WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2020 Кільки В томате? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2020 купував провід до спаваркі.Кільки квадратів і який довгий? Зараз по трохи роблю "прикурювач" для Міні - затискачі вже зробив з мідної шини і потрохи паяю грубий дріт. Хотів купити готовий - гарний, але через нього хіба мобілку заряджати. звичайний 0.8 МИГ МАГ. 5 кг А я до купи збираю свою ТІГ зварку, бо не як не вдається без неї закінчити для солікса спортивний прибамбас, чи прибамбас який зробить солекс спортивним... Кільки В томате? Це (сколько) ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 звичайний 0.8 МИГ МАГ. 5 кгЦе всього 0,8 кв.мм ? В томате?Ага. І в оливі також.Але мають бути тільки квадратні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Пиввассик пью с толстолобом (Это вам не бадыльовый Глынтвэйн-тта возьмите еще самогон с хлебушком посербайте), а йя в горляну залывайю пыво. (лый-лый,колы вжэ вдавышся?). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 @БАККАРА, Уважаемый а это не вы в свое время на драйве писали пост о том как вредно давление в системе охлаждения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 звичайний 0.8 МИГ МАГ. 5 кгЦе всього 0,8 кв.мм ? От такий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 От такийЯ думав, що ти про силовий дріт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 От такийЯ думав, що ти про силовий дріт. Та я так і зрозумів, того в мене вже було. Дроти я купую у Європі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Пиввассик пью с толстолобом (Это вам не бадыльовый Глынтвэйн-тта возьмите еще самогон с хлебушком посербайте), а йя в горляну залывайю пыво. (лый-лый,колы вжэ вдавышся?). Уже выпил полбутылки Джэк-Дэниэлз. У меня нет таких денег шоб покупать такие напитки, угостили багатые люди за выполненную работу. Ну оно такое ещё и ничего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Уже выпил полбутылки Джэк-Дэниэлз.Допивай - і на сцену. Подивуй нас... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Джэк-Дэниэлз достойное пойло если не контрафакт, кстати, моё любимое бухлишко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Я от смотрю хоть кто-то по бухлу откликается,а то все такие святые и набогие стали. нну расуж такие праведные (а сами смотрят из-под угла где на лево уйти без помехи с права) то дам один совет - сок сырой (с кабака гитары) перемешать с медом,по одному стакану в день. 150гр сока на две столоых ложки меда (выкачка меда должна быть не в период цветения амброзии).Недельку попринимайте хоттяб, Ато присели на всякое химло (броллеры),а потом то глаз чухается,то в жопе смердит и тд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Сегодня пожалуй дывувать не буду, не то настроение. Та судя по этикеткам вроде оригинал, люди серьезные, хотел вам фотку выложить шоб посмотреть, но опять отламались усики батареи на том долбаном китайском смартфоне. Уже 750(!) грн потрачено на его ремонт и снова такая фигня. Давно дешевле купить новый. Ну за шо заработал. Пришлось вспомнить некоторые старые навыки, люди потеряли ключи от дверей, нужно было акуратно вскрыть шоб не повредить дверь (толстая деревянная отличнейшего качества и красоты) рубить топором не вариант. Они думали шо там хорошие замки. (два0) На само вскрытие замков ушло 15мин и на их же ремонт пока не купят новые (временно) ушло 2.5 часа. Не стал брать много денег потому шо люди знакомые--знакомых. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 люди потеряли ключи от дверей, нужно было акуратно вскрыть Тоже балуюсь такой херней. Вернее , баловался. Открывал закрывшиеся машины.Сейчас этим сын занимается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Открывал закрывшиеся машины О! Как это знакомо Главное шоб законно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 а потом то глаз чухается,то в жопе смердит и тд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Ну и так, кто не знает. Примерно до 1992г (а может и до сих пор) во владении КГБ СССР было ТРИ универсальных ключа которые открывали двери ЛЮБОЙ модели ВАЗ до 1980гв (с моих проб) С этих ТРЁХ у меня было два. По молодости подарил одному товарищу по армии. Щас жалею. Хотя щас другие технические возможности и никого этим примитивным замком уже не удивишь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 было ТРИ универсальных ключа которые открывали двери ЛЮБОЙ модели ВАЗ Ага - викрутка, викрутка з розвідним ключиком і лінійка. А я ще недавно мусив свої двері відкривати двома гнутими дротиками - сіла батарейка у брелку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 А я ще недавно мусив свої двері відкривати двома гнутими дротиками - сіла батарейка у брелку. Досить таки непогано *тi* мiнти справлялися з своIми обовьязками в порiвняннI з сучасними дiджиталiзованими Эвро....Хоч когось садили. Як там поживаете? Бустери собачцам купляете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Ну и так, кто не знает. Примерно до 1992г (а может и до сих пор) во владении КГБ СССР было ТРИ универсальных ключа которые открывали двери ЛЮБОЙ модели ВАЗ до 1980гв (с моих проб) С этих ТРЁХ у меня было два. Типа ты в КГБ служил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 ипа ты в КГБ служил?Нет, такого не было. В начале 90-х, (год уточнять не будем) был ёщё молодым пацаном,(после армии) несмотря на годы, шото делать умел. Такое. Стал мелким профессионалом, но вовремя ушёл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Тачки вскрывал?Угонщики бывшимы не бывают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Тачки вскрывал?Сам щось підкидав, чи інший хтось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 Тачки вскрывал?Угонщики бывшимы не бывают Вскрывал. Неоднократно. Срок давности вышел по всем эпизодам, кроме некоторых ньюансов. Скоро придёт, расскажу. Не жалею кроме одного эпизода. (тьфу--тьфу---никого не убивали, ничего такого не думайте) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2020 (тьфу--тьфу---никого не убивали, ничего такого не думайте) Поздно батенька. Уже подумали. 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах