Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2019 не тргай гавно чтобы не воняло"?! Гавно *Дед*? Гавно *Zir* или гавно трасса -Н-21 Старобельск Счастье? Гавно кортеж в 16.54 с военными вертолётам и.*Слуга Народа* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2019 не тргай гавно чтобы не воняло"?!Гавно *Дед*? Гавно *Zir* или гавно трасса -Н-21 Старобельск Счастье? Гавно кортеж в 16.54 с военными вертолётам и.*Слуга Народа* Это набор слов? или ты что-то донести пытаешься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2019 мы не жили в тот временной промежутокТоді можеш хоча б послухати мене - я мав уже 7 з половиною років, коли СРСР здійснив акт міжнародного тероризму і у чужій країні здійснили вбивство нашого Героя. Я цілком свідомо пам'ятаю ті часи. І теперішня Росія такий самий терорист.Щойно повернулися з ресторану - все вдалося - і смачно, і приємно. Всі задоволені. Що напружило - після сьомої вечора всі зали заповнили наші "біженці" зі своїми "дамами". Шум - гам і юрба, яка не чула про таке місце, як гардероб. Зі своєю водкою - приставали до офіціантів, щоб поставили в холодильник. І це не якась забігайлівка - ресторан, в якому повечеряти одному і без алкоголю та "ізлішеств" обійдеться близько тисячі гривень. Вони тут дійсно "паражняк нє гонют". А наші хлопці захищають їх домівки від ворога. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 На работе,у Урбана пошла пена из радиатора все мотористы в один голос говорили о пробитой прокладке.Мы решили обмануть судьбу,слить старую жижу ,промыть систему и влить антифриз.И помогло!пены больше нет,повезло что тут сказать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 На работе,у Урбана пошла пена из радиатора все мотористы в один голос говорили о пробитой прокладке.Мы решили обмануть судьбу,слить старую жижу ,промыть систему и влить антифриз.И помогло!пены больше нет,повезло что тут сказать Главный симптом пробитой прокладки не пена, а надутые шланги на прогретом моторе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 На работе,у Урбана пошла пена из радиатора все мотористы в один голос говорили о пробитой прокладке.Мы решили обмануть судьбу,слить старую жижу ,промыть систему и влить антифриз.И помогло!пены больше нет,повезло что тут сказатьГлавный симптом пробитой прокладки не пена, а надутые шланги на прогретом моторе. дует шланги и при неисправной крышке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 дует шланги и при неисправной крышке Неисправная, значит не плотная? За счёт чего же их дует? * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 дует шланги и при неисправной крышке Неисправная, значит не плотная? За счёт чего же их дует? * MI PLAY * Не исправная значит не сбрасывающая давлениеЗа счёт давления расширяющейся жидкости в закрытом пространстве Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rodd 53 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Не успел ,как планировал, до нового года закончить мотоцикл МТ9, устал больше больше морально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Сегодня повезло так повезло,пилил дрова, и случилось такое явление как отскок, так как пила была не моя я оказался к этому не готовым,штанину зажевало, нога получила удар,благо успел тормоз отжать,могло быть намного травматичнее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Отож бачыш як скандалыть и действительно могло быть и хуже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Отож бачыш як скандалыть и действительно могло быть и хуже.Причем тут это?,думаеш дид прокляв? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 От блин я ждал этот вопрос, тта не дид тут не причем ему это без надобности,попросту люди есть разные,даже те которые рядышком и то могут скоса смотреть. Попросту с любым инструментом надобы-быть поокуратней,а вы рябятушечки все знаете и понимаете чувствуете себя уверенно,а оно виж как получается,хотя такой самый. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 От блин я ждал этот вопрос, тта не дид тут не причем ему это без надобности,попросту люди есть разные,даже те которые рядышком и то могут скоса смотреть. Попросту с любым инструментом надобы-быть поокуратней,а вы рябятушечки все знаете и понимаете чувствуете себя уверенно,а оно виж как получается,хотя такой самый. Я понял о чем ты, но бач як получается,сколько год практики работы с пилой,даже документ об обучении оператора есть, а так получилось, неудобно, сам пилиш ,сам держиш, полено тонкое,та что там говорить все и так понятно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Не успел ,как планировал, до нового года закончить мотоцикл МТ9, устал больше больше морально. Мот Красавец. Надо было сразу переводить на 12вольтовое оборудование. А я за год ни на шаг не продвинулся в построении МТ. * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rodd 53 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Старался придерживаться оригинала. БСЗ на 6в ,кстати,можно купить, равно как и светодиодный свет . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Отож бачыш як скандалыть и действительно могло быть и хуже.Причем тут это?,думаеш дид прокляв? При чому тут дід? Це хтось, сильніший модераторів, тобі попередження послав. даже документ об обучении оператора есть Документ - це тобі не "обучеєніє" - в голові сліду не залишає. Ось я без всякого документа майже в 65 років вперше взяв у руки одну з найпотужніших пил. А навчання - кілька порад Zirа по скайпу. А ось і проміжний результат - громадна купа. А є ще кілька таких - по різних кінцях ліска. А колоти прийшлося на такому агрегаті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Это разве куча?даже ЗИЛ не нагрузиш. Агрегат годный,на 4дольки коле? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 дует шланги и при неисправной крышке При неисправной крышке так не надует. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Это разве куча?Це тільки торець. Далі ще метрів з 6 накрито від дощу. Ось ще одна купка, не подрібнена, щоб легше було перевезти. А колоті поскладані вздовж стіни - зимою до камінів ближче. на 4дольки коле?Залежить що встановиш. У мене колоди були до 60см - колов надвоє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Дед-лесоруб, покажи лучше видос как ты на копейке едешь 180 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 как ты на копейке едешь 180Є біля 160 - ще на двигуні 1,2.https://www.youtube.com/watch?v=JGFnRgPGpco 1 rodd відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Во , а с меня ржали и не верили что 1,2 160 пойдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 а с меня ржалиНе переймайся - з мене постійно всі насміхаються - нехай тішаться, аби не билися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Є біля 160 - ще на двигуні 1,2.https://www.youtube.com/watch?v=JGFnRgPGpco Норм. А тахометр что показывал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах