zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 деньги украденные у простых людейУ простих людей грошей нема - можуть хіба кредити красти. Ой та прям всі такі бідні та нещасні касирша в банку не краде не тому що зарплата у неї велика, а тому що сяде 100% надовго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Віддав жигуляку на шпаклівку і покраску Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Віддав жигуляку на шпаклівку і покраскуА куда? И почём? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Тут поруч, в гаражному кооперативі, сусід по гаражу з товаришем займаються. Робота з матеріалами,в ідеал,в районі 1000уй, а так, 500уй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Это как? За штуку а идеал , а за половину лишь бы как? * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Это как? За штуку а идеал , а за половину лишь бы как? * MI PLAY * ну да,у нас тоже такое есть))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Это как? За штуку а идеал , а за половину лишь бы как? * MI PLAY * Це типу за штуку виведуть всі поверхні, як говорять "в яєчко", всі площини, витравлять все і скрізь що стосується ржавчини, і тд і тп і покрасить в професійній камері.За 500 витравлять явні джерела корозії, пршпаклюють ямки і пофарбують в камері, яку зроблять в звичайному гаражі. Якось так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Це типу за штуку виведуть всі поверхні, як говорять "в яєчко", Всегда "восхищали" мастера которые могут делать СОРТ1 СОРТ2 И есть самый высокий это ЯКДЛЯСЕБЕ. И как у них это работает? Типо за косарик под микроскопом ржу выедать будут, а за 0,5 типо ай и ладно и так сойдет Смотри набокопорят, и ты еще будешь виноват шо жмот. Типо ж говорили за косарь будет яэчко а за 0,5 такое срала мазала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Уже и подзабыл - есть тут на форуме копейка на "крутых" бубликах откажется желтая.Насколько помнится , ему тоже за штуку красили , а через короткое время ржавчина шпаклю подняла. Так что , ценник не есть гарантией качества . А в сталитсах , мастера охуевшие от зарплат обывателей , плюс к тому же , корпоративный сговор имеет место. Мне в моей деревне юбку покрасили по цене чуть выше двух сот зелёных. На моём примере можно мастер класс устраивать " дорогим" мастерам как по ценообразованию , так и по качеству. * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 если кто то помнит такого пользователя VETTE, то знайте, дело его еще живет 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 если кто то помнит такого пользователя VETTEНедавно спілкувався - він зі Львова. Його машина стояла поряд з моїм гаражем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Це типу за штуку виведуть всі поверхні, як говорять "в яєчко", Всегда "восхищали" мастера которые могут делать СОРТ1 СОРТ2 И есть самый высокий это ЯКДЛЯСЕБЕ. И как у них это работает? Типо за косарик под микроскопом ржу выедать будут, а за 0,5 типо ай и ладно и так сойдет Смотри набокопорят, и ты еще будешь виноват шо жмот. Типо ж говорили за косарь будет яэчко а за 0,5 такое срала мазала. Після того як я готовий був без виготовки тупо покрасить її з балончика, то мені майже пох Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 А у мене декілька цін на покраску, (какая разніца) сама дешева, гарантія до воріт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Слухайте, таке питання, передня панель 2101, окуляри, чи як її там називають, в ній з лівої сторони є отвори, навпроти сигналів, а з правої сторони, навпроти акумулятора, що за отвори, нащо потрібні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Це типу за штуку виведуть всі поверхні, як говорять "в яєчко", всі площини, витравлять все і скрізь що стосується ржавчини И еще наверное *плюс* сюда должно быть не самя дешовая краска и грунт. Этот вопрос обсуждался в цену или *материалы* хозяина? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Матеріали їхні. Виробника матеріалів не обговорювали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Виробника матеріалів не обговорювали Ну мне кажется нужно было всё таки поговорить и обсудить шо за шо платится подробнее. Не буду вникать, хочу сказать одно--мне всегда нравится свежепокрашенная машинка Как покрасят--сразу фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Це типу за штуку виведуть всі поверхні, як говорять "в яєчко", всі площини, витравлять все і скрізь що стосується ржавчиниИ еще наверное *плюс* сюда должно быть не самя дешовая краска и грунт. Этот вопрос обсуждался в цену или *материалы* хозяина? Я до речі, люту корозію вимив ортофосфорною потім відпіскоструїв, пізніше мив елемент нітро розчинником. Моя робота тримається вже скоро 11 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 робота тримається вже скоро 11 років. Не памятаю в якому роцI малював свою машинку, 12...13...Вычухував iржу грубою щIткою на болгарцi, обробляв *Преобразователь ржавчины* (ортофосфорний). Пiсля кожного нанесення шару шпаклI обезжирював розчинником. Не самI дорогI матерiали примiняв, але досi все тримаеться. У нижному кутI задньоI лIвоi дверки е прогнивший отвIр десь 2на2 см----тупо замазаний шпаклIвкою--просто без нIчого--по сьогодняшнIй день нIчого не вилIзло О як (Хвастаюсь) 99% це якIсна пiдготовка, а не дороговизна фарби чи грунта. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 робота тримається вже скоро 11 років.Не памятаю в якому роцI малював свою машинку, 12...13...Вычухував iржу грубою щIткою на болгарцi, обробляв *Преобразователь ржавчины* (ортофосфорний). Пiсля кожного нанесення шару шпаклI обезжирював розчинником. Не самI дорогI матерiали примiняв, але досi все тримаеться. У нижному кутI задньоI лIвоi дверки е прогнивший отвIр десь 2на2 см----тупо замазаний шпаклIвкою--просто без нIчого--по сьогодняшнIй день нIчого не вилIзло О як (Хвастаюсь) 99% це якIсна пiдготовка, а не дороговизна фарби чи грунта. от і я про то, тим більше що ґрунт у мене весь час той самий звичайний акриловий, ним і шпаклюю, замість фінішної шпаклівки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 @БАККАРА,Ну от на мIй погляд, шоб дIйсно якIсно виготовити кузов пIд малювання з зварювальними роботами середнього ступеню складностi, потрIбно (одна людина) (без примiнення электро-шлiф) 4-6 мIсяцiв роботи. Оце буде то шо кажуть *для себе*. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 @БАККАРА,Ну от на мIй погляд, шоб дIйсно якIсно виготовити кузов пIд малювання з зварювальними роботами середнього ступеню складностi, потрIбно (одна людина) (без примiнення электро-шлiф) 4-6 мIсяцiв роботи. Оце буде то шо кажуть *для себе*. Без шлиферки я не согласний, Справа у тому що від роботи кони дохнуть ))), а я так ще і заробити маю. на один елемент 4 дня кузов це умовно 14 ел. 4х14=56 днів і терти то без шліфа як у страшному сні. велику тягу, певна річ не замінити а від 400 соток ліпше терти мащинкою. Мене шляк наглий трафляе і кров троїста заливає від тої ручної роботи))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Слухайте, таке питання, передня панель 2101, окуляри, чи як її там називають, в ній з лівої сторони є отвори, навпроти сигналів, а з правої сторони, навпроти акумулятора, що за отвори, нащо потрібні? Вопрос дискуссионный. Считается, что для охлаждения аккумулятора, но если их закрыть, ничего страшного не случится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 січня 2020 Мене шляк наглий трафляе і кров троїста заливає від тої ручної роботи)))Хоч один признався шо то тяжко . А то тут багато таких було, фьють--фьють, якiсть та довговiчнiсть БугаттI Вейрон з гарантIею На ЛКП 100рокiв. 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах