Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 Проехался по родственникам - вечерю порозвозил. Холод на улице собачий - уже - 13. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 Всех С Рождеством!Христос народжується!Славімо Його! 3 zootechnik, w-126 та VETERAN відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 Всех С Рождеством!Христос народжується!Славімо Його!Славімо Його! Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk А я сьогодні до темна доробив прихожу і шафу для дочці. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 слушаю Дельфин - весна 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 Всех С Рождеством!Христос народжується!Славімо Його!Славімо Його! Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk А я сьогодні до темна доробив прихожу і шафу для дочці. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Дочь наверно стоит и наслаждаеться работой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 Всех С Рождеством!Христос народжується!Славімо Його!Славімо Його! Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk А я сьогодні до темна доробив прихожу і шафу для дочці. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Дочь наверно стоит и наслаждаеться работой[emoji41]Саме так! Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 слушаю Дельфин - весна Старичок не хандри. https://youtu.be/k5yrqnhKQew Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 слушаю Дельфин - весна Старичок не хандри. https://youtu.be/k5yrqnhKQew эх пацаном был когда это по телеку крутили.... старею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 @VETALZZZ, Почалось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 Блін. Не можу відкрити в смартфоні. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 слушаю Дельфин - весна Старичок не хандри. https://youtu.be/k5yrqnhKQew эх пацаном был когда это по телеку крутили.... старею Это ты какого года? Бо я это в институте в конце помню... И то больше уже на работе после армии... Я шо, старый? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 слушаю Дельфин - весна Старичок не хандри. https://youtu.be/-Fz85FE0KtQ https://youtu.be/k5yrqnhKQew эх пацаном был когда это по телеку крутили.... старею Это ты какого года? Бо я это в институте в конце помню... И то больше уже на работе после армии... Я шо, старый? в институте уже такое не слушал...не в моде было)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 січня 2019 купил Медиаплеер VINGA 041 (VMP-041-162) + подписку мегого на полгода сижу играюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 Щойно на київській трасі. https://www.facebook.com/stabilmd/videos/911386319034714/ Шутю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 Зганяв зараз через увесь Львів до тещі і назад - народу, як у переповненому транспорті. А ще в центрі має виступати Руслана - вже поставили сцену і будуть перекривати рух. Добре, що встиг повернутися додому. На окраїнах сніг не прибирають і приходилося місити кашу по коліна. А ще додає шарму відсутність маршруток. Зато зарядка яка - валив, як хмарка пари. Велкам до нас - я ще бачив два стоячих місця в центрі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 А еще такое было; Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 включил ждуна и жду когда выйдем на работу, каникулы до 14го. Что б бабки отдали и я смог себе secu3 наконец то заказать. Если чего еще не приключиться ранее... А еще такое было; когда Rammstein пошел в массы я был на втором курсе технаря, я записал себе тогда кассету и не вытягивал ее из плеера год! Да это был Rammstein. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 @VETALZZZ, У друга мама привезла пару альбомов( на касетах), помню сколько только мы записали копий на моем китайском мафоне,,,,, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 @VETALZZZ, У друга мама привезла пару альбомов( на касетах), помню сколько только мы записали копий на моем китайском мафоне,,,,, мне повезло у матери на работе брал дисковый магнитофон и с диска ( ёмаё первые диски) на касету писал, качество получалось отменным. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 сегодня на смене,раздавили с коллегой пузырь кзёнки,закусили хорошо, теперь работать не охота))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 Бухаешь на работе? Смело. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 Бухаешь на работе? Смело. сегодня праздник,тем более это не много))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 сегодня праздник а я рыбы обожрался, теперь год ее есть не буду зашла хорошо с пивком "Диканські вечори", но вышла не очень, рыба полюбому виновата обмывал покупки и перестарался - купил ССД на 120Гб и медиаплеер, покупками довольный но желудок бо-бо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 И какой ССД купил, бо себе выбираю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 кингстон сейчас очень даже ок, ну и самсунг ево. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах