VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 ты мне льстишьЦе ти сам собі лестиш. Чув про відкриті і закриті системи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 долари не приймаютьА чого, падають в ціні? не приймають бо не нові і не того року, У мене повагі до грошей мало вони усі м'яті, ком-кані та ще старі, але мають алюмінієву плоску. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 ✌кто что делает 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 @VETERAN, Шо ты про бога балакаєшь ? Ты лучше о себе поговори. Че ты мне (нам) навязывашь разгвор о бОГЕ ? У нас с тобой в прошлом году был разговор об этом,и теперячи ты снова ...5х25. Я думаю ты не забыл - ...я к тебе приду (приеду) шоб дырку в потолку вырубать. Ты мне никто,и о веровании в бога мне не навязывай,потомушо я поклоняюсь богам. ЕСЛИ БОГ - это ДОБРО - то ЗЛО появилось до БОГА. пс Ты прыдурок (я от чистого сердца) ты уже скоко негатива на себя взял..... дай Бог твоим правнука здоровья.Я тебе говорю ты дурень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 я к тебе приду (приеду) шоб дырку в потолку вырубать. судя по тому что он пишет там у него уже "клиника", нужно в голове дырку вырубать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Ты лучше о себе поговори.Що ти ще хочеш знати? я к тебе приду (приеду) шоб дырку в потолку вырубать.Ставай в чергу. Ти якийсь дивний - то бухати до себе кличеш, то дирку в потолку збираєшся колупати... Я тебе говорю ты дурень.Дякую тобі за безкоштовну атестацію - дуже ціную таку авторитетну оцінку. Сподіваюся, що можу і надалі розраховувати на твою пильну увагу до моєї недостойної особи. там у него уже "клиника"Ще один авторитет підтягнувся. Буде ще кілька - вийде консиліум.Я не занадто складні слова вживаю, чули такі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 @VETERAN,Заметь,ни одного мата с моей стороны. Пришла пора над тобой поржать. Дай почитать коменты твоей дочке. (хотя я не исключаю что она и отвечает). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Заметь,ни одного мата с моей стороны.Це вже реальний успіх!!!Якщо ще й кинеш бухати - буде просто прекрасно. Я ціную такі досягнення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Интервент, Лукаш1, Just Do It, zootechnik, БАККАРА,Всі чогось чекаєте і нічого не пишете. да я по привычке захожу посмотреть что тут да как. просто замечаю что одни и те же темы по кругу ходят с разной периодичностью. общаюсь на других площадках и на другие темы. а срачи уже более не интересны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Буде ще кілька - вийде консиліум. Я не занадто складні слова вживаю, чули такі? я не знаю что ты там вживаешь, наверное что-то"тяжёлое" раз из кильки хочешь консилиум собрать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 срачи уже более не интересныДаремно - у них можна краще оцінити степінь пошкодження мозкового стану об'єктів. из кильки хочешь консилиум собратьТрохи здивував такою самооцінкою. Не думаю, що ти вже опустився до маленької рибки, але тобі видніше - не буду піддавати сумніву твердження такого видатного діагноста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 срачи уже более не интересныДаремно - у них можна краще оцінити степінь пошкодження мозкового стану об'єктів.из кильки хочешь консилиум собратьТрохи здивував такою самооцінкою. Не думаю, що ти вже опустився до маленької рибки, але тобі видніше - не буду піддавати сумніву твердження такого видатного діагноста.так ты сам написал,это тебе рыбка мерещится а не мне,я ж говорю-вживаешьили ты разложил перед собой пару банок и тебе ещё несколько не хватает!? так згоняй в магаз-собери консилиум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 а не мнеПродовжуй - зацікавив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Продовжуй - зацікавив... фу,мне не приятно что мной интересуется какой то дед, лучше иди бабкой поинтересуйся...не,ну шо за збочення на форуме,где модераторы??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Я наберусь смелости предложить с пАНОМ всраным не общаться - а вы как хотите. Я попросту хотелбы увидеть как его попрет. Ув пан для тебя есть отдельная темя-вот и херячь туда,я еще раз попрошу модеров уделить этому внимание.Если я бухаю,то знаач я бухаю,на данный момент мне в этой никто не запрещает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 фу,мне не приятноІ все? Швидко здувся. Я попросту хотелбы увидеть как его попрет.Слідкуй дуже уважно - щоб насолодитися кожною миттєвістю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 дауж один срач в теме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 дауж один срач в темеЗато народ подтянулся?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 ну да впринцыпе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Сподобався вислів. Шкода тільки, що потрібно пальцем ткнути - кого стосується, а то сам не второпає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2019 захожу по звичкі почитать шо пишуть.. ну нового нічого..... срач тут уже не цікавий... пра бандеру посмішили - мені тут на роботі один доказує що у нас громадянська війна і факти приводить з рашатіві, а ви про якісь там 40-ві роки спорити, люди не бачать що під носом робиться, куди там глибше копати..... 3 denis13, w-126 та kremon відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2019 захожу по звичкі почитать шо пишуть.. ну нового нічого..... срач тут уже не цікавий... пра бандеру посмішили - мені тут на роботі один доказує що у нас громадянська війна і факти приводить з рашатіві, а ви про якісь там 40-ві роки спорити, люди не бачать що під носом робиться, куди там глибше копати..... Татышо ? Ннутак зайди в тему "Как нужно правильно общаться с сотрудником Гаи",я там вопрос задавал,почитай последние коменты,можт че подскажешь,шоб под нососом у себя мы бачылы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2019 Да все тут по уму. Мы все и каждый в чьих то глазах неадекватны , а значит - равны и стоим друг друга. Тех , кто не был достоин нашего сообщества - забанили или ушли сами. Так давайте не будем разрывать тонкую нить общения , тоесть - действуем как и раньше. Это весело и живо. Здесь должен быть смайлик. Какой то. * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2019 Здесь должен быть смайлик. Какой то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2019 про негатив писать не хочу.... срачу і так досить. із позитива - прийшла сьогодні премія за адміністрування віддаленого сервера, рік без сюрпризів і шеф вирішив просто так заплатити, 2300 грн сума не велика, але перед новим роком якраз те що потрібно. вчора відгуляли корпоратив - все оплачено кроме бухла, взяв 0,25 коняки, думав буде багато - виявилося що сам випив 0,25, потім підсів юрист з 0,5 коняки, випили і його пляхан, потім до нас підсів замшефа, коже ви тут коняку бухаєте, а у мене якраз є два по 0,5 старих кахеті. Нажралися конкретно, я так останній раз бухав років 10 назад, як додому попав майже не пам'ятаю, головне що без сюрпризів 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах