Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

в каком еще банке могут брать 10 гривен за смену пинкода на карточке?
У моєму здається 50 беруть. Кредобанк.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ощадбанке и соответственно клиент банк,

Это так называемая двухфакторная аутентификация. Сообщения передаются либо через смс провайдера, либо через собственные шлюзы.

В Привате такая же беда иногда бывает, но там можно заавторизоваться через дозвон.

Пуши в этой ситуации не про делах.

Мейлу действительно кривой девайс с максимумом кривых правок от производителя. Как и большинство вёдер.

Ощадбанк - банк для пенсов которым не в падло авторизоваться через кассу со справкой из жэка и сообщения , отправляемые заказным письмом через укрпочту

Поділитися повідомленням

В Привате такая же беда иногда бывает, но там можно заавторизоваться через дозвон.
по отпечатку пальца, и QR коду залетаю аж бегом  :)

Поділитися повідомленням

Ощадбанк - банк для пенсов которым не в падло авторизоваться через кассу со справкой из жэка и сообщения , отправляемые заказным письмом через укрпочту

Этапять  :ay: ​Не в бровь, а в глаз  :) 

Поділитися повідомленням

та так и есть, конченого банка еще не видел, приложение там вообще набор палок и костылей, мало того что пароль рендомный набор цифробукв который поменять нельзя, так я пол часа рыскал по всему приложению и так не разобрался как с той карты переслать на карту другого банка

Поділитися повідомленням

Бобик сдох - телик погас?

IMG_20190208_103724_500.jpgi.gif

Подьем господа :) некогда спать, надо работать

Кто рано встаёт - тот до обеда.. подустал

Поділитися повідомленням

Кто рано встаёт - тот до обеда.. подустал
Нічого - козєїнчіка поремигає і поскаче мускулиста блоха далі.  :multi:

Поділитися повідомленням

IMG_20190208_103724_500.jpgi.gif

Продам сковороду для пикника. Рецепты принимает со спутника. Нано мать их технологии.

Поділитися повідомленням

в каком еще банке могут брать 10 гривен за смену пинкода на карточке?

У моєму здається 50 беруть. Кредобанк.

воно й не випадково. Дибільний банк завжди притягує до себе клієнтів - дібілів. 

Поділитися повідомленням

Продам сковороду для пикника. Рецепты принимает со спутника. Нано мать их технологии.

А что, реально продаешь? Я как раз думал сделать фонтанчик на даче, тарелка подошла бы на днище, если там трещин нет. Ну и диаметр нужен хотя бы метр, но лучше полтора.

Поділитися повідомленням

Недавно спорили про пушсервисы.

так вот, завели у нас счет в ощадбанке и соответственно клиент банк, идентификация через смс, шеф с айфоном заходит нормально, главбух с кнопочной нокией тоже нормально, а вот зам с мейзу не может зайти, смс губитса где-то в дебрях и пока дойдет проходит время авторизации и при повторном запросе приходит предыдущая смс и так по кругу.

уже успел побывать в оператора связя - сказали не они, но на всякий случай симку поменяли но не помогло, был в ощадбанке, их техподдержка сказала что кривой андроид и в общем повторили все то что немец рассказывал, в итоге заму выдали кнопочную нокию со склада и проблема решилась. На его мейзу 7-й андроид.

В прошлом году с ощадом и яблоком 5se такая же фигня в колеги была, но ничего, банк понемного развивается.

Поділитися повідомленням

А что, реально продаешь? Я как раз думал сделать фонтанчик на даче, тарелка подошла бы на днище, если там трещин нет. Ну и диаметр нужен хотя бы метр, но лучше полтора.

Это большая тарелка.

Связь с космосом.

Цену захочу заоблачную.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, 

я так від тебе не отримав відповідь на питання 

Істото,

Ти за все своє жалюгідне життя хоч одну іноземну мову вивчило на серйозному рівні, шоб шось комусь рекомендувати? 
 Поліглот хрєнов..

З'їхав з базару? Спочатку стукаємо себе п'яткою в груди а потім прикинувся шлангом? 
Розкажи всім, совєтчик ти хрєнов, скільки іноземних мов за все своє життя ти вивчило і до якого рівня?

Поділитися повідомленням

скільки іноземних мов
Не знаю, чи питання до мене, бо звертається до якоїсь істоти - напевно брата по крові.

Так от - про свою кваліфікацію я вже писав. Я вчився у школі, де частину предметів викладали англійською мовою і там став перекладачем. Спеціальність підтверджена документально. А совєти змусили вивчити ще і російський язик - хоч і не мова, але щось подібне. По роботі та інтересах прийшлося працювати з літературою на болгарській мові - відповідно читаю нормально, а розмовної практики нема. Бізнес вів із поляками і там дуже пригодилося і розвинулося моє знання польської мови. А мої діти пішли далі - вони володіють ще й іншими мовами і краще за мене.

А тібетську дуже рекомендую освоїти - зможеш читати мантри в оригіналі і отримаєш шанс у наступній реінкарнації стати подібним на людину.

Поділитися повідомленням

Цену захочу заоблачную.
Не визначився з ціною? В іншому місці пропонував не дорого.  :)

Поділитися повідомленням

Цену захочу заоблачную.

Не визначився з ціною? В іншому місці пропонував не дорого. :)
А вдруг такая корова и самому нужна??

Поділитися повідомленням

@VETERAN, 

Ойбля. З тебе такий перекладач англійської, як з мене ядерний фізик. В школі ти навчався років 70 тому, відповідно, в тебе вже вітер в голові і повна дискваліфікація. 
І школи НІКОЛИ не давали кваліфікації перекладача, зпздвся старий.  
Інших мов ти вважай не знаєш, не маючи док підтвердження власних знань. 
Я тоже знаю слово "пьердолє" але це не означає, що знаю мову. 

От цікаво, шо ж ти такого зробив у минулому житті шо тебе поточному зробили таким шматком лайна? 
Я в цю маячню не вірю.  Кожен робить себе сам. 
Ти власноруч з себе викував таке товстосраке чмо, бо це віддзеркалення твого жалюгідного способу життя. 
Ти тупий, бо вибрав шлях деградації замість розвитку. Розвиток - це треба напрягати булки. І мозок. 
Кожен сам господар власної долі. Ти свій вибір зробив на користь жалюгідного тупого чмо. 
Це насправді моя думка. І ніяких тібетських галюцинацій. 
Всі ці мантри - це галюцинації пасивних лохів, які пливуть по життю як ти, як лайно за течією.  
Віриш в це - вір собі. 
Але твої переконання - це як члєн. Він у кожного мужика є але показувати його іншим - поганий приклад.
А на твої рекомендації я клав кардан. 
Якби це мені порекомендувала людина, яка чогось у даній предметній області чогось розуміла, то до цього варто прислухатись.  
Твої галюцинації не варті навіть секунди уваги. 

Поділитися повідомленням

Твої галюцинації не варті навіть секунди уваги. 
Тоді не приставай з дурними розпитуваннями.

школи НІКОЛИ не давали кваліфікації перекладача
Прикинь - мені вручили свідоцтво про присвоєння кваліфікації перекладача. От облом твоїх шаблонів...

В школі ти навчався років 70 тому, відповідно, в тебе вже вітер в голові і повна дискваліфікація. 
Я ще стільки і не прожив. Школу скінчив 50 років тому. А пізніше ще 5 років перекладав статті наукових журналів для викладачів на фізичному факультеті. Вітчизняні науковці ніколи виділялися хоча б терпимим знанням іноземних мов. Правда тривале проживання у США суттєво спотворило мою вимову - тепер я більше якимось американським суржиком висловлююся.

Я тоже знаю слово "пьердолє" але це не означає, що знаю мову.
Ну то ти легко напишеш контракт одночасно на трьох мовах - англійській, польській та українській.

члєн. Він у кожного мужика є але показувати його іншим - поганий приклад.
А навіщо тоді його виставляєш?

Поділитися повідомленням

Облом.

Брал сертификат на установку Евро4   , хотел завтра ехать в МРЭО.

Машина на жену , а он выписал на меня.

Бросил 300гр на стол и уехал ни с чем.

В легком расстройстве.  :( 

Не , ни хрена .Вот так :bh:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз