Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Каркаде́— травяной чайный напиток ярко-красного или бордового цвета и сладковато-кислый на вкус, изготавливаемый из сушёных прицветников цветков розеллы, или суданской розы

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@optimus prime, чайний напиток - це не чай. Червоний - так китайці називають те, що ми звемо чорним. Вони характеризують колір напою, а ми - сушеного листя.

Поділитися повідомленням

Растворимый кофе тоже не кофе, да и все что не сварено в турке из молотых зерен ,тоже можно назвать не кофе

Поділитися повідомленням

Растворимый кофе тоже не кофе
Ну цей напій хоч готують із зерен кави, а не жолудів, корінців та зерна. Хоча цикорій додає приємного присмаку - деколи додаю процентів з 20 до натуральної кави. Купив якось у Польщі розчинний цикорій - також не зле до розчинної кави з робусти.

Якщо ти вважаєш витяжки з усяких квіточок та гілочок чаєм - твоє право. Я це скоріше назву компотом.

Поділитися повідомленням

Про чай

Я люблю черный крепкий чай, чтобы был горьковатый вкус, ради интереса покупал заварку за 150грн/100грамм, классный,потом купил за 50грн/100грамм, особой разницы не увидел, тоже классный.

Про кофе

Жене беру кофе в зёрнах,немецкий какой-то, около 300грн /500грамм, нормальный,на работе не брезгую попить кофе и из кофемата,по словам хозяина заправки(он типа в Америке тусуется) зёрна он привозит из Америки, честно сказать ничего выдающегося, кофе как кофе,мне пойдёт. А вот к растворимому кофе у меня особые чувства-от него мне хочется рыгать)))

Поділитися повідомленням

А вот к растворимому кофе у меня особые чувства-от него мне хочется рыгать)))
Мені також - від деяких. Якісь кислі і без аромату... Я частіше беру міцні сорти - з робусти і підмішую арабіку для запаху. На початку 2000-их трохи тусувався у кофейних кругах - продавав і обслуговував всякі кавоварки для кафе і розвозив їм каву. Тоді у нас в офісі пили каву за кару - після ремонту треба було випробувати і то вже всім надоїло. Помітив, що вибереш собі сорт і виробника, звикнеш і воно або пропадає, або сходить на пси і приходиться знову починати з тим. Був у мене колись товариш - француз - він ввів мене в курс обсмаження і мелення кави. Там купа нюансів.

ради интереса покупал заварку за 150грн/100грамм, классный,потом купил за 50грн/100грамм, особой разницы не увидел, тоже классный.
А це може бути одне і те ж, тільки дорогий - цільнолистовий, а дешевий - пилюка від того першого. От чого не люблю - чаю в пакетиках. У штатах "ізводіл" сестру пошуками китайського магазину з чаєм, щоб купити щось людське, а не той ліптон в промокашці.

Поділитися повідомленням

Американці - специфічне населення - далеко не гурмани. У них кава - з молоком і продають з титанів - як було у совєцьких столовках. А чай - кругом пакетики ліптон. Краще вже Будвайзер пити.  :multi:

Поділитися повідомленням

Липтон отличный
Я ж і кажу, що він отлічається від нормального чаю.  :multi:

Поділитися повідомленням

Ну що, напої обсмоктали - перейдемо до каші. 

Признавайтеся - хто любить манну - таку остиглу, синювату і з грудками?  :multi:

Нас таким намагалися годувати в армії ще СРСР.

Як делікатес, подавали пшонку, більше подібну на мило.

Ліричний відступ.

У нас, у Львові сьогодні поховали Віктюка. Цікавий був режисер - довелося раз працювати з ним - допомагав його трупі у світловому супроводі вистави "Саломея". Там грали тільки чоловіки, навіть жіночі ролі вони виконували. Тоді це спривело до фурору - зал був повністю напханий глядачами - всі проходи утикали стільцями і табуретками. Мені вдалося провести дружину - досі згадує із захопленням.

Поділитися повідомленням

Липтон отличный

Я ж і кажу, що він отлічається від нормального чаю. :multi:
Нормальный или нет,мне нравится и это достаточно

Кашу не ем,мне не нравится,хотя Эндокринолог настаивает ,но нет

Поділитися повідомленням

но нет
Просто нема кому тобі приготувати такої смачної страви. Моїй жінці гарно вдаються гречана, рисова і горохова.

Ще якась екзотична (не можу пригадати з чого) також класна була.

Поділитися повідомленням

Я каші ніяки не люблю, особливо манку і гречку, люблю пюре з гороху і квасолі))))і кусок м'яса зверху)))

А м'ясо я люблю майже все і майже в любому вигляді)))

Поділитися повідомленням

я чай завариваю в кружке, получается в 2 раза дешевле пакетированного, либо же можно покупать в 2 раза более качественный

Поділитися повідомленням

особливо манку і гречку

Манку і я не можу їсти. А от гречану колись не їв, а зараз - під гарно тушене м'ясце - одне задоволення. А ще з відповідним салатиком - пальчики треба обережно облизувати, щоб не захопитися і не відкусити.  :multi:

Пюре картофельное

Ну не все ж життя одну бульбу наминати... Я також раніше їв переважно картоплю, а тепер урізноманітнюю своє меню. Часто почали готувати блюдо з німецького концтабору - чечевицю - смачна така і поживна. А ще купуємо солдатіка - фасолька така - також смачна - і як гарнір, і в супі.

До речі - про картоплю. Пюре тепер - відстій - вживаю зі смаженою цибулькою з кефіром, або просто кислим молоком, коли на селі. Майже завжди або готуємо на пару "в мундирі", тобто не чистячи, або печемо в духовці, або в жару, коли щось на дровах готуємо. А дочка ще якусь гостру підливу робить і в ній трохи обсмажує - аб'єдєніє. 

Поділитися повідомленням

Я наверное не нормальный - я перловку люблю  :multi:

А еще скажите знающие - от карбюратора троить двигатель может? Карб ОЗОН если что.

Поділитися повідомленням

Я наверное не нормальный - я перловку люблю :multi:

А еще скажите знающие - от карбюратора троить двигатель может? Карб ОЗОН если что.

На холодную?

Поділитися повідомленням

Нет.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз