djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2020 Найближчі 2-3 дні буду в гаражі збирати свого жовтого пєпєлаца. Хто буде поруч і матиме час та бажання, заходьте, заїжджайте. Можете допомогти, можете просто так )) 0634381606 Ірпінь, Київська обл https://maps.app.goo.gl/KJiPGQ5JBNaDBb8dA Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2020 Овцу завалыв,ддали крепко. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2020 Овцу завалыв,ддали крепко. Прекрасно. А я был у тещи , но к Пете не попал. Прогул. Вижу на фото , очень располагает к лечению .Может рвануть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2020 Чюток не понятно, рвануть что (чего) ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2020 Чюток не понятно, рвануть что (чего) ? Рвануть к твоему столу. Вот скоро дорогу сделают и рвану Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2020 Чюток не понятно, рвануть что (чего) ? Рвануть к твоему столу. Вот скоро дорогу сделают и рвану Я За,ток желательно предупредить за недельку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2020 Мышку разбирал. бесит что красный свет лазера разбавляет цвета RGB подсветки, заклеял изолентой лазер, добавил еще груза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2020 а куда дед делся? Я забанив форум до кінця літа - на три місяці. Остогидла писанина кількох пожарників та аборигена єдиної європейської пустелі. Я ж тут пояснив - http://vaz2101.com/index.php?/topic/36489-veteran-personalnik/?p=923638 Мадяр ему предупреждение выдал, а он обиду включилЦе тільки твої домисли - думати - не значить реалізувати. Дивлюсь тай думаю, чи дати йому попередження Я так зрозумів, що йому не зайшов "тролінг", а це нормальною мовою називається кепкуванням та сарказмом і є відповіддю на відверте хамство. Зрозуміло, що останнє є ближчим для інтелектуально недорозвинених людей, ніж здорова іронія. Переглянув тих кілька постів, які пропустив за цей час - нічого цікавого - жодних нових ідей, чи ініціатив. Хіба що дещо змінив своє ставлення до @nightwolff - він довів, що є достойною та гідною людиною. Коротко про себе - нічого особливого - мав шанс відпочити в Хорватії тиждень "на халяву", але відмовився від цього напередодні вильоту. Не комфортні є такі тури в коронавірусні часи. Полетіла тільки дочка, а ми з дружиною залишилися розважатися з внуком. Тепер про мого Срібляника. Їздить собі і не створює суттєвих проблем. От тільки розвалилася контактна група замка запалення - поставив із стрезного замка ще перших випусків. Перед зимою промив систему охолодження і додав трохи концентрату. Поміняв масло і фільтри двигуна - далі залишаюся прихильником ХАДО 10х40. Вчора підрегульовував рульовий редуктор і перетягнув болт стяжки шліців на валу - тріснув. Прийдеться якось виколупати залишки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2020 З поверненням, а тоя якось сумно тут стало без "Аксакалів". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2020 З поверненням Не певний, що тут всиджу. Ну хіба би... злегка вату розпушити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 Вчора підрегульовував рульовий редуктор і перетягнув болт стяжки шліців на валу - тріснув. Прийдеться якось виколупати залишки.Сьогодні легко позбувся того обламаного залишка - я, перед закручуванням того болта у вал, роблю шліц з боку різьби. Це вже не раз виручало мене, дозволяючи не мучитися там із дрелькою, а просто викрутити його звичайною викруткою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 Целый день мучался с карбюратором, но эффекта ноль,бежит бензин с оси дросельной заслонки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 бежит бензин с оси дросельной заслонкиНе наливай стільки бензину - до країв колектора буде достатньо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 Целый день мучался с карбюратором, но эффекта ноль,бежит бензин с оси дросельной заслонки Так это нормальное явление на неработающем двигателе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 Целый день мучался с карбюратором, но эффекта ноль,бежит бензин с оси дросельной заслонки Так это нормальное явление на неработающем двигателе. Що, так сам по собі тече? І це норма? 8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 Целый день мучался с карбюратором, но эффекта ноль,бежит бензин с оси дросельной заслонки Так это нормальное явление на неработающем двигателе. Нормальное ,но стекло хрен опустиш, вонь тянет в салон при езде Целый день мучался с карбюратором, но эффекта ноль,бежит бензин с оси дросельной заслонки Так это нормальное явление на неработающем двигателе. Що, так сам по собі тече? І це норма? 8 ) Если давить на педаль, тем самым приводить в работу УН. По ответам инженеров ДААЗ это норма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 Если давить на педаль, тем самым приводить в работу УН.Значить у тебе сцикля не туди направлена - її слід спрямовувати так, щоб струйка лила у щілину відкритої заслонки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 Три носика сломал, думал подогнуть. а они как назло точно в центр оси льют.Есть вариант, сверлить карбюратор для установки носика 21073, но я пока не готов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2020 Три носика сломал Якщо ослабити кріплення, носик трохи повертається. Можна сам носик підпиляти - площини кріплення - щоб нахилився. p/s А що це зробили з форумом - чого він так зависає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2020 Не можу знайти тему, хтось у нас тут дзеркалами на авто торгував Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2020 Трохи порегулював положення педалей і тепер за мною може хтось їхати, бо крісло поїхало вперед більше, ніж на 5 см. Незвично - зчеплення хапає біля самої підлоги і хід педалі мінімальний. Важіль газу біля головки я подовжив і тому зменшився хід педалі газу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2020 А я сижу и рубаю тазик оливье под пивасик пока жена с дочкой гуляет. Чета ппц как захотелось оливьешки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2020 А я сегодня наконец то победил ваговский 1.9 ТДИ Начал выставлять поршни по высоте выступания над блоком и завяз на два дня. Высшие умы советовали подгонять путем проточки днища поршня.Но тогда пришлось бы подгонять вес каждого поршня к единому весу.Да и выдержать сотки на токарном не получится Пошел другим путем. Проверил параметры поршней , а именно , расстояние от пальца до днища поршня . Разница между поршями доходила до четырех соток. Начал мухлевать с шатунами .Они там даже не подписаны по цилиндрам. И вот , вышел на общее выступание 0.95 мм. Выходит , длинна шатунов тоже разная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 Похвастаюсь своим небольшим хобби))) Часы Восток Амфибия,дороги как память. Механизм без корпуса был утоплен и слегка заржавел, пришлось полностью перебрать и заменить мертвые шестерни,не хватало только баланса. Купил по дешёвке убитые командирские часы с целым балансом, перекинул на мой механизм,часы пошли, осталось собрать в кучу, заодно обновил люминофор на циферблате. корпус пока лежит в ведре с водой для проверки герметичности. Без нужных инструментов это тяжёлая работа, одной рукой нужно держать линзу а другой ковыряться ((( 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 А что Командирские водонепроницаемые? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах