Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2019 за 300 с копейками на деталях каяба вроде как есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2019 Хола 21214 чисто масляная, У меня такие газмяс и работают на славу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2019 Вже вдома. Багато вражень від Казбека і емоцій від спуска з гори на параплані. Наші авіатори з МАУ зуміли завершити все своєю печаткою з гівна - хоча білет купувався з оплатою за багаж, заставили в Тбілісі ще раз заплатити. І це, судячи з масових істерик в черзі, явище поширене. Пригадало мені нашу митницю - нарахували у валюті і оплату прийняли в ларі. Звісно, що за галімим курсом. А долари на ларі поміняли за ще гіршим курсом. Зараз прислухаємося до поради чачей разбавляй еду і повернемо собі гарний настрій. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2019 повернемо собі гарний настрій Просто задоволення! Чача по відчуттю - градусів з 30. А по дії - всі 50. Закусь - очікуване - прямо спогади з юності. Ту темнішу, виноградну - спожив відразу. Просто не зміг встояти. Світленьку з'їм, коли відчую, що повертаюся в звичний світ. Добре, що жіноцтво вигулює внука - можна не відволікатися. 2 denis13 та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2019 Мою дочку хоч не відпускай у місто - купила якусь паляницю - робота прибиральника. Запустила і тепер то чудо носиться по хаті і знімає для себе план прибирання. Тільки встигаємо ноги піднімати. А ще вона в Грузії придивилася до Toyota Voxy і носиться з ідеєю купити таку для мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2019 Певно не судьба. Купили вже ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2019 Купили вжеТа то я просто назву скопіював, а це виявилося посиланням. А таких машин в Україні нема - треба звідкись везти і розмитнювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2019 Немного обновил инструмент. 2 nightwolff та SPASATEL відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 Нужны шкалы на щиток приборов. К кому обратиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 Немного обновил инструмент.и шо как сварочник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 Немного обновил инструмент. и шо как сварочник?Вчера немного поварил, мне нравится, всякие функции облегчающие работу есть. Сравнивал его с кентавром и еще с чем то, но две или три тыщи погоды не сделают, главное чтобы хорошо работал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 Нужны шкалы на щиток приборов. К кому обратиться? на олх есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 Где то была тема про бокс, но не нашел. Я в печали до сих пор... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 Я в печали до сих пор...Недоперепив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 Недоперепив? По моему он был трезвый. Ничего смешного як на мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 на олх есть То что нужно мне , там нет. Лет пять назад у нас был такой умелец. Мозгоклюй невообразимый , но как мастер , не плох. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2019 "Защищать" свой дом не планируешь? Это с кем, с тобой лично? Сильно сомневаюсь шо ты тут покажешься. Не умею мультицировать сообщения, там по моему еще один пользователь интересовался. Ничего я не делаю, бухаю постоянно, вчера был на похоронах, хоронили пацана 26 лет, застрелил снайпер под Водяным. Война. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2019 а что щас с бляхерами делают если остановят? а то у меня под окнами остановили одного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2019 "Защищать" свой дом не планируешь?Это с кем, с тобой лично? Сильно сомневаюсь шо ты тут покажешься. Не умею мультицировать сообщения, там по моему еще один пользователь интересовался. Ничего я не делаю, бухаю постоянно, вчера был на похоронах, хоронили пацана 26 лет, застрелил снайпер под Водяным. Война. Хах, я где-то вызывался тебе помогать?, думал для тебя защита семьи и дома важнее буханины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2019 Доброго. А напомните кто у нас на форуме из Киева гуру хрома и блестящего металла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2019 Шось я давно ныбухав, чюйкой чюю скоро сорвусь,ох и дам (может быть). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2019 Шось я давно ныбухав, чюйкой чюю скоро сорвусь,ох и дам (может быть). Это дело ( как и девок) запускать нельзя. У нас в субботу было +20 , приехала жена , и мы решили отобедать. Мы , это пятеро моих друзей . Стол организовали в беседке. С них пойло , жена приготовила разнообразные закуски. После пикника , они еще помогли мне дрова перевезти от соседей пару прицепов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2019 А напомните кто у нас на форуме из Киева гуру хрома и блестящего металла? пистон 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2019 Нужны шкалы на щиток приборов. К кому обратиться? А така технологія підійде, можна шо завгодно намалювати. то внас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2019 Прогрес на месте не стоит, позвонил вчера, назвал объемы и что надо, сегодня привезли и выгрузили, занесли в гараж, старые забрали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах