jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 да так же как и везде Спасибо, а то пост Эмишенса меня сбил с толку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 Я не претендую на разбирательство множественных моделей и модификаций автомобиля Ваз разных годов, своё сообщение написал исключительно на личном опыте эксплуатации автомобиля ВАЗ 2105 с карбюратором ОЗОН. И не более, без всяких вариантов. Шо там вы хочете, обсуждайте, мне лично на моём автомобиле получается так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 У нас есть кто нибудь серьезно занимающимся ремонтом смартфонов? Так шоб внатуре перепаять гнездо зарядки, а шоб добраться до него нужно снять тач и т.п попутствующие проблемы.? Местные ремонтники берут по 250 грн, влетел уже 2 раза. Уверен шо никто там ничего не сымал по серьезному, Я готов заплатить деньги за качественную работу, но мля если надурят--изойду на гавно на местном форуме Понятно шо нужно обсудить ньюансы---звоните--договоримся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 вернулся с пробежки Где-то недалеко от Деллортовича Сезон можно официально считать открытымТемп медленный, по причине небольшой травмы колена. Дышать ещё тяжеловато, плюс уроды жгут костры и траву. Повбывав бы.. Суммарно - больше 6 км 1 djurka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 забавно - точнка старта не совпадает с точкой финиша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 Ви признайтесь менi? Звiдки то чi чари? Нафiга то нам? Молдаванськi печалi/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 бухаеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 @vegas, а должна совпадать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 Я на этом озере катался на катамаране. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 Я на этом озере катался на катамаране. Я твоё озеро на катамаране боком плавал 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 vegas, а должна совпадать? не уверен,но у меня-совпадает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2019 точнка старта не совпадает с точкой финиша та то он смухлевал и дальше поехал на автобусе nemez что-то яйки не вышли, а так похоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2019 яйки не вышли у вас всё по Фрейду у меня-совпадает я просто выхожу из парадного входа, делаю круг, и возвращаюсь через запасной, и за одно по дороге покупаю себе немного минералки и фруктов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2019 @nemez, дядзя Сірожа, на нарисуй канкрєтним пацаням яйця з прутнем, а то не заспокояться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2019 @nemez, дядзя Сірожа, на нарисуй канкрєтним пацаням яйця з прутнем, а то не заспокояться. яйця так яйця якось при нагоді пробіжу по х=вому маршруту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2019 у вас всё по Фрейду https://youtu.be/h5Fxu11ZX5E Вчера со старшим подготовили его велик к выезду, заменили цепь, машинку, колодки на тормозах, на заднее колесо поставили новую покрышку с камерой, сегодня у них в школе велопробег на природу - и вот с утра выхожу, а заднее пустое, покрышка треснула, выдуло камеру и она лопнула, качал до 2,7бара при норме 3,1, похоже на заводской брак, обидно что заплатил 356грн, а она оказалась говном что и за 60 грн, отнесу завтра в магаз но что поменяют слабо верится, покупал месяц назад. Малому пока дал временно велик жены, он юнисекс и на багажнике можно девок катать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2019 пробіжу по х=вому маршруту Краще по п*здатому бігати, ніж по х"йовому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2019 Кращеоб'єднати ці два маршрути... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2019 Краще об'єднати ці два маршрути... кругами бегать придётся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2019 интересная коробка в Мини: http://vaz2101.com/index.php?/topic/32339-slajdy/page-12&do=findComment&comment=894122 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Прогулявся до стоматологів - потішили, що до свят буду, як мій внук - видалять сім зубів, бо вже висять - щелепи під коренем нема. Почнуть з чотирьох восьмих, двох сьомих і шостого. Прислали на пошту фотку "Чєлюсті" - розглядаю фронт робіт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Не дешеве задоволення. Навіть просто видалити. Доведеться тобі, Діду, заначку на смерть витягувати. Впевненний, що як торбами на копійці в 90-ті гроші возив, то десь за запаску щось да закотилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Всем привет видалять сім зубів Понты. Мне в свое время удалили 9-ть. (да--да, дожился в свое время в молодые годы) Первый день-4 ре, через неделю еще три, через неделю еще два. Последний был самым болючим. Врач правильно делал ставку на мою боязнь шоб я не смылся заранее))) Чудеса современной анестезилогии делают свое дело--недавно промбировал зуб-- вообще ничего не слышно. Наркоз держал примерно 5 часов, даже носа не чувствовал. Цена 200 грн. Но то в клинике по программе ОБСЕ. И малой нарастили передний зуб, тоже 200 грн. Людям с деньгами в такие цены не верится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 малой нарастили передний зуб, тоже 200 грн.Не дочекалися поки сам виросте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Не дочекалися поки сам виросте? Куди б вiн сам вирIс, це справжнIй, а не молочний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах