Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

прям добродеятель
Я не дарував обладнання - це був мій бізнес. А вебасто випускав мій однокласник. А Бурани ми не запускали - на нашому підприємстві робили елементи автоматики. Навіщо ви все до купи горнете і ще й перекручуєте? Похвалися своїми досягненнями.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@nemez, почав приймати ті капсули - бігати став веселіше, але ж вага почала рости. Це так і має бути? Я намагаюся скинути кілограм з 5-10, а не набрати.  :bn:

Поділитися повідомленням

@nemez, почав приймати ті капсули - бігати став веселіше, але ж вага почала рости. Це так і має бути? Я намагаюся скинути кілограм з 5-10, а не набрати.  :bn:

я в хорошем смысле слова ,ты делал свою работу

Поділитися повідомленням

@VETERAN, в чем проблема норм питаться и можно скинуть 10% от веса. я весил 70 кг год назад, щас 57, не ем после 18 вечера,  из рациона ничего не исключал, только стал контролировать объем. При этом мало двигаюсь.

Поділитися повідомленням

Глистом в обмороці я не хочу бути.  :multi:  У мене тільки кості більше 70кг важать - мав нагоду зважити після армійських таборів, коли ганяли по повній, а кормили гнилою кашею.

можно скинуть 10% от веса
Я знаю - раніше важив 115кг, а зараз 96кг.

Поділитися повідомленням

я весил 70 кг год назад, щас 57,

70кг  - это была проблема?

А сейчас 57  ?

По  моему , это чисто женский вес.

Это при каком росте?

У меня рост 1.85 и вес 110. Хотелось бы конечно сбросить килограмм 10 - 12 , но не двадцать. 

Есть опыт .При весе 90 и моем росте . я выгляжу не логично.

Поділитися повідомленням

.При весе 90 и моем росте . я выгляжу не логично.
Я виглядав худющим, коли важив 78кг. Подобався собі і нормально виглядав при 85-87кг. Тому і хочу ще скинути трохи. Хоча за пропорціями я ніби вписуюся в норми - груди 110см, бедра 104см, талія 98см. Та і жирова складка на лопатках не дуже більша за рекомендований сантиметр. От тільки чомусь той індекс ваги свідчить про надмірну вагу і талія чоловіків має бути до 94см. Ріст мій був 182см, а вже стоптався до 180.

В принципі, скинути швидко тих 10кг не важко. А перші 5кг злітають взагалі моментально, але ходиш, як ватний і видихаєш ацетон.

Поділитися повідомленням

Возить снег для развлекухи--это вообще уже дно. Мало проблем куда потратить эти деньги, лучше б какого нибудь хотя бы одного ребенка от рака вылечили.  Пир во время чумы. Жировство. Кроме снега не помешало б еще града купить на ту арку для полного метеорологического эффекта, кассет так парочку, може память и совесть у кого то б проснулась.

Поділитися повідомленням

Возить снег для развлекухи--это вообще уже дно. Мало проблем куда потратить эти деньги, лучше б какого нибудь хотя бы одного ребенка от рака вылечили. Пир во время чумы. Жировство. Кроме снега не помешало б еще града купить на ту арку для полного метеорологического эффекта, кассет так парочку, може память и совесть у кого то б проснулась.

Людям нет дела к себеподобным

Поділитися повідомленням

@w-126, рост 168, при 70 было небольшое пузо, которое мне не нравилось, а сейчас немного ребра светятся и мне норм

Поділитися повідомленням

рост 168
І 57кг - майже, як мій 3-річний внук.  :)  Шутю - не ображайся - дуже вже ти мініатюрний.

Вирішив підкласти свиню колишнім конкурентам - зробив для свого гарного клієнта обеззалізнювач води для хати навіть не за оптовою ціною, а зі своїми знижками від заводської. Вийшло рази в три дешевше, ніж платили його сусіди. Попередній пропрацював безвідмовно вже 11 років і ще функціонує, хоча і не так ефективно. А сусідські вже за два роки "втомилися". Прийдеться вислухати купу претензій по телефону, але я вже не підприємець - можу собі таке позволити.  :multi:

Поділитися повідомленням

мля,а мне сегодня удалось слегка бухнуть, давно не бухал:)

надо почаще а то чё то вообще правильный стал...эх ...где мои 20 лет,вот тогда был бухарест, дискотеки и женщины лёгкого поведения :)

Поділитися повідомленням

мля,а мне сегодня удалось слегка бухнуть
А мне наоборот, удалось НЕ бухнуть, чьото не хочеться. Странно... :bw:  :multi:

Поділитися повідомленням

А мне наоборот, удалось НЕ бухнуть, чьото не хочеться. Странно...
Ну так піст же - на Різдво надолужиш.

Поділитися повідомленням

На поджопе заметно хуже стала греть печка.

Кто чем моет не снимая?

Поділитися повідомленням

Кто чем моет не снимая?

Раньше мыл промывками типа винс, ликви моли или лимонной кислотой, но лучше кокаколы помоему ничего не моет.

Правда если соты в печке не засорились а окислились и покрылись ежиками то уже ничего не поможет.

Поділитися повідомленням

Снял резиновый патрубок с трубки печки  ( люминь) , а она внутри покрыта коричневым налетом.

Поділитися повідомленням

у мене було так

1bbdd4cff2c2.jpg

може бути як у мене - миша сміття натаскала

Поділитися повідомленням

Вместо  снять патрубки лучше снять сам радиатор, можно найти много интересных артефактов, у меня например при снятии радиатора обнаружился рекламный буклет страховой компании, который практически полностью перекрыл радиатор, и от этого он слабо грел.

Поділитися повідомленням

Давайте охарактеризуем что значит слабо.Если за 14 км при наружной температуре о наганяет приличную температуру без включения вентилятора,это норм?

Поділитися повідомленням

Снял резиновый патрубок с трубки печки  ( люминь) , а она внутри покрыта коричневым налетом.
хороший антифриз

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз