nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 Гыргало-либо мотоблок либо скутер))) У меня знакомый скутер называет "попіздЄкало"))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 Бензин А стояв би газ - їхав би впевнено, як я. Народ цікавиться що означає - купил гыргало. Залякав ти всіх - бояться самі спитати. Шо я з рогамы?боятся,ще такого не було. Гиргало это мой скутер Гыргало-либо мотоблок либо скутер))) У меня знакомый скутер называет "попіздЄкало"))) У нас подпольная кличка маленьких японских скутеров--Рыгалет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 А стояв би газ - їхав би впевнено, як я.я тоже про то, газ не такой капризный в том числе и к качеству топлива. Я уверен что проблема в тяге что приоткрывает дроссель на подсосе.Летом когда менял блок дроссельных заслонок подсос стал работать странно,но хватало а как стало холодать вылезла проблема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 Я уверен что проблема в тяге что приоткрывает дроссель на подсосеМоже мембрана пускового дірява? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 Я уверен что проблема в тяге что приоткрывает дроссель на подсосе Може мембрана пускового дірява?Завтра гляну,благо торба с запчастями до карба э Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 неплохо потренировался сегодня вечером. После - часовая прогулка вечерним городом. Кайф. 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Разобрался что мешало холодному пуску.Немного клинила телескопическая тяга, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2020 Купив кіло арахісу, а ля "фісташок", гарно мені жінка підсмажила їх - балдію. Може то собі ще смачненького винця розкоркувати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2020 Захотілося якоюсь непотрібною фігнею зайнятися - продовжити експерименти з пасивною антеною для автомобільного УКВ радіоприймача. Потрапив у поле зору продукт соврадіопрому - трансформатор опору для телевізійного входу - можна підключити симетричний диполь з хвильовим опором 300 ом і перетворити на потрібні для коаксіального кабелю 75 ом. Прилаштував роз'єм і кабельок, родом з космічних технологій і вийшло таке. Тепер пропхаю через діру в торпеді, вставлю то в антенне гніздо і можна буде бавитися з різними диполями, причепивши їх до лобового. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2020 повалялся под бардачком, не дует печка, живой моторчик да сдохло термореле, поеду на даче поищу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 Купив кіло арахісу, а ля "фісташок", гарно мені жінка підсмажила їх - балдію. Може то собі ще смачненького винця розкоркувати... Вобщем нагнали вы на меня аппетит, поехал в магазин купил килограм нечищеного, 90 с копейками грн.Нагнали и на меня аппетит,купил полкило жареного арахиса,нажерся як німий))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 купил полкило жареного арахисаФУууу... Купувати смажений арахіс - все одно, що брати розливну каву на винос. Треба самому смажити на свій смак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 купил полкило жареного арахисаФУууу... Купувати смажений арахіс - все одно, що брати розливну каву на винос. Треба самому смажити на свій смак. нормально, тим більше не смаженого не було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 нормальноВидать ти гарно смаженого не пробував - від нього за вуха не відтягнеш. Має гарно пахнути і бути в міру хрустким, а не якимось тухловатим і вялим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 банька та розслабон сьогодні... а що ще робити? Ах, так... Трошки пізніше піду на прогулянку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 Ах, так...Жуть кашмар. Це ти так себе знищив, чи фотографувати не вмієш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 а шонєтак? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 а шонєтак?Порушення перспективи - пальці просто громадні і голови нема - одна беззуба морда.Таке присниться - не проснешся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 нормальноВидать ти гарно смаженого не пробував - від нього за вуха не відтягнеш. Має гарно пахнути і бути в міру хрустким, а не якимось тухловатим і вялим. пробував,все нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 а шонєтак?Порушення перспективи - пальці просто громадні і голови нема - одна беззуба морда.Таке присниться - не проснешся. "Все проблемы от спорта" (с) Шнур Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 пробував,все нормальноРозумієш, я з дитинства дуже люблю арахіс і їм його багато - різного. Із готових, смажених, найкращим вважаю той, що продається в США у металевих банках. Вони самі вирощують дуже смачні сорти і вже відпрацювали технології його приготування. Терпимим є ще німецькі - у металізованих пакетах. Хоча і з огидою, можна їсти арахіс в польських поліетиленових упаковках. Але зовсім бридким є смажений арахіс, який продають в супермаркетах на вагу.Не смажений мені більше подобався той, що купував на базарі у хлопа з Середньої Азії. Зараз він чомусь не з'являється і я купую наш - з південних областей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2020 пробував,все нормальноРозумієш, я з дитинства дуже люблю арахіс і їм його багато - різного. Із готових, смажених, найкращим вважаю той, що продається в США у металевих банках. Вони самі вирощують дуже смачні сорти і вже відпрацювали технології його приготування. Терпимим є ще німецькі - у металізованих пакетах. Хоча і з огидою, можна їсти арахіс в польських поліетиленових упаковках. Але зовсім бридким є смажений арахіс, який продають в супермаркетах на вагу.Не смажений мені більше подобався той, що купував на базарі у хлопа з Середньої Азії. Зараз він чомусь не з'являється і я купую наш - з південних областей. ок))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 ок)))Давай про каву - я в тому не розуміюся і п'ю розчинну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Лучше про чай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Лучше про чай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах