Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

тебя не Сирожа зовут?
Хочеш познайомитися? Тоді представся спочатку сам, а то враження, що з якимось недосконалим роботом спілкуюся.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

По-моему то не ребра, то в голове у тя 4 перелома.

...Але політ з балкону на бильця крісел обов'язковий ...

Ооо! Да вы, батенька, эстЭт - осветитель, с переломом головы об электрощит, летящий с балкона! 

БэтмЭн, да ты - бэтмЭн, не иначе !! (чур меня  :lol:  )

Поділитися повідомленням

@Alex_st, мені здалося, що ти шукаєш екстремальні шляхи порозумнішання. Але не роби, як я - всякі освіти і курси підвищення кваліфікації - це не для тебе - потрібно мати початковий розум, щоб його вдосконалювати, а у тебе з цим "стартовим капіталом" напряг.

вам в эуропу нада)))

Помітно, що ти туди зачащаєш - знаєш в всю суть.

Отримав подарунок від компаньйона по бізнесу "оттуда" - набір пенсіонера.  :multi:

SAM_0385_800.jpg" rel="external">Посиланняi.gif" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Вітаю всіх, хто вважає себе приналежним до цієї спільноти, з Днем батька!

Успіху і задоволення у цій відповідальній ролі!

https://znaj.ua/society/173644-den-batka-2018-istoriya-ta-tradiciji-svitlogo-svyata

Поділитися повідомленням

Хотел было попросить отдельных товарищей перестать оскорблять самого пожилого пользователя форума , но передумал.

Пока ему удается отстреливаться , даже не прибегая к крайним оскорблениям - все это становится интересным.

Поділитися повідомленням

Пока ему удается отстреливаться .

"отстрелы" на уровне школоты начальных классов, всё очень предсказуемо,но мы на него не обижаемся,он и так натерпелся,полёт с балкона вниз головой плюс старческий маразм дают о себе знать (

"с Львова в Берлин 160 на жигуле)))

Поділитися повідомленням

"отстрелы" на уровне школоты начальных классов, всё очень предсказуемо

Ти такий жовчний і невдоволений, що майже на 100% свідчить про серйозні проблеми з печінкою.

Поділитися повідомленням

Всем привет :az:  Погода поменялась буквально за 10 минут. Было пасмурно с прояснениями а тут внезапно ветер и откуда ни возьмись черная туча быстро движется в нашем направлении.

Поділитися повідомленням

Погода поменялась буквально за 10 минут.
Прямо, як і у нас - ранішнє сонечко закрило завісою хмар і вже починає падати.

З'явилися свіжі проблеми. Добре, що приємні - пішли подарунки від дітей. Отримав гарний вовняний светр, зроблений в Данії і японський фотоапарат DSC-HX400. Ось такий - https://rozetka.com.ua/ua/sony_dsc_hx400/p1203355/

Ну що ж - буду освоювати нову цяцьку.  :)

Поділитися повідомленням

Хотел было попросить отдельных товарищей перестать оскорблять самого пожилого пользователя форума , но передумал.

Хто ж его оскорбляет то? Хвалим, хвалим !! 

Кстати, а вдруг он не самый пожилой? 

Поділитися повідомленням

https://www.youtube.com/watch?v=JGFnRgPGpco

"отстрелы" на уровне школоты начальных классов, всё очень предсказуемо

Ти такий жовчний і невдоволений, що майже на 100% свідчить про серйозні проблеми з печінкою.
Как приборка сотни метров научилась показывать? )

Поділитися повідомленням

Как приборка сотни метров научилась показывать?

Я до того коліщатка, яке першим крутиться без цифр, приклеїв трохи спиляне коліщатко з цифрами. Ну і розпиляв віконце. В теперішньому варіанті дочка обвела цифри кольоровою флуорисцентною фарбою і то все світиться - стоїть кілька УФ світлодіодів. Світяться і всі стрілки.

Поділитися повідомленням

@VETERAN,а если поточней,то ветеран чего?

есть ветераны труда,есть ветераны мвд,и еще много чего........

а вы,батенька-ветеран чего? ;)  

Поділитися повідомленням

Как приборка сотни метров научилась показывать?

Я до того коліщатка, яке першим крутиться без цифр, приклеїв трохи спиляне коліщатко з цифрами. Ну і розпиляв віконце. В теперішньому варіанті дочка обвела цифри кольоровою флуорисцентною фарбою і то все світиться - стоїть кілька УФ світлодіодів. Світяться і всі стрілки.
Прикольно, я и не знал что там есть еще одно колесико. Конечно на много круче было если бы все 6 с завода показывали километры )

Тогда наверное не думали что на жигулях будут столько ездить и темболее что они увидят новое тысячелетие.

Поділитися повідомленням

я и не знал что там есть еще одно колесико
Це те, що з шестерньою.

если поточней,то ветеран чего?
Ветеран Жигулів - від створення і аж до тепер.

Поділитися повідомленням

у меня когда москвич был он тоже 160 показывал ...но gps тогда у меня не было)))
У мене стоїть аж два gps - покази одного співпадають зі спідометром, а новий показує на 5% більше. Польські радари на дорогах показують, як спідометр. Три перевищення зафіксувала ще міліція - точно, як на спідометрі. Я довго шестерні в коробці і приводі підбирав, щоб співпадало. Я постійно їздив за кордоном і платити їх штрафи не хотів.

Поділитися повідомленням

Рятівники! Вітаю з вашим професійним Днем! Поменьше роботи вам!

p/s Пажарнікі - не страждайте безсонням - дискваліфікують.  :multi:

Поділитися повідомленням

Перед початком нового опалювального сезону вирішив підварити чугунну плиту, купувати нову за 700грн якось не хочеться, а на старій потрібно заварити дві тріщини по 13 см.

попитав у зварювальників на роботі - привозь заваримо.

ну привезти завжди то привезу, але вирішив самому спробувати.

надивився роліків на ютюбі - обмотав елетрод мідною проволокою і.... понасирав кучу капель, мідь окремо, сталь окремо.

в ході експериментів знайшов оптимальний варіант з кількістю проволоки, наче і шов вийшов непоганий, але то все вихололо і клац - все відлетіло.

подивився ще роліків - кажуть міді треба багато - намотав в три слої, ну наче краще, але то вже вийшла пайка міддю, на холодну все тримається, але коли вирішів імітувати роботу - прогрів газовим пальником - то все дало тріщини.

в общем все то спиляв болгаркою, пішов на базар і купив ЦЧ-4 3мм три штуки по 10грн/шт, на два шва пішло 2,5 електроди, все тримається.

на сезон вистачить, а якщо і лопне то не проблема заварить

Поділитися повідомленням

@zootechnik, Я експериментував із чавунним корпусом водяного насоса. Раніше заварив, за порадою Колі Зіра нержавіючим електродом. Вийшло класно - як запаяло. Нержавійка прекрасно заповнювала тріщини і давала рівний шов. Потім насос знову розірвав мороз, а мої нерж. електроди скінчилися. Купив на базарі - гівно - якийсь самопал напевно. Пустив ті електроди, як присадку, а дугу підтримував АНО. Заварив - не тече.

Успіх вдохновив на ремонт чавунних тисків. Як присадку дав залишки тих нових електродів, а потім просто 3мм мідний дріт. Дроту йшло рази в 3-4 більше, ніж електрода. На вигляд шов, як латунний. Тиски зараз в роботі - поки тримаються.

Поділитися повідомленням

Купив на базарі - гівно - якийсь самопал напевно

мені на базарі сказали, що ці електроди бояться вологи і якщо довго лежать на повітрі то їх потрібно прокалювати при 330 грд. протягом години.

мені їх витягли з новенької запаяної пачки, варили нормально, от тільки автомат на хаті вирубало часто - 5кВт недостатньо.

про нержавійку знаю, але 115грн за два електроди якось дорогувато.

Поділитися повідомленням

Чугун всегда варил полуавтоматом  посредством нержавеющей проволоки.

Вот и на днях , принесли с комбайна трех-ручьевый , пятиспицевой шкив.Две спицы треснули у основания ступицы.

Залог успеха в любой ответственной сварке , это подготовка изделия к сварке.

Это сводится к вырезке  в свариваемом материале лунки , жолоба (или что там еще) , очистке от ржавчины периметра сварки .

Эту операцию обычно делают при помощи болгарки , заранее обрекая себя на провальный итог работы.

В свариваемый материал впитывается абразив от круга , что впоследствии заставляет шов пузыриться и качество сварки , ни о чем.

Распиливать трещину надо фрезами. Шев становится "стерильным".

Так же и с алюминием.Ко всему прочему , свариваемое место перед сваркой обезжиривается .Это тоже  впоследствии добавляет надежности шву.

И конечно же , чугун в процессе сварки надо подогревать горелкой.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз