу открылось в последнее время штуки 3 точки где разливают пиво всмысле чтоб с собой. И туда привозят с минизаводов области, лисичанское тоже есть там, и еще с разных городов. Мне по вкусу больше нравится чем магазинное. Хотя я особо не пью его и не различаю, но другу привез, сказал что тоже лучше чем магазинное. и стоит довольно дешего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 разница очень велика Мені будвайзер майже заміняв моє 1715. Вы наверное наше Северодонецкое живое "Шале" не пробовали. Треба буде пошукати і спробувати - заінтригував. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Теж 1715 пью. А найбільше подобається полтавське розливне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 розливне. Розливне я у свого клієнта п'ю - спєцом воду готував для пива. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Сам варе? Я теж хочу спробувати але все якось руки не доходять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Фiгня--- то всi пiдробки Справжнього Лисичанського давно нема.... Едине що лишилося--приiхати до Львову i спробувати I то, то може теж фiгня...Може Ветеран згадае стару дружбу та запросить весною разом з...кимось у Величне Мiсто Львiв на Экскурсiю Був би радий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Сам варе? Ага. Має два пивні ресторани. запросить весною У нас безвіз - можна без запрошення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Ну згорIла, то й згорiла, то iх проблеми То не політика - то віщий знак - як почнеш рік... Пам'ятаєш, як перед кимось двері закривалися, а перед іншим вояки зомлівали - і що вийшло? Хтось питав, де у Львові ГБО поставити - попалася тема - http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=23&t=10970 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Справжнього Лисичанського давно нема... @Zir, Недавно ездили в Лисичанск,набрали на заводе разливного,разных сортов.Вкус как и раньше!Медовое вообще класс.И не дорого,16грн литр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Че-то хрень какая. Вдул 2 литра Бердичевского и сижу как стекло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Зьїв кільце ковбаси,превратился в недвижимость) 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах