quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2018 Можно еще зеленые яблоки. Надо пробовать. Сама от этого страдала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2018 Делаю двойку ниже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2018 @Emissions, Старшему 16-ть, ну а младший пока командует и все его слушают Можно еще зеленые яблоки. Надо пробовать зеленые не проходят, а вот сушка норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2018 У меня проходили) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Чуть не купив Сітроен С4 для дочки. Вчора оглядав його сам, а сьогодні загнав до товариша - спеціаліста і пошановувача "французів". Багато на що відкрив очі не тільки мені, а і продавцеві. Другий день радість - вчора, що знайшли машину, яка сподобалася дочці, а сьогодні - що не викинув гроші за таке барахло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 А в чем были вопросы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 А в чем были вопросы?Перше - він виявився не французом, а рускім - знайшли наклеєний на кузов російський сертифікат. Потім - виявився зовсім не таким - сів і поїхав. Потрібно ще вкласти орієнтовно 700 доларів. Найгірше - вкрай зношені гальмівні диски - задні вже більш. ніж на половину заржавіли - значить колодки вже не дістають. Передні стерті по 2мм на сторону. Бортовий комп видає помилку - стверджували. що каталізатор забитий, а ззаду димок виривається. Ну і мав якісь пригоди - обидві фари були міняні і пластик теліпається, бо защіпки відламані. Всі двері трохи задерті біля замків - біля 5мм. Якби просіли - мали б опуститися. Здерли чохол із сидіння, а там все протерто до дір.Просто порівнювали дві однакові машини - Сітроен з відомою біографією і цей - приблизно однакового віку і пробігу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Перше - він виявився не французом, а рускім - знайшли наклеєний на кузов російський сертифікат. дальше вам можно было и не смотреть. а почему б\у смотрите? В фешенебельных ресторанах откушиваете, а на новый С4 нет жалких 19к баксов? Бюджетное авто ведь. бляху купите тогда 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 нет жалких 19к баксов?Подаруєш? Чи просто за звичкою - "страна савєтав"? бляху купите тогдаСпочатку ти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 @VETERAN, ну такое, колодки и диски расходник, а вот остальное да, обидно. я на с4 пасажиром ездил, прикольный, но жестковатый, газ-масло чувствуется очень хорошо( разве нету интересных вариантов для дам? главное шоб красненькая была, да на автомате Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 главное шоб красненькая была, да на автоматеЦя була темносиня і на ручці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Подаруєш? А я хвастался своими и своей семьи заработками или же кто то другой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 А я хвастался своими и своей семьи заработками или же кто то другой?Напевно ти, якщо поминаєшся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Я почему спрашивала - мне c3 по душе) никаких автоматов - ручка наше все) это заблуждение что все девушки ездят на красных авто с автоматом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Просто порівнювали дві однакові машини - Сітроен з відомою біографією і цей - приблизно однакового віку і пробігу. А бюджет какой для авто? мне c3 по душе) никаких автоматов - ручка наше все) А я наоборот от автомата кайфую. Ручка??? А на кой она вообще надо? Типо автомобилем управляешь или гонка? Для поджопника автомат. Если есть желание и возможности взять для удовольствия авто, то там уже кто как. Сейчас автоматы очень и очень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 все девушки ездят на красных авто с автоматом.а ещё в большинстве своем девушки ездят "по другому"))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 все девушки ездят на красных авто с автоматом.а ещё в большинстве своем девушки ездят "по другому")))Не знаю... Я езжу лучше чем муж. Села и поехала в любое место. Без проблем трогаюсь со сцепы на любой горке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 А бюджет какой для авто? Залежить від авто. В фешенебельных ресторанах откушиваете Не тільки. Вчора вибирав іграшки малому внукові на пів рочку - якраз солідну частку машини відгризли. А прийшов сьогодні вже купити - обана - акція. Накупили майже за пів ціни. Тільки кубики подешевшали з 750грн. до 480. І це за три кубики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 А я наоборот от автомата кайфую. И это правильно. У меня не было на автомате машинки , пока сам себе такую не сделал. И действительно , это кайф.Особенно , учитывая , что это Ваз 2103. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Залежить від авто. Шо то я не то спрасил. Забыл шо у нас есть представители "Вся власть народу" А у таких от возможностей других крепко подгорает Карочь купуй БэМэВэ е87 копейку. Клевая тачамба. Моя супруга просто ее обожнюэ. Между прочим во Львове "кулюбная" е87 продавалась. Вродь по честноку в ней было, но это не точно Отака Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 чищу маслята еще две корзины.............наверно до полуночи хватит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 купуй БэМэВэЧомусь є відраза до них. Їздив на сімці у штатах і брат якийсь час володів 525-ю, здається. Дочка чомусь фанатіє від "лупатих" машин. Був дуже здивований, що вона звернула увагу на того Сітроена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Чомусь є відраза до них. Буває і таке. Когда выбрал супруге авто, мне посоветовали на лизинговые площадки глянуть. Машины с вменяемыми пробегами. Правда по комплектухе барабан, но по сервиске должно быть ровно. Там этих хФранцузов на площадках завались. ИЛТА одна из http://ilta.ua/usedauto/ Ну и по французам 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 чищу маслята еще две корзины.............наверно до полуночи хватит Мама ходила на днях, и пошел дождь. Чистила мокрые маслята, зарекалась что в дождь больше вжизни не пойдет ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Карочь купуй БэМэВэ е87 копейку. Клевая тачамба. Ага, машина огонь. Бензиновые моторы больше 200-т тысяч без капремонта не ходят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах