djurka 493 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 Тиша. Всі на виборах. Це добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 Тиша. Всі на виборах.Щойно проснулися - стрілки перевели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 Ото ще... аби тільки стрілки переводити ..... стрілочники ))) В мене тел сам перевів, і поф Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 я вообще потерялся во времени. Как для задрота, нормально - лёг спать под утро. Проснулся без понимания временных рамок и того, кто я. Работаю в авральном режиме.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 В мене тел сам перевів, і пофА у мене ще й купа всяких годинників є. А у них ще й не по одній стрілці... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 Честь Панству! Проголосував, тепер можна звалювати. Коли ставив ((галочку)) зробив в бюлетені дірку, не дотягнув галочку до кінця. Стала подібна на V. Мабуть мій кандидат до кінця не досидить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 зробив в бюлетені діркуя бы не сильно радовался.законы немного пофиксили, и порча бюллетеня теперь наказуема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 Проканаэ то не кримінальна пробоіна, від кінця ручки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 Сделал свой выбор. Вчера на телефон пришло сообщение , что возможно использование ручек с чернилами , которые потом исчезают. С перепугу взял свою ручку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 а вам не кажется это немного странным- в чесность выборов не верите,но всеравно туда ходите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 зробив в бюлетені діркуя бы не сильно радовался.законы немного пофиксили, и порча бюллетеня теперь наказуема. а как узнать чей бюллетень? выборы вроде конфеденциальны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 С перепугу взял свою ручку.Я завжди все відмічаю своєю - перехтестив потрібний квадратик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 зробив в бюлетені діркуя бы не сильно радовался.законы немного пофиксили, и порча бюллетеня теперь наказуема. а как узнать чей бюллетень? выборы вроде конфеденциальны Номер с талоном остался, которій она оторвала. только по днк. Роспись на талоне и в журнале. Надо что то конкретно учудить что бі они стали искать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 березня 2019 На голодный желудок на выборы не пойду Весна. Выборы. Картошечка с мяском? Поел. Теперь можно и кого то повыбирать - у меня участок через дорогу. И на списках - дочь сидит. ?? 1 SPASATEL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 Вчора мотався по справах заодно і на вибори заскочив. виїзжаю з Полтави, проторохтів ямами на шашличці і тут бачу здалику синій маячок моргає і розімію що без світла їду, світло включив, але все рівно помітили, зупинили - чому без світла, кажу так тут же населений пукт, воні такі - та немає населеного пункту он знак отам проїхали, а я не помітив де його проїхав, паказали рукою де стоїть, перевірили документи на машину і прицеп, побажали бути уважнішим і відпустили. я коли зупинився вийшов до них, в машині жарко, свіжим повітрям подихати - то один з них побачив що я вийшов зразу мені сказав - ми в машину не приглашаємо говорити, якщо що то протокол, але відпустили так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 Вчора мотався по справах заодно і на вибори заскочив. виїзжаю з Полтави, проторохтів ямами на шашличці і тут бачу здалику синій маячок моргає і розімію що без світла їду, світло включив, але все рівно помітили, зупинили - чому без світла, кажу так тут же населений пукт, воні такі - та немає населеного пункту он знак отам проїхали, а я не помітив де його проїхав, паказали рукою де стоїть, перевірили документи на машину і прицеп, побажали бути уважнішим і відпустили. я коли зупинився вийшов до них, в машині жарко, свіжим повітрям подихати - то один з них побачив що я вийшов зразу мені сказав - ми в машину не приглашаємо говорити, якщо що то протокол, але відпустили так. Так з прицепом світло ж завжди повинно бути ввімкнено чи я щось призабув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 Так з прицепом світло ж завжди повинно бути ввімкнено спірне питання, написано так що можна і до причепа застосовувати вмикається ближнє світло 9.8. г) на транспортному засобі, що буксирує. буксирування — переміщення одним транспортним засобом іншого транспортного засобу, яке не належить до експлуатації автопоїздів (транспортних составів) на жорсткому чи гнучкому зчепленні або способом часткового навантаження на платформу чи на спеціальне опорне пристосування; автопоїзд (транспортний состав) — механічний транспортний засіб, що з’єднаний з одним або кількома причепами за допомогою зчіпного пристрою; причіп — транспортний засіб, призначений для руху тільки в з’єднанні з іншим транспортним засобом. До цього виду транспортних засобів належать також напівпричепи і причепи-розпуски; Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 нельзя, прицеп, это не транспортное средство Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 причіп — транспортний засіб, призначений для руху тільки в з’єднанні з іншим транспортним засобом прицеп, это не транспортное средство А что это по твоему? тара? Не ТЗ, но регистрировать и получать свидетельство регистрации ТЗ нужно. Л - логика. Хотя можно пробовать апелировать, что у тебя автопоезд, в правилах это понятие достаточно размыто описано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 нельзя, прицеп, это не транспортное средство спорный вопрос, вроде как и транспортное средство и в то же время не распространяется на автопоезд. раньше гаишники требовали чтобы свет был включен, по правилах можно не включать если считать что машина с прицепом это автопоезд. я думаю если б стояли из бывших дай-дай то делали б мне мозг по поводу "свет с прицепом" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 это и есть автопоезд, потому что в определении буксировки написано, что "яке не належить до експлуатації автопоїздів (транспортних составів) на жорсткому чи гнучкому зчепленні або способом часткового навантаження на платформу чи на спеціальне опорне пристосування;" По вашем логике, если буксируемом ТС должна аварийка быть включена, это получается что как только цепляешь прицеп, надо только на аварийке ездить. Они сами правил не знает нихера, не раз доказано зпсаньком и другими блоггерами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 это и есть автопоезд 30.3. На відповідних транспортних засобах встановлюються такі пізнавальні знаки а) «Автопоїзд» - три ліхтарі оранжевого кольору, розташовані горизонтально над передньою частиною кабіни (кузова) з проміжками між ліхтарями від 150 до 300 мм – на вантажних автомобілях і колісних тракторах (класу 1.4 т і вище) з причепами, а також на зчленованих автобусах і тролейбусах (див. додаток 4); Соответсвующие знаки есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 "на вантажних автомобілях і колісних тракторах (класу 1.4 т і вище) з причепами, а також на зчленованих автобусах і тролейбусах" Где тут перечислены легковые авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 Почалося Человека не оштрафовали, это как бы плюс. Лично я на трассе всегда в любое время года еду с ближним. Это как минимум добавляет безопасности, так как меня больше видно. И особенно в солнечную погоду. В городе ездю на габаритах. Признаюсь, жлоблюсь палить ксенон На галогене ездил и в городе на ближнем. Но это лично мое. Ни кого не призываю делать так же. Но призываю, к тому что бы все же пользовались "светом" автомобиля, только ради того что бы Вас было больше видно окружающим. И это не только в темное время суток. Так же в дождь и особенно в солнечную погоду. Едущий сзади в солнце будет видеть "стопы" Вашего автомобиля. "Свет" не только для того что бы Вы видели, но и для того что бы Вас видели. Проведите эксперимент простой. Поездите с включенным ближним и без него и отметьте на сколько реже перед вами вскакивают другие участники движения. 3 zootechnik, w-126 та Солекс Делортович відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2019 нельзя, прицеп, это не транспортное средство спорный вопрос, вроде как и транспортное средство и в то же время не распространяется на автопоезд. но и участник движения на дороге о правилах можно не включать если считать что машина с прицепом это автопоезд. а то что есть отдельная категория БЕ то никого не смущает?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах