VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2020 Куда Їхать?Прочитай трошки назад - мне как непосредственно проводящему техосмотрО, так у нас будут свои люди в узких кругах, это хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2020 Губу раскатал, думает что Делторыч ему бесплатно заделает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2020 бесплатно Ну хоча б без зайвої обдиралівки і атаки на мозок. Попався на рекламку - замовив собі ліхтарика на лоба - як прожектор. Побачу що прийде. З дитинства ліхтарики - моя слабкість. Ось такий - http://boruit.premtvr.salestop.com.ua/?fbclid=IwAR3kmLMm9UDIQz8qiaaWW6ml8Y8QDGJ0NHn73feBEa_vW1WRKi4vTSOGZc4 Тільки мені один продали за 250, а ще один - за 200. Ще в юності подобалося всякі ножички - викидушки робити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2020 Доця класне м'ясце приготувала - смачно повечеряв. Гарний коньяк генерал подарував - шкода, що вже майже спожив... Бавлюся далі з телебаченням. Витягнув один зі старих тюнерів і підключив до трошки меншого тєліка - поставив перед робочим столом. На диво він ще кілька каналів показує. Треба перепрошити. Хотів підключити до 19" дисплея високої роздільної здатності - не показує по HDMI виходу. Підключив до новішого тюнера - показує зі спотворенням кольору. От таке - маю ще забаву... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Заскучав за жигуликом. Трошки покатався і вирішив поміняти колеса. Вирішив прикрутити шиповані. Ну і заодно перекрутив свічки. Маю два комплекти БошПлатінум і по черзі ставлю - поки одні чищу і т.д - інші працюють. Робив подібну рокировку 4,5 роки тому - 34 тисячі пробігли. Відкрутив - чистенькі, білесенькі, але зазор трохи збільшився. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Копал сегодня фисташки, урожай ни к черту, только зря мучался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 ща вспомнят про сельское хозяйство с темы про кадет 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Копал сегодня фисташкиВи їх замість картоплі садите? Не знав, що вони під землею ростуть - думав, що тільки арахіс. Але ж арахіс - це боби, як фасоля. Не вкладається в голові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Копал сегодня фисташкиВи їх замість картоплі садите? Не знав, що вони під землею ростуть - думав, що тільки арахіс. Але ж арахіс - це боби, як фасоля. Не вкладається в голові. Нет, у нас на все земли хватает,главное желание. Жарим, применяем в кондитерских изделиях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Жарим, применяем в кондитерских изделиях Не продаєте? Почитав Вікіпедію - пишуть, що це дерево до 15 метрів висотою, а горіхи - його плоди. Як ви їх копаєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Жарим, применяем в кондитерских изделиях Не продаєте? Почитав Вікіпедію - пишуть, що це дерево до 15 метрів висотою, а горіхи - його плоди. Як ви їх копаєте? Не продаем, для себя. Ни какое это не дерево куст см 20. Садится в землю и по мере подростания нужно нагортать бугор земли, раза 4-5. Копаем лопатой на корнях куста те самые плоды(стрючки) и есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 на корнях куста те самые плоды(стрючки) и есть Це не фісташки, а арахіс - вид бобових. У нас продають арахіс з ваших країв - купую по 55грн. за кг. Таке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Таке.У нас так кажуть я тут не виноват Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 У нас так кажутьТа нічого - яка різниця - фасоля, чи горішки? Головне гарно підсмажити - по чорному не поймеш. Можу сказати, що ваш арахіс мені смакує більше, ніж заморський. Хоча він дрібніший і більше сміття, але смак кращий. А ще він дешевий - 55грн. за кг чищеного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Соседка недавно тоже копала, тоже каже шо урожай не очень, наверно такой год. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Вобщем нагнали вы на меня аппетит, поехал в магазин купил килограм нечищеного, 90 с копейками грн. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 20-й день пешеходства, потихоньку привыкаю, ничего не успеваю и ничего в итоге не делаю, дом-работа, сижу пью пиво с пиццей, может на дачу кто отвезёт. Надо крыло отправить почтой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 килограм нечищеного, 90 с копейками грн.А чому так дорого? У нас смажений заморський 70грн. за кг коштує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 А чому так дорого? А в нас все дорого, живемо в найдорожчiй частинI краIни i я вже давно думаю що це дiйсно правда без всяких жартIв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 А в нас все дорого А у нас дешево, а ми найдешевші. А у вас житло дешевше, хоча і трохи подорожчало після пожеж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 А чому так дорого? А в нас все дорого, живемо в найдорожчiй частинI краIни i я вже давно думаю що це дiйсно правда без всяких жартIв.Не только вы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 Зібрався почистити зняті свічки. З ким не бачився - заодно познайомимося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 @VETERAN, !? Борода? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 Борода?зверху зсунулося вниз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 а я тут зі своїм фізкультпривітом Всім продуктивного тижня!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах