optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Лучше про чай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Лучше про чай.Який? Білий, зелений, червоний, чи який? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Червоный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 ЧервоныйНу вперед - розповідай про свого фаворита. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Каркаде́— травяной чайный напиток ярко-красного или бордового цвета и сладковато-кислый на вкус, изготавливаемый из сушёных прицветников цветков розеллы, или суданской розы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 @optimus prime, чайний напиток - це не чай. Червоний - так китайці називають те, що ми звемо чорним. Вони характеризують колір напою, а ми - сушеного листя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Растворимый кофе тоже не кофе, да и все что не сварено в турке из молотых зерен ,тоже можно назвать не кофе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Растворимый кофе тоже не кофеНу цей напій хоч готують із зерен кави, а не жолудів, корінців та зерна. Хоча цикорій додає приємного присмаку - деколи додаю процентів з 20 до натуральної кави. Купив якось у Польщі розчинний цикорій - також не зле до розчинної кави з робусти.Якщо ти вважаєш витяжки з усяких квіточок та гілочок чаєм - твоє право. Я це скоріше назву компотом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Про чай Я люблю черный крепкий чай, чтобы был горьковатый вкус, ради интереса покупал заварку за 150грн/100грамм, классный,потом купил за 50грн/100грамм, особой разницы не увидел, тоже классный. Про кофе Жене беру кофе в зёрнах,немецкий какой-то, около 300грн /500грамм, нормальный,на работе не брезгую попить кофе и из кофемата,по словам хозяина заправки(он типа в Америке тусуется) зёрна он привозит из Америки, честно сказать ничего выдающегося, кофе как кофе,мне пойдёт. А вот к растворимому кофе у меня особые чувства-от него мне хочется рыгать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 А вот к растворимому кофе у меня особые чувства-от него мне хочется рыгать)))Мені також - від деяких. Якісь кислі і без аромату... Я частіше беру міцні сорти - з робусти і підмішую арабіку для запаху. На початку 2000-их трохи тусувався у кофейних кругах - продавав і обслуговував всякі кавоварки для кафе і розвозив їм каву. Тоді у нас в офісі пили каву за кару - після ремонту треба було випробувати і то вже всім надоїло. Помітив, що вибереш собі сорт і виробника, звикнеш і воно або пропадає, або сходить на пси і приходиться знову починати з тим. Був у мене колись товариш - француз - він ввів мене в курс обсмаження і мелення кави. Там купа нюансів. ради интереса покупал заварку за 150грн/100грамм, классный,потом купил за 50грн/100грамм, особой разницы не увидел, тоже классный.А це може бути одне і те ж, тільки дорогий - цільнолистовий, а дешевий - пилюка від того першого. От чого не люблю - чаю в пакетиках. У штатах "ізводіл" сестру пошуками китайського магазину з чаєм, щоб купити щось людське, а не той ліптон в промокашці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Американці - специфічне населення - далеко не гурмани. У них кава - з молоком і продають з титанів - як було у совєцьких столовках. А чай - кругом пакетики ліптон. Краще вже Будвайзер пити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Липтон отличный,как и Тесс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 цільнолистовий. обидва цільнолистові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Липтон отличныйЯ ж і кажу, що він отлічається від нормального чаю. 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Ну що, напої обсмоктали - перейдемо до каші. Признавайтеся - хто любить манну - таку остиглу, синювату і з грудками? Нас таким намагалися годувати в армії ще СРСР. Як делікатес, подавали пшонку, більше подібну на мило. Ліричний відступ. У нас, у Львові сьогодні поховали Віктюка. Цікавий був режисер - довелося раз працювати з ним - допомагав його трупі у світловому супроводі вистави "Саломея". Там грали тільки чоловіки, навіть жіночі ролі вони виконували. Тоді це спривело до фурору - зал був повністю напханий глядачами - всі проходи утикали стільцями і табуретками. Мені вдалося провести дружину - досі згадує із захопленням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Липтон отличный Я ж і кажу, що він отлічається від нормального чаю. Нормальный или нет,мне нравится и это достаточно Кашу не ем,мне не нравится,хотя Эндокринолог настаивает ,но нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 но нетПросто нема кому тобі приготувати такої смачної страви. Моїй жінці гарно вдаються гречана, рисова і горохова.Ще якась екзотична (не можу пригадати з чого) також класна була. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Я каші ніяки не люблю, особливо манку і гречку, люблю пюре з гороху і квасолі))))і кусок м'яса зверху))) А м'ясо я люблю майже все і майже в любому вигляді))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Пюре картофельное с жареной колбасой и квашеной капустой,каефф Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 я чай завариваю в кружке, получается в 2 раза дешевле пакетированного, либо же можно покупать в 2 раза более качественный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 особливо манку і гречку Манку і я не можу їсти. А от гречану колись не їв, а зараз - під гарно тушене м'ясце - одне задоволення. А ще з відповідним салатиком - пальчики треба обережно облизувати, щоб не захопитися і не відкусити. Пюре картофельное Ну не все ж життя одну бульбу наминати... Я також раніше їв переважно картоплю, а тепер урізноманітнюю своє меню. Часто почали готувати блюдо з німецького концтабору - чечевицю - смачна така і поживна. А ще купуємо солдатіка - фасолька така - також смачна - і як гарнір, і в супі. До речі - про картоплю. Пюре тепер - відстій - вживаю зі смаженою цибулькою з кефіром, або просто кислим молоком, коли на селі. Майже завжди або готуємо на пару "в мундирі", тобто не чистячи, або печемо в духовці, або в жару, коли щось на дровах готуємо. А дочка ще якусь гостру підливу робить і в ній трохи обсмажує - аб'єдєніє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Я наверное не нормальный - я перловку люблю А еще скажите знающие - от карбюратора троить двигатель может? Карб ОЗОН если что. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Я наверное не нормальный - я перловку люблю А еще скажите знающие - от карбюратора троить двигатель может? Карб ОЗОН если что. На холодную? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 А еще скажите знающие - от карбюратора троить двигатель может? Карб ОЗОН если что. Нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 ---- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах