denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2019 @quitka, в Одессе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2019 ночью уже -8 было а отопление никак не включат, сразу напруга понизилась с 220 до 195 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2019 Збираюся і я на вояж по кладовищах. Приїхав. Найбільш видовищно було на меморіальному Личаківському кладовищі. Якщо на інших просто священники освячували могили, то тут була ціла процесія польських ксьондзів, монашок і багато вірних - пройшли хресною ходою по всьому кладовищі. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Майже на всіх могилах запалили лампадки - крім тих, де звізда замість хреста (самі знаєте, чий то знак) і там, де парканом огорожено - не лазити ж через огорожі. Потім відправили молебень на меморіалі, де поховані справжні бандерівці - організатори та командування УПА. Напевно поляки зі злості вирішили помолитися за їх душі. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання https://zaxid.net/na_lichakivskomu_kladovishhi_zapalili_tisyachi_svichok_u_pamyat_pro_pomerlih_foto_z_drona_n1492188 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2019 @quitka, в Одессе? Ага, в египетской) 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2019 @quitka, тепленько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2019 Купил вчера заточной станок для цепей бензопилы. Самый бюджетный вариант. Сегодня научился точить цепь , а потом попробовал резать дрова. Какой же я красавчик теперь. Пила сама режет И не надо каждый раз выбрасывать по 30-40гр , а потом еще и на переклепку цепи. Все заточники как один , подрезают соединительное звено и цепь рвется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2019 И не надо каждый раз выбрасывать по 30-40гр У нас еще по Божески, 20 гривен цепь, а если оптом так вообще 15 гривен, у меня цепей больше десятка, раз в год вожу их в Винницу и затачиваю все за один раз. По поводу обрыва цепи - за 12 лет владения пилой еще ни одна не порвалась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2019 Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії! Виявляється, що є ще одне свято на моїй вулиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2019 спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2019 Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії! 8К63 наше все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2019 8К63 наше всеР-12 - це не моє. Мене вчили ще на АЗП-57. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2019 я боле по ПМ-120 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2019 В Николаевской области , ближе к Одесской трассе , есть музей РВСН.Был там два раза. Один раз с женой , а второй с детьми. Очень интересно. Рекомендую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2019 В Николаевской области , ближе к Одесской трассе , есть музей РВСН.Был там два раза. Один раз с женой , а второй с детьми. Очень интересно. Рекомендую. это который с шахтой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 Продал Сандеро, отдал за 8100.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 это который с шахтой? да Сварил товарищу в кафешку большую сковороду с диска лущильника. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Кто осведомлен , подскажите - очкую по части качества сварки в местах заделки отверстий. " rel="external">Посилання И как говорят - (((Аппетит приходит во время еды - под шум болгарки принесли два диска тоже под сковороды из армянского кафе.Правда чуть поменьше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 данаслышан о нем, когда то думаю проедемся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 это который с шахтой? да Сварил товарищу в кафешку большую сковороду с диска лущильника. Кто осведомлен , подскажите - очкую по части качества сварки в местах заделки отверстий. И как говорят - (((Аппетит приходит во время еды - под шум болгарки принесли два диска тоже под сковороды из армянского кафе.Правда чуть поменьше. тоже попалось пару дисков. хотел сделать сковороду. но погрызла ржавчина не хило их, в итоге лежат без дела. хотя можно было бы заморочится конеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 @w-126, В настройках камеры нужно отключить водяной знак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 w-126, В настройках камеры нужно отключить водяной знак. Спасибо. А что это ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 Сварил товарищу в кафешку большую сковороду с диска лущильника.А що, власник забігайлівки не має достатньо коштів, щоб купити пательню з харчового матеріалу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 десь бачив у топіках холівари з приводу латунних та алюмінієвих радіаторів тримайте у якості ідеї ) не дякуйте! 4 Hapadoctb, zootechnik, Zir та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 Популярна то штука я подивлюсь. Сковорода з борона. Зрізав я сьогодні лобове скло з тойота корола, так і не зрізав. Все що я бачив в ютубі повна фігня. Витиснув ногами, потім тільки зміг обрізати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 Зрізав я сьогодні лобове скло з тойота корола, так і не зрізав. Верх и бочины срезаю канцелярским ножом. Низ ( мешает панель приборов) - специальным тросиком со смазкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 Зрізав я сьогодні лобове скло з тойота корола, так і не зрізав. Верх и бочины срезаю канцелярским ножом. Низ ( мешает панель приборов) - специальным тросиком со смазкой. Низ я прорізав оком не моргнув, а ущелька гумова армована залізякою сиділа на склі не підлізеш, взагалі не деформувалась. Прокласти трос так щоб можна було протягнути його по периметру не було можливості через її геометрію. Та і клей заважав через край наллятий, укласти той тросік. А на ютубі всі показують тільки перемогі ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах