Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 Спешка это плохой товарищь,а в общим нада бухать так шоб денеь с ночью путал, я бывает летом в жару одеваю шубу зимнюю+одни труханы и босяком иду в ларек похмэляцця ото хиты ипать-капать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 @Сергей72,Ну шо, взял у своего алкодилера пол-чикушки за 7грн. Вижу шо на странице висит Настя--Квитка. С котом всё нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 хорошо вам,бухаете ... по поводу давления в моём жигуле с дня покупки есть давление в со и ничего не течёт,патрубки как новые,могу даже сфоткать, главное чтобы пробка была рабочая, какое точно давление не скажу но если нажать на патрубок немного мягче велосипедной накачанной покрышки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 Если в системе охлаждения не будет давления, т.е. не будет крышки или подпружиненного клапана, мотор не перегреется, пока уровень жидкости будет в норме. Но есть одно "но" - без крышки или клапана жидкость будет испаряться на улицу и через какое-то время её уровень упадёт ниже критического, вот тогда мотор и перегреется. Это же очевидно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 ,Ну шо, взял у своего алкодилера пол-чикушки за 7грн.Поки ви тут бухаєте, у мене діра у воці заросла. Дохтір глазнюк забрав ще 400грн. на безплатну медицину. Сказав ще за тиждень прийти - переконатися, що заросла остаточно. А може хоче ще один внесок - фамілія дуже вже нєруськая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 @VETERAN, То дыбил (штунда) убейся... 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 Нах выделываться с давлением, не та машина жигуль. и шо шо жигуль? что за дебильное мышление? там давление есть в любом случае. Сам ты дебильное мышление. Надо понимать - есть машины, где без давления ДВС норм работать не будет, а есть где будет. И жигуль (классика) из последних. Ну и нах выделываться? Я в заездах не учавствую, на выставку её не готовлю, мне надо чтоб она была под жопой как можно дольше с наименьшими вложениями. Ну и? ..................................................................................................................................................... По поводу выкипит - через сколько лет? Там, где оно расширяется оно и близко не кипит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 мне б такое здоровье чтоб бухать через день и никакие болячки не берут. Тут с ночной смены придешь, даже выспишься днем, а все равно такое чувство как будто похмелье. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 мне б такое здоровье чтоб бухать через день и никакие болячки не берут. Тут с ночной смены придешь, даже выспишься днем, а все равно такое чувство как будто похмелье. И не говори,я думал только меня так глючит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 Это же очевидно.Помилкове твердження. У мене вже дуже давно нема ніякого клапана в кришці радіатора. І розширювальний бачок чисто символічний - між акумулятором і бризговиком. Та ще й підключений тоненькою трубкою з внутрішнім отвором 6 мм. А радіатор я заповнюю під верх тільки після прогріву двигуна майже до 100 градусів - тому бачок зазвичай пустий.І нічого не випаровується. А на літо я зливаю антифріз і заливаю чисту осмотичну - практично дистильовану - воду. Мені так підходить. Зимою не закипаю, а влітку просто доллю води з баклажки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 На жигулях я їздив з тиском, як з заводу, потім без тиску, потім прибрав заливну горловину з клапаном, поставив бачок з фольцвагена тиск до 1 атм. Різниця на мою думку тільки саме в тиску, і тому що тиск постійно пробує розірвати радіатор... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 і тому що тиск постійно пробує розірвати радіатор... У меня уже разорвал( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 Різниця на мою думку тільки саме в тиску, і тому що тиск постійно пробує розірвати радіатор...У мене практично завжди температура двигуна десь між 75-85 градусів - навіщо мені той гємор з протіканнями під тиском? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 Різниця на мою думку тільки саме в тиску, і тому що тиск постійно пробує розірвати радіатор...У мене практично завжди температура двигуна десь між 75-85 градусів - навіщо мені той гємор з протіканнями під тиском? То просто мій досвід, здається що байдуже. Просто тепер потрібно дізнатися для чого той тиск! Може це для чогось потрібно. До ночі час є погуглю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 у кого рвет патрубки это может давление в СО откуда то идет, например прокладка головы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 у кого рвет патрубки это может давление в СО откуда то идет, например прокладка головы Хтось вище писав, у мене все норма. ЗНАЙШОВ.... При охлаждении двигателя используется тот факт, что вода под давлением не кипит при температуре 100 ° C, а только между 115 ° C и 130 ° C. Контур охлаждения находится под давлением от 1,0 до 1,5 бар. Это составляет закрытую систему охлаждения. Система имеет расширительный бак, который заполнен только наполовину. Охлаждающая среда - это не просто вода, а смесь воды и охлаждающей добавки. Сейчас мы имеем дело с охлаждающей жидкостью, обеспечивающей защиту от замерзания, с повышенной температурой кипения и защищающей детали двигателя и систему охлаждения от коррозии. https://www.hella.com/techworld/uk/Technical/Car-cooling-system/Engine-cooling-2800/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 блин , есть у меня старая пробка радиатора, вытащу клапан оттуда и покатаюсь,посмотрю разницу и потом отпишусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 Я в заездах не учавствую, на выставку её не готовлю, мне надо чтоб она была под жопой как можно дольше с наименьшими вложениями. ну так ничего изобретать не надо, завод как не странно обо всем позаботился. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 По поводу выкипит - через сколько лет? Там, где оно расширяется оно и близко не кипит.Вода испаряется и без кипения. Уже при 80-90 градусах появляется заметный пар. Короче, это все дело ваше, я просто напомнил вам о законах физики І нічого не випаровується. . . а влітку просто доллю води з баклажки. А зачем доливать, если ничего не испаряется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 А зачем доливать, если ничего не испаряется? Це у випадку закипання - деколи буває що у корках вентилятор не вмикається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 А зачем доливать, если ничего не испаряется?Це у випадку закипання - деколи буває що у корках вентилятор не вмикається.Ну вот так всегда. Сначала, мол, да все супер-пурер, никаких проблем, а потом "ну бывает..."У меня вентилятор всегда включается. Может, таки дело в отсутствии давления? То есть, без давления ОЖ начинает выкипать при температуре ниже включения вентилятора? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 То есть, без давления ОЖ начинает выкипать при температуре ниже включения вентилятора? Нема куди випаровуватися - замкнений простір. Щоб рідина випарувалася потрібно, щоб пара, яка піднялася над поверхнею була якось здута, а не конденсувалася назад. А на відкритому просторі випаровується навіть лід - це називається сублімація. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 зачем спорить нужно попробовать,прям завтра вытащу клапан из старой крышки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2020 То есть, без давления ОЖ начинает выкипать при температуре ниже включения вентилятора?Нема куди випаровуватися - замкнений простір. Щоб рідина випарувалася потрібно, щоб пара, яка піднялася над поверхнею була якось здута, а не конденсувалася назад.А на відкритому просторі випаровується навіть лід - це називається сублімація. Стоп, стоп. У нас же нет давления в системе. То есть, либо крышка приоткрыта, либо в ней нет клапана, что равносильно приоткрытой крышке. Вот туда и будет пар уходить. Предвидя ответ, скажу сразу. Если радиатор заполнять не до конца, давление в системе все-равно будет за счёт того самого пара, который появится при нагреве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах