Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Американці - специфічне населення - далеко не гурмани. У них кава - з молоком і продають з титанів - як було у совєцьких столовках. А чай - кругом пакетики ліптон. Краще вже Будвайзер пити. И везде по килограмму сахара. Выпечка или мороженное гораздо слаще, чем у нас, не говоря уже о напитках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Я наверное не нормальный - я перловку люблю А еще скажите знающие - от карбюратора троить двигатель может? Карб ОЗОН если что. На холодную?Самое интересное что нет, на горячую! Пока двиг холодный не троит практически, как нагреется - тилипает шо хреновый дизель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2020 Самое интересное что нет, на горячую! Пока двиг холодный не троит практически, как нагреется - тилипает шо хреновый дизель. Троит или трясет? Это не одно и то же. Под словом "троит" подразумевается сбой в работе одного цилиндра. Карбюратор не может подавать в один цилиндр бедную или богатую смесь, а в другие нормальную. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Самое интересное что нет, на горячую! Пока двиг холодный не троит практически, как нагреется - тилипает шо хреновый дизель.Троит или трясет? Это не одно и то же. Под словом "троит" подразумевается сбой в работе одного цилиндра. Карбюратор не может подавать в один цилиндр бедную или богатую смесь, а в другие нормальную.Да, пожалуй трясет, а не троит. Меняли сальники клапанов, да и 3 клапана заменили, компрессия 11 везде, и начало трясти после сборки. Думал зажигание, заменил свчи, бронепровода, а не хрена. Может соринка в карб куда попала? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Я каші ніяки не люблюЯ думав, що будеш просувати мамалигу... Невже зрікся свого нацнадбання? А м'ясо я люблю майже все і майже в любому вигляді)))А особливо баранину? І не заважає запашок сципицифічєскій? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Американці - специфічне населення - далеко не гурмани. У них кава - з молоком і продають з титанів - як було у совєцьких столовках. А чай - кругом пакетики ліптон. Краще вже Будвайзер пити. И везде по килограмму сахара. Выпечка или мороженное гораздо слаще, чем у нас, не говоря уже о напитках. Но заметь, спецефических для этого болезней враз меньше чем у нас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Но заметь, спецефических для этого болезней враз меньше чем у насЦе яких - алкоголізму? Там все таке солодке, бо замінники кругом пхають. Каву подають не солодку - сам насипай що захочеш. На столі є повно пакетиків з різними підсолоджувачами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Я думав, що будеш просувати мамалигу... Невже зрікся свого нацнадбання?ти же не просуваєшь вареникі, мамалига для мене не їжа А особливо баранину? І не заважає запашок сципицифічєскій? їм і баранину, лише правильно приготовану,тоді і запаху немає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Но заметь, спецефических для этого болезней враз меньше чем у насЦе яких - алкоголізму? Там все таке солодке, бо замінники кругом пхають. Каву подають не солодку - сам насипай що захочеш. На столі є повно пакетиків з різними підсолоджувачами. У нас что смертность от алкоголизма в лидерах?Нет конечно , я о сердечно-сосудистых заболиваниях,диабете ти же не просуваєшь вареникі, мамалига для мене не їжа Мамалыгу фриц варит с протеинов своих Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Мамалыгу фриц варит с протеинов своих у нас она как заменитель хлеба,но в основном её едят люди преклонного возраста, старой закалки так сказать...я её терпеть не могу, сколько не сожри всё равно голодный,я если сильно голодный пол буханки свежего хлеба за обедом трамбую легко))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 я если сильно голодный пол буханки свежего хлеба за обедом трамбую легко))) нормальная тяга. Я пару кусочков от силы. И то сейчас в основном гречаный хлеб ем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 У нас что смертность от алкоголизма в лидерах?Нет конечно , я о сердечно-сосудистых заболиваниях,диабетеТи ж писав про спєцифіческіє болєзні, а це алкоголізм. Решта хвороб у нас такі ж, як у них - значить не специфічні. От у американців специфічна хвороба - ожиріння. Я ніде в світі не бачив таких товстунів, як у них. Хіба що борці сумо, але це рідкість. пол буханки свежего хлеба за обедом трамбую легко)))Я колись також так рубав - поки не досяг 115 кг ваги. Як тільки обмежив - відразу, за літо, скинув 20 кіло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 я если сильно голодный пол буханки свежего хлеба за обедом трамбую легко))) нормальная тяга. Я пару кусочков от силы. И то сейчас в основном гречаный хлеб емот пары кусочков я голодный))) было пару раз приходили в ресторан, заказывали салаты и мясное,они принесли еду и на тарелочке каждому по четыре маленькие кусочка хлеба через которые свет видно, мне показалось что надо мной издеваются и попросил порезать и принести целую буханку хлеба)))Рост и вес у меня обычные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 от пары кусочков я голодный))) а я наоборот, ем без хлеба - съедаю порцию. Добавлю хлеба - могу не доесть. Ну под жидкое хлеб еще норм катит. А вот на второе уже будет скорее лишним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 @Солекс Делортович, наверное кто как привык Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 У нас что смертность от алкоголизма в лидерах?Нет конечно , я о сердечно-сосудистых заболиваниях,диабетеТи ж писав про спєцифіческіє болєзні, а це алкоголізм. Решта хвороб у нас такі ж, як у них - значить не специфічні. От у американців специфічна хвороба - ожиріння. Я ніде в світі не бачив таких товстунів, як у них. Хіба що борці сумо, але це рідкість. Из слов моего врача, жирное нельзя, острое нельзя, соленое нельзя, копченое,жареное нельзя.И кого не спроси всем такое говорят. Амеры все жрут и им все можно, единственная проблема ожирение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Рост и вес у меня обычные.Тобто 174см росту і 100кг ваги? І талія півтора метра. Из слов моего врачаВін вважає, що у тебе слабка підшлункова і хоче її розвантажити. Подібна дієта призначається при проблемах з печінкою. Тішся, що тобі не заборонили варене м'ясо - рубай його (бажано яловичину) з овсянкою, чи гречкою і рибку з фасолькою і цукіні. Можна і горішки. Чим тобі таке не підходить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 единственная проблема ожирениеНу ти загнув... Та я жодного зі своїх товаришів у штатах не можу назвати здоровим. Усі з розпоротими животами і бігають від аналізу до обстеження. Кузенка робила якусь науку і збирала статистику - про стан організму - для страхової компанії. Запропонувала мені спробувати - підключила до свого обладнання. Я там трохи скакав, присідав, щось піднімав - різні навантаження. Потім жалілася, що я їй всю науку збив - статистика, врахувала мене і зробила всіх здоровшими. Та вони там на табуретці не можуть встояти - рівновагу гублять. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Рост и вес у меня обычные.Тобто 174см росту і 100кг ваги? І талія півтора метра. Из слов моего врачаВін вважає, що у тебе слабка підшлункова і хоче її розвантажити. Подібна дієта призначається при проблемах з печінкою. Тішся, що тобі не заборонили варене м'ясо - рубай його (бажано яловичину) з овсянкою, чи гречкою і рибку з фасолькою і цукіні. Можна і горішки. Чим тобі таке не підходить? Это так и есть,поджелудочная шалит. Та все подходит,но иногда хочется и чего то другого единственная проблема ожирениеНу ти загнув... Та я жодного зі своїх товаришів у штатах не можу назвати здоровим. Усі з розпоротими животами і бігають від аналізу до обстеження. Кузенка робила якусь науку і збирала статистику - про стан організму - для страхової компанії. Запропонувала мені спробувати - підключила до свого обладнання. Я там трохи скакав, присідав, щось піднімав - різні навантаження. Потім жалілася, що я їй всю науку збив - статистика, врахувала мене і зробила всіх здоровшими. Та вони там на табуретці не можуть встояти - рівновагу гублять. Ясно,буду знать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 хочется и чего то другогоСпробуй щось гірке додавати для смаку - ніби корисно. Додай трошки грейпфруту - сприяє зниженню цукру в крові і ще багато всякого корисного. Ну і смак урізноманітнить. Думаю, що ще можна якісь приправи знайти. Спробуй корицю, якщо нирки і печінка в нормі - також класна штука. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 из-за стола надо вставать голодным. Как перестал нажираться на ночь и стал меньше есть прошла изжога и вес стал норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 из-за стола надо вставать голодным Я не хочу. Якщо не наїмся перед сном - погано сплю і голод підніме серед ночі. Я їм два рази на день - снідаю і гарно вечеряю. Вдень можу хіба яблуко, чи грушку з'їсти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Подвернулся момент для замера расхода топлива,Вышло 5 л на 45 км.В режиме на работу по 3 км и назад. Считаю зимний расход вполне адекватным Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Вышло 5 л на 45 кмУ мене також по львівських корках стільки ж газу бере. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 Рост и вес у меня обычные.Тобто 174см росту і 100кг ваги? І талія півтора метра. якесь у тебе дивне бачення нормальної фігури)))у мене 168/65,і все пропорційно без "пивного живота")))І голодним я спати не можу, перед сном нормально трамбую,відмінно сплю,харашо какаю))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах