Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Це не питання звички, а недовіра до водія.

Возможно,это тоже самое что я всю жизнь за рулём мото, а вот пассажиром не могу,боюсь

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Лучшая антенна это прут вне салонас общей массой кузова

на лобаше антена с усилителем устраивает всем и полностью

Мав і прути різні - на крилі, водостоці і ззаду - непогано, але завжди за щось тим зачіпав. І там важливим є хороший контакт з кузовом. Мав кілька активних антен - спереду такі дуже чутливі до завад від двигуна, а ззаду є втрата рівня сигналу в довгому кабелі. 

"лучшая антенна - это бош автофан про. Приклеил на лобовое и забыл." - такого ще не мав. Та й дороговата така забавка.

ну.. або дешево і гімняно, або дорого і якісно. Особисто я обрав друге.

Поділитися повідомленням

то вы всех жизни учите.

Я не дипломированый.

И почему всех?  Ты это все ? Да и тебя не учу. Только время терять.

Не учу , подмечаю.

А по поводу привычки,я бы на вас посмотрел когда за рулём каждый день по 7 часов

Тю , семь часов

Тридцать шесть часов .безостановочно пути ( в известном смысле)   с моего дома в Уфу. А это 2700 верст.

Поділитися повідомленням

ну.. або дешево і гімняно, або дорого і якісно.
А я не вибирав - сам зробив дешево і якісно.  :)  Чогось же мене навчили на фізичному факультеті. 

Поділитися повідомленням

то вы всех жизни учите.

Я не дипломированый.

И почему всех? Ты это все ? Да и тебя не учу. Только время терять.

Не учу , подмечаю.

А по поводу привычки,я бы на вас посмотрел когда за рулём каждый день по 7 часов

Тю , семь часов

Тридцать шесть часов .безостановочно пути ( в известном смысле) с моего дома в Уфу. А это 2700 верст.

1.Тогда я буду расценивать как предвзятость и желание при любом удачном случает задеть,унизить,обидеть.

2.Повторюсь каждый день,год за годом

Поділитися повідомленням

1.Тогда я буду расценивать как предвзятость и желание при любом удачном случает задеть,унизить,обидеть.
Тяжке у тебе життя - напевно тому ти такий нарваний. Просто повір старому - ті, хто намагається когось принизити - намагаються таким чином возвиситися перед самим собою - у таких є комплекс неповноцінності. Не звертай уваги і цим знеціниш їх потуги.

Поділитися повідомленням

Тяжке у тебе життя - напевно тому ти такий нарваний. Просто повір старому - ті, хто намагається когось принизити - намагаються таким чином возвиситися перед самим собою - у таких є комплекс неповноцінності. Не звертай уваги і цим знеціниш їх потуги.
Вы даже не представляете какое тяжелое,спасибо за совет

Поділитися повідомленням

Вы даже не представляете
Не хочу тут перечисляти всього - достатньо серйозної хвороби і проживання у депресивному районі. Цього мені достатньо для висновків.

Правильна організація свого життя і оптимістична налаштованість робить чудеса. Люди і не з такого видряпувалися та досягали успіху.

Поділитися повідомленням

@andre34,красиво)

Спасибо)).

Следующая будет в стиле стим панк))

А антену вот такую купил (типа), тока нужно бампер усиливать)))

704590_800.jpgi.gif

Поділитися повідомленням

лучшая антенна - это бош автофан про. Приклеил на лобовое и забыл.

Я уверен что дальше 30км за городом она не ловит.  :)

Есть понятие диаграмма направленности, ни на одной внутрисалонной антенне она не будет нормальная, плюс сам кузов со стеклами сильный экран для радиосигнала.

Поділитися повідомленням

плюс сам кузов со стеклами сильный экран для радиосигнала.
Ну кузов можна обіграти, як елемент антени, а скло проявляється тільки на екзотичних частотах. А взагалі чутливість пасивної антени напряму пов'язана з розміром. Бажано мати хоча б чверть хвилі, а краще наблизитися до пів хвилі. Внутрішньосалонні антени зазвичай активні, тобто мають свого підсилювача сигналу з всякими корекціями і схильністю до автозбудження. Зараз популярні зовнішні активні антени - всякі штирьочки, гребінці і т.п. - бувають непогані конструкції, але дорогі.

Поділитися повідомленням

лучшая антенна - это бош автофан про. Приклеил на лобовое и забыл.

Я уверен что дальше 30км за городом она не ловит.  :)

Есть понятие диаграмма направленности, ни на одной внутрисалонной антенне она не будет нормальная, плюс сам кузов со стеклами сильный экран для радиосигнала.

Ловит везде. Поэтому вдоволь наигравшись с разными антеннами, купил бош еще 15 лет назад и до сих пор она отлично выполняет свою функцию

Если ставить пасивку, то высота ее должна быть 1,5 метра выше кузова. Оно такое надо? Нет.

Поділитися повідомленням

Если ставить пасивку, то высота ее должна быть 1,5 метра выше кузова.
8 )  Це ще навіщо? Не обов'язково догори пнутися. Скрути ті півтора метри в спіральку, або зложи вчетверо... В тих активних антенах десь так і реалізується пасивний елемент.

Поділитися повідомленням

8 )  Це ще навіщо? Не обов'язково догори пнутися. Скрути ті півтора метри в спіральку, або зложи вчетверо... В тих активних антенах десь так і реалізується пасивний елемент.

в свій час, коли саме цікавився темою антени, рекомендації були саме такі. Тоді ще сидів на автолада.ру. Тема антени була розписана на 150 сторінок....

Поділитися повідомленням

Тема антени була розписана на 150 сторінок....
У нас читали короткий курс - чиста теорія. А на Електроні трохи практикувалися - під приводом офіційного завдання розробляли різні антени для польського ТБ. Тоді розкручувалася тема передачі зображення на коротких хвилях - кадр передавався кілька хвилин.

Поділитися повідомленням

Мав кілька активних антен - спереду такі дуже чутливі до завад від двигуна
у меня с базара какая-то за 80 гривен, вообще наводок с двигателя не ловит

Поділитися повідомленням

Триада?
не, вот такое чудо

2176552207_w640_h640_2176552207.jpg

как ехал с голубых озер Черниговских, то слушал Белорусское радио, ахах :multi:

Поділитися повідомленням

вообще наводок с двигателя не ловит
Тепер з цим легше - тільки ультракороткі хвилі ловлять, а я колись в основному на довгих хвилях поляків слухав. Навіть зараз на середніх є купа завад, хоча станцій майже нема.

Саме таке чудо я зараз зняв. Взяв додому глянути що з нею трапилося.

Поділитися повідомленням

Взяв додому глянути що з нею трапилося.
може смд конденсатор подсох

в принципе меня эта антенка целяком устраивает

Поділитися повідомленням

Триада?

не, вот такое чудо

У меня была такая, новодельная,нифига не хотела ловить, и тут батя подарил точно такую же но с 90х годов, еще с белым проводом, так она берет огого, при том что к ближайшей вышке у меня 90 км.Но вот она зон радиотени боится, сосед говорит эти зоны ЖСМ вышки делают,я ХЗ

Поділитися повідомленням

@Emissions, твоя білочка мого внука приворожила - відірватися від екрану не може.  :multi:

Радіотінь залежить від рельєфу місцевості - наслідок інтерференції. А справжня радіотінь - залізобетонний бункер. Що цікаво - мій дротяний диполь навіть в металевому гаражі ловить - просто вражений був. 

Поділитися повідомленням

У меня была такая, новодельная,нифига не хотела ловить, и тут батя подарил точно такую же но с 90х годов, еще с белым проводом, так она берет огого, при том что к ближайшей вышке у меня 90 км.Но вот она зон радиотени боится, сосед говорит эти зоны ЖСМ вышки делают,я ХЗ
ну вот судя по всему она долго на машине уже)

единственное где у меня в городе фм тухнет, это аж возле телевышки.

твоя білочка мого внука приворожила - відірватися від екрану не може. 
хоть шось позитивне :)

Поділитися повідомленням

8 ) Це ще навіщо? Не обов'язково догори пнутися. Скрути ті півтора метри в спіральку, або зложи вчетверо... В тих активних антенах десь так і реалізується пасивний елемент.
И получишь поросячий хвост а не антенну.

Поділитися повідомленням

Триада?

не, вот такое чудо

Потому что усилитель помимо полезного сигнала усиливает также весь мусор в округе.

Поділитися повідомленням

Потому что усилитель помимо полезного сигнала усиливает также весь мусор в округе.
а вообще достаточно посмотреть и глянуть

батя такую новую покупал, шо есть шо нету, даже в городе не везде ловило, разобрали ее, а там проводок отпал, припаял, и все работает, ахах)))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз