VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 а спирт хреном пробовали закусывать?Свати пригощали самогоном, настояному на хроні - не сподобалося. Мені взагалі не подобаються алкогольні напої, але у моєму віці приходиться деколи приймати до 50 мл, щоб хоч трохи судини почистити. Можу пляшку смачного пивка, коли спрага, пригубити. А з профілактичною метою - чисту горілку. Вино вживаю часто, але то дочка пригощає всякими дорогими. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 С телефона. Сейчас угли дойдут будем шашлык готовить. Вино айзербаджанское в холодильнике. Надо вскрыть шоб подышало. Как то так и бухаем. Не уровень конечно поужираться в хламину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 поужираться в хламину удачи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 будем шашлык готовитьЩиро заздрю - давно вже не випадала нагода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Мені взагалі не подобаються алкогольні напої, але дед,как я тебя понимаю от напимер твоя пересона мне вообще неподобаеться,но как то же мы помещаемся на одном форуме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 от напимер твоя пересона мне вообще неподобаеться,но как то же мы помещаемся на одном форумеЦе просто тому, що мені твоя байдужа. Принаймні ти не такий нудний, як кілька інших. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 нифига мені на твою взагалі насрати так что причина где-то дальше........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 твоя пересона мне вообще неподобаетьсяНе в'яжеться з мені на твою взагалі насрати Ти вже якось визначайся. Мене можеш не ознайомлювати з рішенням - не цікаво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 от напимер твоя пересона мне вообще неподобаеться Принаймні ти не такий нудний, як кілька інших. Дык , это уже асисяй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 если был вопрос-значит есть ответ (просто я так привык ) если "неподобаеться", то логично,шо "насрати" (ивините за формулировку,самому неприятно) сисяй да ты романтиик! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Хух блин,седня сижу в квартире пытаюсь както чето хоть в рот вкинуть,тело все трухает добро хоть пачка сигарет нашлась.Четыре дня валил,иногда завидую ребятам которые умеют себя в руках держать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Всем привет,вчера коптили рыбку на работе,и крылышки,накоптились добряче))Сегодня менял подшипник на генераторе,заклинил,рассыпался,и порвал ремень((50грн ремень золекс( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 все трухает что отмечали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Печене не сладко будет) Есть 1 самый действенный метод от похмелья. На утро даже ни намека. Думаю многие его знают ) Как то я одному знайомому сказал по этому поводу следующее:"пусть даже такой метод хорошо бьёт по печени, почкам или сердцу, я готов к этому , лишь бы не страдать" а учитывая то что синячил до такого состояния я редко, то думаю ничего страшного ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 чиста ради разнообразия предлагаю вашему вниманию конкурс-кто знает, кто на фото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 все трухает что отмечали? На хозяйстве оставили одного,а свыня и в Ташкенте болото найдет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 кто на фото? Линн Берггрен Линн не выходит на связь, все ее фото - 1990-х гг., о ней известно лишь то, что желают сказать брат и сестра, которых эти вопросы явно раздражают. Ответы Йенни и Йонаса странно-обтекаемые: "мы ее регулярно видим... у нее все хорошо" - и никакой конкретики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 дед.реал респект! ну вот от тебя-рельно не ожидал в качестве приза-проси,что хочешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 ну вот от тебя-рельно не ожидалґуґіль подякуй - його робота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 да ты романтиик! Ну да Только не сисяй "Асисяй" (с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Без гугла,Ace of Base,слушал в детстве,и сейчас слушаю временами 1 vegas відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 а мне после одной хорошей буханины потом три дня приходится отходитьПечінка убита. Або генетика, як у якута.доктор *** нашёлся,кашпировский ***, через монитор диагнозы ставит)))у меня отличное здоровье,печень особенно,так что обломись))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Не бухаю,не знаю почему, не нравится,лучше всю закуску зохаваю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 мля,кто исправляет на звёздочки крик души??))) сука *** Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 у меня отличное здоровье,печень особенно Як знаєш. Вічна тобі пам'ять. Але ще є шанс - якщо ти якут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах