NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 8 червня 2020 Почти три года назад сказал себе все, хватит бухать, тех пор не пью вообще))) Почти три года назад сказал себе все, хватит бухать, тех пор не пью вообще))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Учора я був гонщик, тестував солекс з майже паралельним відкриттям... Феродо в пил, холера!!! Перший раз то у мене перетерлося в муку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Ура базары открыли.Наконец то я в рваных кросах ходить не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Ура базары открыли.Наконец то я в рваных кросах ходить не будуДа, таже фигня была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Ура базары открыли.Наконец то я в рваных кросах ходить не будуА у меня шлепки сдохли (это основная круглогодичная обувь в мое местности). Тоже ждал открытия магазинов.В субботу к парикмахеру, а потом и за шлёпками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Хлопцы, в какую цену горючка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Хлопцы, в какую цену горючка? Если за нашу местность, то стала дорожать. Пока был карантин, падала. Минимум что было $0,43. Вчера катались, так уже 0,53 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Ура базары открыли.Наконец то я в рваных кросах ходить не будуГолка з ниткою ні? Не царське діло?Аааааа, прочитав "рваних НОСКАХ" Звиняйте ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Если за нашу местность, то стала дорожать. Пока был карантин, падала. Минимум что было $0,43. Вчера катались, так уже 0,53Я плакать. У нас по 0,95 примерно...((((( Вроде ж недавно дешевел... я давно не заправлялся, приезжаю, а он ска сново вверх полез Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Сейчас заправляюсь пятым по 49,30-49,90 руплей за литр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 Сейчас заправляюсь пятым по 49,30-49,90 руплей за литр. У нас в среднем от 19 до 22 гривен, то есть, примерно как и у вас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 9 червня 2020 92 17,60.... 95 18,70 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 червня 2020 подкинули мне такого масла за долги, может кому надо по сходной цене? есть 4л Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 червня 2020 Сдал экзамен сегодня *Охрана труда и техника безопасности* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 червня 2020 Шо такое? Декiлька днiв я тут не був присутнiй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 Всем привет. Я не понял - Ветерана доконали? Или сам слился? А по теме авто - продал сенса 8.06 и прикупил в тот же день джили МК (жарко на сене ездить без кондера ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 (змінено) Может дача-огород? Или протрезвел - сообщения потер все. Змінено 12 червня 2020 користувачем Madyar Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 доконали? Шось новеньке, досить цікаве таке побажання "здоров'ячка". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 техника безопасности* Трошкы поправлю - безпека праці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 Сдал экзамен сегодня *Охрана труда и техника безопасности* Не прими за черный юмор ,но от тебя слышать о технике безопасности ... Я не понял - Ветерана доконали? Или сам слился? Ветеран , вернись , я все прощу 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 Не прими за черный юмор ,но от тебя слышать о технике безопасности ... 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 Опять шутеечки, так и он гляди на колесо даст Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 безпека праці Санька поправил: о технике безопасности Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 червня 2020 Всем привет. Я не понял - Ветерана доконали? Или сам слился? Деду выдали то ли РО на пару дней то ли просто предупреждение за флуд, ну а он решил надеть на себя венец мученика 2 Солекс Делортович та w-126 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 14 червня 2020 У мене процес пізнання Таврії Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах