VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 якесь у тебе дивне бачення нормальної фігуриПридивися до мужиків на вулиці - саме такі катуляються найчастіше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 якесь у тебе дивне бачення нормальної фігуриПридивися до мужиків на вулиці - саме такі катуляються найчастіше.да ну,не цікаво на мужиків дивитись,я звертаю увагу стрункіх жінок))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 да ну,не цікаво на мужиків дивитисьЯкось обходити їх приходиться. А якщо поряд його "струнка" супруга - прийдеться минати по проїжджій частині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 да ну,не цікаво на мужиків дивитисьЯкось обходити їх приходиться. А якщо поряд його "струнка" супруга - прийдеться минати по проїжджій частині. американці мабуть)))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2020 американці мабутьТа ну що ти... Їм ще жрать і жрать до американців. І то чипси з арахісом і кока-колою. І пончики - обов'язково! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 А что из себя представляет настоящий Американский пончик,он жирный(масный)? Покрытый глазурью? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 А что из себя представляет настоящий Американский пончик,он жирный(масный)? Покрытый глазурью? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Многообьясняющий ответ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 из-за стола надо вставать голодным Я не хочу. Якщо не наїмся перед сном - погано сплю і голод підніме серед ночі. Я їм два рази на день - снідаю і гарно вечеряю. Вдень можу хіба яблуко, чи грушку з'їсти. как только начал практиковать не есть после 18 было тяжело сначала, но мозг перестроился, я стал воспринимать голод как положительный сигнал потому как он означает что сжигается жир и у мня не будет изжоги и тяжести в желудке ночью. И на утро я с удивлением обнаруживал что есть мне хочется еще меньше чем вечером, хотя по идее должно быть наоборот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 как только начал практиковать не есть после 18Навчись у природи - що робить лев, коли ситно поїсть? Лягає і гарно спить.Я роблю так само - наїмся собі салиска і прекрасно собі сплю до ранку. А їм я два рази на добу і мені так добре - не турбуюся про хавку протягом дня і шлунок має час для відпочинку та регенерації. І прекрасно себе почуваю - жодної печії, чи тяжкості. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Многообьясняющий ответ(Радий, що задовольнив. А на що ти сподівався - на фото видно який він. А внутрішня консистенція - як вдасться - буває легкий і пухнастий, а деколи глевкий і бридкий. Ще зрідка бувають подовгасті - як сарделька - все решта, як у тих дірявих. Пончики, подібні на наші - м'ячиком - купував в польських магазинах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 @VETERAN, Когда то брал, так он оказался глывкый сладкый и очень жирный, руки сразу хочется бежать мыть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Когда то бралВ штатах? сладкый и очень жирныйТо ж так харашо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Заквасили капусту. Виявляється, що літрів квашеної виходить менше, ніж кілограм купленої. Самі не сікли - до нас приїхали заробітчани з Польщі - своєю машинкою і посікли. Качан висвердлюють і січуть дуже тоненькими пасмами - мій комбайн має більший крок між ножами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Заквасили капусту. Виявляється, що літрів квашеної виходить менше, ніж кілограм купленої. Самі не сікли - до нас приїхали заробітчани з Польщі - своєю машинкою і посікли. Качан висвердлюють і січуть дуже тоненькими пасмами - мій комбайн має більший крок між ножами. Попробуйте небольшими листами, вкуснее порезаной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Попробуйте небольшими листамиЦе що - ламати, а не сікти? Все решта так само? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Да, ламаете, на куски с ладонь размером, и все как обычно. Потом как употреблять будете , по листочку берете и кушаете вкусно.и на голубцы можно использовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Да, ламаете Пробували - не сподобалося. Ще пробували невеличкі капустини між січену класти - на голубці зимою. Нічого так було капуста січена + головки капусти /4 + буряк + морква. Цікавий колір і смак, але довго не зберігається. Ех... огірків цього року не квасили - будемо купувати по 40грн. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Слідкую за виборами в США - там такий зашквар... Він почав війну зі світовим урядом. Обіцяє пересадити все то всесвітнє зло - стверджують, що використовуючи могутність країни, хотіли, під егідою ООН, підкорити собі всю планету. Бачу, що ця забава на довго. Мають вивалити на загал шокуючі відео про вибори, які не прийняли суди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Ну шо ви тут, живi? Zir в здании.https://youtu.be/8TX9zpTqZrc Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Ну шо ви тут, живi?А ти вже відсидів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Этож нада Зир Хову слушает, було було ,ну такое))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Вiдкинувся сьогоднi о 12. Важко виживати на зона, дуже хочеться кушать може шось завтра напишу, хочеться спать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Ну шо ви тут, живi? Zir в здании.https://youtu.be/8TX9zpTqZrc Писец, аж блевануть захотелось!!! Высокоинтеллектуальный корешь, мля...!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2020 Вiдкинувся сьогоднi о 12. Важко виживати на зона, дуже хочеться кушать може шось завтра напишу, хочеться спать. Так ты две недели отсидел и вышел досрочно?)) Или это все изначально был пьяный чёс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах