VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 в каком еще банке могут брать 10 гривен за смену пинкода на карточке?У моєму здається 50 беруть. Кредобанк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 жепь. хорошо что у меня приват Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Красавцы! Вот это придумали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 ощадбанке и соответственно клиент банк, Это так называемая двухфакторная аутентификация. Сообщения передаются либо через смс провайдера, либо через собственные шлюзы. В Привате такая же беда иногда бывает, но там можно заавторизоваться через дозвон. Пуши в этой ситуации не про делах. Мейлу действительно кривой девайс с максимумом кривых правок от производителя. Как и большинство вёдер. Ощадбанк - банк для пенсов которым не в падло авторизоваться через кассу со справкой из жэка и сообщения , отправляемые заказным письмом через укрпочту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 В Привате такая же беда иногда бывает, но там можно заавторизоваться через дозвон.по отпечатку пальца, и QR коду залетаю аж бегом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Ощадбанк - банк для пенсов которым не в падло авторизоваться через кассу со справкой из жэка и сообщения , отправляемые заказным письмом через укрпочту Этапять Не в бровь, а в глаз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 та так и есть, конченого банка еще не видел, приложение там вообще набор палок и костылей, мало того что пароль рендомный набор цифробукв который поменять нельзя, так я пол часа рыскал по всему приложению и так не разобрался как с той карты переслать на карту другого банка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Ощадбанк отстой полный ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Бобик сдох - телик погас? Подьем господа некогда спать, надо работать Кто рано встаёт - тот до обеда.. подустал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Кто рано встаёт - тот до обеда.. подусталкак в фильме "кто не работает то ест" ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Кто рано встаёт - тот до обеда.. подусталНічого - козєїнчіка поремигає і поскаче мускулиста блоха далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Продам сковороду для пикника. Рецепты принимает со спутника. Нано мать их технологии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 в каком еще банке могут брать 10 гривен за смену пинкода на карточке?У моєму здається 50 беруть. Кредобанк. воно й не випадково. Дибільний банк завжди притягує до себе клієнтів - дібілів. 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Продам сковороду для пикника. Рецепты принимает со спутника. Нано мать их технологии. А что, реально продаешь? Я как раз думал сделать фонтанчик на даче, тарелка подошла бы на днище, если там трещин нет. Ну и диаметр нужен хотя бы метр, но лучше полтора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Недавно спорили про пушсервисы. так вот, завели у нас счет в ощадбанке и соответственно клиент банк, идентификация через смс, шеф с айфоном заходит нормально, главбух с кнопочной нокией тоже нормально, а вот зам с мейзу не может зайти, смс губитса где-то в дебрях и пока дойдет проходит время авторизации и при повторном запросе приходит предыдущая смс и так по кругу. уже успел побывать в оператора связя - сказали не они, но на всякий случай симку поменяли но не помогло, был в ощадбанке, их техподдержка сказала что кривой андроид и в общем повторили все то что немец рассказывал, в итоге заму выдали кнопочную нокию со склада и проблема решилась. На его мейзу 7-й андроид. В прошлом году с ощадом и яблоком 5se такая же фигня в колеги была, но ничего, банк понемного развивается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Продам сковороду для пикника. Рецепты принимает со спутника. Нано мать их технологии.А что, реально продаешь? Я как раз думал сделать фонтанчик на даче, тарелка подошла бы на днище, если там трещин нет. Ну и диаметр нужен хотя бы метр, но лучше полтора. Это большая тарелка. Связь с космосом. Цену захочу заоблачную. 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 @VETERAN, я так від тебе не отримав відповідь на питання Істото, Ти за все своє жалюгідне життя хоч одну іноземну мову вивчило на серйозному рівні, шоб шось комусь рекомендувати? Поліглот хрєнов.. З'їхав з базару? Спочатку стукаємо себе п'яткою в груди а потім прикинувся шлангом? Розкажи всім, совєтчик ти хрєнов, скільки іноземних мов за все своє життя ти вивчило і до якого рівня? 2 Alex_st та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 скільки іноземних мовНе знаю, чи питання до мене, бо звертається до якоїсь істоти - напевно брата по крові.Так от - про свою кваліфікацію я вже писав. Я вчився у школі, де частину предметів викладали англійською мовою і там став перекладачем. Спеціальність підтверджена документально. А совєти змусили вивчити ще і російський язик - хоч і не мова, але щось подібне. По роботі та інтересах прийшлося працювати з літературою на болгарській мові - відповідно читаю нормально, а розмовної практики нема. Бізнес вів із поляками і там дуже пригодилося і розвинулося моє знання польської мови. А мої діти пішли далі - вони володіють ще й іншими мовами і краще за мене. А тібетську дуже рекомендую освоїти - зможеш читати мантри в оригіналі і отримаєш шанс у наступній реінкарнації стати подібним на людину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Цену захочу заоблачную.Не визначився з ціною? В іншому місці пропонував не дорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Цену захочу заоблачную. Не визначився з ціною? В іншому місці пропонував не дорого. А вдруг такая корова и самому нужна?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Цену захочу заоблачную.Так скоко? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 @VETERAN, Ойбля. З тебе такий перекладач англійської, як з мене ядерний фізик. В школі ти навчався років 70 тому, відповідно, в тебе вже вітер в голові і повна дискваліфікація. І школи НІКОЛИ не давали кваліфікації перекладача, зпздвся старий. Інших мов ти вважай не знаєш, не маючи док підтвердження власних знань. Я тоже знаю слово "пьердолє" але це не означає, що знаю мову. От цікаво, шо ж ти такого зробив у минулому житті шо тебе поточному зробили таким шматком лайна? Я в цю маячню не вірю. Кожен робить себе сам. Ти власноруч з себе викував таке товстосраке чмо, бо це віддзеркалення твого жалюгідного способу життя. Ти тупий, бо вибрав шлях деградації замість розвитку. Розвиток - це треба напрягати булки. І мозок. Кожен сам господар власної долі. Ти свій вибір зробив на користь жалюгідного тупого чмо. Це насправді моя думка. І ніяких тібетських галюцинацій. Всі ці мантри - це галюцинації пасивних лохів, які пливуть по життю як ти, як лайно за течією. Віриш в це - вір собі. Але твої переконання - це як члєн. Він у кожного мужика є але показувати його іншим - поганий приклад.А на твої рекомендації я клав кардан. Якби це мені порекомендувала людина, яка чогось у даній предметній області чогось розуміла, то до цього варто прислухатись. Твої галюцинації не варті навіть секунди уваги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Твої галюцинації не варті навіть секунди уваги. Тоді не приставай з дурними розпитуваннями. школи НІКОЛИ не давали кваліфікації перекладачаПрикинь - мені вручили свідоцтво про присвоєння кваліфікації перекладача. От облом твоїх шаблонів... В школі ти навчався років 70 тому, відповідно, в тебе вже вітер в голові і повна дискваліфікація. Я ще стільки і не прожив. Школу скінчив 50 років тому. А пізніше ще 5 років перекладав статті наукових журналів для викладачів на фізичному факультеті. Вітчизняні науковці ніколи виділялися хоча б терпимим знанням іноземних мов. Правда тривале проживання у США суттєво спотворило мою вимову - тепер я більше якимось американським суржиком висловлююся. Я тоже знаю слово "пьердолє" але це не означає, що знаю мову.Ну то ти легко напишеш контракт одночасно на трьох мовах - англійській, польській та українській. члєн. Він у кожного мужика є але показувати його іншим - поганий приклад.А навіщо тоді його виставляєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Цену захочу заоблачную.Так скоко?Да шутка. Я ее не продаю. Выпрямим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Облом. Брал сертификат на установку Евро4 , хотел завтра ехать в МРЭО. Машина на жену , а он выписал на меня. Бросил 300гр на стол и уехал ни с чем. В легком расстройстве. Не , ни хрена .Вот так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах