Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 та был же новый год уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 та был же новый год уже Тепер ще раз - за допотопним календарем. А ще буде за китайським і т.д. і т.п. А мені дали чергову пенсію - як і перед тим 2000грн., хоча довго патякали про її підвищення. Зате Коболєву і синку "захисниці простого народу" Вітренко підкинули 700 мільйонів - за відмову від виплати Росією мільярдів доларів. Так радісно, що хтось такий талановитий і так гарно влаштувався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Звонив тiке шо 2 рази, ти трубку не брав на телефоні датчик накрився - тепер не бачу хто мені звонить і не можу прийняти, сьогодні випаяю його, а то багато хто жаліється що не можуть дозвонитись Треба розбиратися. В мене працюе та і в мене працює, думаю що проблема в самій схемі живлення плати і падінні напруги на трансові - якщо виставити малий струм то дуга не запалюється, більше всього що під мій транс не підходить, думаю переробити щоб було окреме живлення для регулятора, а на великих струмах працює як потрібно тільки пробки на щитовій не витримують та был же новый год уже ну два краще за один. у нас святкують хто як хоче - молоді ходили 31-го, вчора ходили в основном місцева алкашня, чи приходили до мене не знаю бо мене дома не було - їздили родиною до кумів на вареники Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Бородатый негодуэ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Всем привет и с Новым Годом! Покажу , как поварил , вычистил и вышлифовал стакан. Сейчас прогрею , погрунтую . Ну и покрашу. Далі буде. 3 denis13, Zir та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Покажу , как поварил , вычистил и вышлифовал стакан. Ай маладЭц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Покажу , как поварил , вычистил и вышлифовал стакан.и не скажешь что был треснут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Ххух,славва тее господы шо дамой поппал и так небыло двое сутток дома, ой седня увалил но держусь,погано быть дурным. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 А где у нас была Тема - Выбор направляющех клапанов ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Смазка Агринол нормальная? Да ни че, можно юзать (это ж наша), но не долго. Имею ввиду, меняй чаще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Смазка Агринол нормальная? Да ни че, можно юзать (это ж наша), но не долго. Имею ввиду, меняй чаще. Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 Уууууу,наконецто праздники прошли,пару дней отходнячка и можна поработать,трошкы хрэновэнько с утреца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 трошкы хрэновэнько с утреца. А шо не знаешь шо сделать? Надо йобнуть. 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 Подскажите предельный износ задней колодки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 Подскажите предельный износ задней колодки Пока метал об метал не начнет. А так х.з. общее состояние и список проведения работ. Если есть глобальные работы по жоппе +установка новых барабанов, то я бы лично как олигкхарх поставил новые колодки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 Подскажите предельный износ задней колодки2 миллиметра. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 @Интервент,Я надеюсь указана толщина только накладки фрикционной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 толщина только накладки фрикционной?Та ну - це ж з колодкою і барабаном. Це ж десь в правилах дорожніх писали колись. Я міняю. коли з якогось боку вже 1,5мм - з тоншого. Зазвичай колодки якось не дуже однаково стираються. На старих барабанах більше від середини тре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 Готово. Краска не выстрелила. И хрен с ней. Захотелось выпендриться , и сделал как сделал. Просили просто заварить сверху , лишь бы держало. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 @Интервент,Я надеюсь указана толщина только накладки фрикционной?Само собой. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 Прийшов рахунок за опалення - зєлєнь одумалася і перерахувала - повернули мені 350 гривень переплати. Заслали мене на ультразвук - лікарка з годину мене крутила, як шашлик на різні боки. Потім питає - чого прийшов і скільки мені років. Нічого не надибала, навіть будматеріалів нема. Прийшлося засвідчити, що здоровий. Сподіваюся, що моя сімейна заспокоїться і більше нікуди не посилатиме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 січня 2020 А они тебя точно к врачам посылали?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 А ониОні - це хто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Тот, кто тебе посылает и засылает. Сам же писал)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Тот, кто тебе посылаетМінє ніхто не посилаєт. Мені моя сімейний лікар дає направлення і рекомендує. А я звертаю увагу на те, що хотів би перевірити. Напружує те, що хочеш потрапити до травматолога, а тебе запускають по обов'язковому кругу. До сантехніків та юристів посилають інші. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах