Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

То я один весь рік байдики бив?
Залежить хто скiльки заробив :multi:  Хтось рахуе що байдики бье i мае сотнi тисяч, а хтось не розгинаеться  то мае 1000грн i задоволений :multi:

Пробую Джек Денiэлз. Сам би нiколи в життi не купив за такi грошi--мiсяць тому один багатий постiйний клiент з приводу народження сина розщедрився i подарував. (спецiально берiг на НР) Ну таке ото. Самогон як самогон. Ну е там якийсь незвичний присмак (був пiсля перших двi пiврюмки) зараз зрiвнялося з самогоном. За шо платити такi грошi--не розумiю. Через годину у сусiда мае поспiти нова партiя самогону--краще звернуся туди--звичнiше i приемнiше буде.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Джек Денiэлз
Привозив таке, як сувенір. Тільки для цього і годиться.

нова партiя самогону
Ще й теплий - ФУ.  :at:

Поділитися повідомленням

То я один весь рік байдики бив?

Залежить хто скiльки заробив :multi:  Хтось рахуе що байдики бье i мае сотнi тисяч, а хтось не розгинаеться  то мае 1000грн i задоволений :multi:

Пробую Джек Денiэлз. Сам би нiколи в життi не купив за такi грошi--мiсяць тому один багатий постiйний клiент з приводу народження сина розщедрився i подарував. (спецiально берiг на НР) Ну таке ото. Самогон як самогон. Ну е там якийсь незвичний присмак (був пiсля перших двi пiврюмки) зараз зрiвнялося з самогоном. За шо платити такi грошi--не розумiю. Через годину у сусiда мае поспiти нова партiя самогону--краще звернуся туди--звичнiше i приемнiше буде.

импортный Джек дениелз лично мне не напоминает самогон, пьётся очень мягко

Поділитися повідомленням

хенекен ещё пойдет

Може бути, але там. Тут - зовсім не те.
я говорю за те пиво що є у нас, звичайно,я пив пиво с Німеччини,так його навіть немає з чим порівняти, зовсім інший смак,наше пиво в порівнянні з ним - шмурдяк рідкісний)

щодо хенекен то пив його в Румунії,так там він такий самий як у нас, зовсім не е відрізняється

Поділитися повідомленням

импортный Джек дениелз лично мне не напоминает самогон, пьётся очень мягко
Та я не о том. Подделка исключена. Идет мягко, ну якось воно не то ...Не могу обьяснить словами...Как то оно не привычно чи шо...Мабуть треба бiльше заробляти шоб виробився смак до гарних напоiв :multi:

Поділитися повідомленням

хенекен ещё пойдет

Може бути, але там. Тут - зовсім не те.

Это очередной миф из серии "если б водку гнали не из опилок, то что б нам было с пяти бутылок" :multi:

Моя сестра как раз работает в Сан Ин Беве и она связана с вопросами контроля качества. Каждый месяц с конвейера берется по бутылке каждого пива и отправляется в главный офис в Бельгию, где его пробуют дегустаторы фирмы и дают свой вывод. Так вот, пока еще не было случая, чтобы они что-то забраковали.

Поділитися повідомленням

@Интервент, можливо у мене таке відчуття смаку в різних півкулях - в штатах смакувало, а у німців - не дуже. У нас навіть не ризикнув.

А от Budweiser смакує однаково - що їх, що у нас. Чомусь дуже наше 1715 нагадує.

Росія вже в Новому році  :lol: 

https://youtu.be/45tqRfNP1Lo

Поділитися повідомленням

А от Budweiser смакує однаково - що їх, що у нас. Чомусь дуже наше 1715 нагадує.
Вообще разница очень велика...Ценителям вина не стоит лезть во вкус пива... :multi:

Поділитися повідомленням

Росія вже в Новому році
Ну згорIла, то й згорiла, то iх проблеми, нам то оно нафера то знать в Новогоднюю Ночь? То их проблемы, у них там есть свои пожарники, они разберутся, нам оно не надо :)  Давайте лучше бухать без политики :)

Поділитися повідомленням

Всех с наступающим годом собакена! Желаю много радости, счастья и взаимопонимания! Будьте осознанными, живите осознанно!

Тут за пиво заговорили.. Вы наверное наше Северодонецкое живое "Шале" не пробовали. "Перша приватна броварня" и рядом не стояла))

Поділитися повідомленням

. Вы наверное наше Северодонецкое живое "Шале" не пробовали
Шо!!??? Ты не жил в 90-х и не пробовал *Лисичанское*

Поділитися повідомленням

Всім привіт. З наступаючими святами!!! Хочу побажати всім в Новому Році щастя й достатку!

Поділитися повідомленням

@Zir, У нас по городу открылось в последнее время штуки 3 точки где разливают пиво всмысле чтоб с собой. И туда привозят с минизаводов области, лисичанское тоже есть там, и еще с разных городов. Мне по вкусу больше нравится чем магазинное. Хотя я особо не пью его и не различаю, но другу привез, сказал что тоже лучше чем магазинное.

и стоит довольно дешего.

Поділитися повідомленням

разница очень велика
Мені будвайзер майже заміняв моє 1715.

Вы наверное наше Северодонецкое живое "Шале" не пробовали.
Треба буде пошукати і спробувати - заінтригував.

Поділитися повідомленням

Фiгня--- то всi пiдробки :) Справжнього  Лисичанського давно нема.... Едине що лишилося--приiхати до Львову i спробувати  :multi:  I то, то може теж фiгня...Може Ветеран згадае стару дружбу та запросить весною разом з...кимось у Величне Мiсто Львiв на Экскурсiю :multi: Був би радий :)

Поділитися повідомленням

Сам варе?
Ага. Має два пивні ресторани.

запросить весною
У нас безвіз - можна без запрошення   :-)

Поділитися повідомленням

Ну згорIла, то й згорiла, то iх проблеми

То не політика - то віщий знак - як почнеш рік...

Пам'ятаєш, як перед кимось двері закривалися, а перед іншим вояки зомлівали - і що вийшло?

Хтось питав, де у Львові ГБО поставити - попалася тема -  http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=23&t=10970

Поділитися повідомленням

Справжнього Лисичанського давно нема...
@Zir, Недавно ездили в Лисичанск,набрали на заводе разливного,разных сортов.Вкус как и раньше!Медовое вообще класс.И не дорого,16грн литр.

Поділитися повідомленням

Че-то хрень какая. Вдул 2 литра Бердичевского и сижу как стекло.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз