alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2021 Я от глянув на свій гараж - жах. Весь завалений всяким різним і головне, що ще придатним для якогось вжитку. Прийняв вольове рішення - все на злом. Якісь там колінвали, шатуни, коробки, редуктори і т.д. - не буду вже то використовувати. От тільки очухаюся від того ковіду, а то кисень 90% - з таким не поскачеш - ледве 4 км за годину пройти можу. Не на злом а в тему продам/віддам Одужуй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2021 Одужуй. Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2021 еще со школы всем известно, что скорость Здорового Человека это 5 км/ч.У мене довгі ноги - повільна хода у мене 6км/год. В середньому я іду кілометр за 10 хвилин. Якщо швидко - до гаража 2км - дотопую за 15хв. Я і зараз можу швидко, але задихаюся - у мене ще досі оксигенація менше 90% - з таким кладуть під трубу. Зате є досягнення - знову можу позіхнути та пчихнути - це благо було мені недоступне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2021 обкатую новий вел Рама люмінь, гідрваліка гальма (2 поршєві, як у жигулях), регулюєма вилка з можливістю блокування, ну й прикольне шимано. Йде легко, майже сам везе. Легкий, як пушинка у порівнянні з попереднім гірським двухпідвісом. По гівну прогрібає будь здоров, на асфальті не шумить гумою та ввалює просто прелєсно! Вибираю аксесуари. Різні дзвіночки, бортовички, блималки. 3 SPASATEL, Солекс Делортович та АндрейКузьма відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2021 дурпанство добавлю собі в цитатник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2021 Перехворів недавно якимось лайном, може навіть і ковідом.На пару тижнів вилетів з тренувального процесу. А от у якості побочки вштирило мене від вірусу велосипедизму покатеньки Чернігів - Седнів30 км в один бікСередня швидкість - 25, максималка - 50це перша більш менш серйозна вилазка у цьому сезоні далі будуть інші маршрути 2 АндрейКузьма та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2021 Эх,а я учора на даче посадил (вкынув) картофан,жена засеяла парнычок и тд...короче вечером разрешила мне Закарпатского увалить с рыбкой,в общим на утро моглобы быть и лучше,на гараже начал работать в полную потужность уже после абеда.Вчера взамен Кайзеру 305-му приобрел Искру 360-ю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2021 Заліз у Міні - поміняв масло в моторі та всі фільтри. Між замінами авто проїхало 16360км. Все разом винесло 2060грн., з яких масло 1400грн. за 5 літрів. Також розколупав свій генератор 105 амперний, який зняв трохи раніше. Думав, що поміняю підшипники, а виявив канаву на валу під підшипником. Може ще щось придумаю - шкода генератора - служить з 2009 року і дуже мені подобається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2021 всім привіт!) мотнув по маршруту "Чернігів - Славутич" Сумарно, накатав 118 км 23-24 км/год середня швидкість руху призадумався про покупку ще одного вела, карбонового шосейника. А цей - для виїзду на матінку-природу, помісити лайно, МТБ все таки... На ці вихідні поганий прогноз, погода не льотна (чи не велосипедна). Мабуть, доведеться відпочити трошки )Хоча, подивимось, може махну в гівна ) 3 Июль, АндрейКузьма та Солекс Делортович відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2021 всім привіт!) мотнув по маршруту "Чернігів - Славутич" О, Славутич! Город со своей атмосферой. Как там нынче? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2021 Как там нынче? тишина полная, атмосфера локдауна, всё закрыто... краеведческий музей и музей чаэс на карантине, кофейни работают... машины практически не ездят, людей мало... Главное, что нет насекомых. Пока ещё ))) Потренировался на местной спортплощадке, попил кофе на центральной плодащи возле часов... Кстати, когда-то помогал разгрести определённые технические проблемы во время монтажа этого чуда инженерной мысли - один рабочий день провёл на этой башне, при лютом морозе... Часики работают уже много лет )))) Погулял в лесу вокруг - много первоцветов, всё на удивление чисто, мусора нет совсем Дорога везде более менее ухоженная. Да, хочу съездить в Олешню, на Голубые озёра великом... Но там дистанция - 160 км в тотале, но не в этом проблема. По прогнозу на субботу гроза и сильные дожди... Поэтому, наверное, немножко подожду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2021 А у нас наоборот, народу и машин столько что яблоку упасть негде, даже в райцентре, кругом срач депрессняк,типа "карантин, красная зона" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2021 @nightwolff, у нас тоже муравейник, я в Чернигове. То мы говорим о Славутиче, Киевской обл. Город, не так уж далеко от Чернобыльской зоны. Молодой, и там свободная экономическая зона. Он всегда был таким. На первый взгляд, мёртвый, но там есть движение. И ещё, поздней весной там комаров больше чем воздуха. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2021 комаров больше чем воздухаНу так болота ж кругом... І комарі напевно мутанти якісь - як коні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2021 Я проявив постковідний трудоголізм Думав, що здохну, але ні - витягнув колеса з ями, накачав, поставив на машину. А ще відновив на літо водогін в гаражі - наносив у бак води, встановив на місце насос і розширювальний бачок та поз'єднував усі шланги. Я на зиму то все демонтую, бо раз залишив (не було мене у Львові) і все мороз розвалив. Прийшлося тренуватися варити чугуняку. В перервах, для відпочинку, зачищав пошкоджені ланцюгами та іншим місця і протравлював їх, поки дуже іржа не вгризлася. Якщо врахувати, що ще не так давно я ледве перелазив від лавочки до лавочки, це успіх. На літі машина їде незвично тихенько і ще й прудкіша стала. 1 Июль відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2021 Всем доброе. 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2021 Всем доброе.І тобі якнайкраще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2021 обкатую новий вел Рама люмінь, гідрваліка гальма (2 поршєві, як у жигулях), регулюєма вилка з можливістю блокування, ну й прикольне шимано. Йде легко, майже сам везе. Легкий, як пушинка у порівнянні з попереднім гірським двухпідвісом. По гівну прогрібає будь здоров, на асфальті не шумить гумою та ввалює просто прелєсно! Вибираю аксесуари. Різні дзвіночки, бортовички, блималки. Классный Куб! Поздравляю! Надеюсь Slime в шины залил? Мы, в очередной покатушке пропороли колючками все шины, около 30 проколов на одну шину! У одного был залит Слайм, он вытащил крупные колючки и просто покрутил колесо, жижа затянула все проколы. Затем подкачал шины и смог передвигаться дальше. Чего не скажешь о нас, позвонил куму чтобы он нас забрал на машине))После этого приключения сразу же залили и себе "жижу" в колёса. Естественно в новые покрышки)) А тот чувак у которого она была, ещё катал не одну покатушку. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2021 Slime не заливал ещё ничего. Да, два ремонта уже - один раз поймал саморез, второй - кусочек гравия. Slime - это вот это?https://rozetka.com.ua/slime_10015/p4046698/?gclid=Cj0KCQjwvYSEBhDjARIsAJMn0lhbWYOx2hNz8hAgbh3mxgcyiQbo9gdalPEl4lBn7hlIBZyhpqJxrhsaAulFEALw_wcB Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2021 Интересно, какой срок жизнеспособности этой жидкости после заправки в шину. И что делать потом, например при постановке велосипеда на зимнее хранение или весной следующего года... Не придется потом снимать шину и отгрызать её зубами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2021 Slimeне заливал ещё ничего. Да, два ремонта уже - один раз поймал саморез, второй - кусочек гравия. Slime - это вот это? https://rozetka.com.ua/slime_10015/p4046698/?gclid=Cj0KCQjwvYSEBhDjARIsAJMn0lhbWYOx2hNz8hAgbh3mxgcyiQbo9gdalPEl4lBn7hlIBZyhpqJxrhsaAulFEALw_wcB Да он. Вот их сайт http://slime.in.ua/На ютубе есть тесты герметиков, где слайм показал свою эффективность. Есть для покрышек и для бескамерных шин. Производитель даёт гарантию, что 2 года жижа будет выполнять свои функции. Но есть опыт юзания 3 года. В принципе нужная вещь для тех кто активно катает и далеко отъезжает от дома. Мы на двоих купили фанфурик 473мл, как раз на 4 колеса, так дешевле вышло)) 2 nemez та Vas82 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2021 А у меня сегодня было затишье во второй половине дня на СТО, решил загнать своего Субарика на подъемник и поковыряться самому, сделать диагностику, проверить тормоза, состояние колодок, дисков, барабанов, зад перед (в своем гараже, на яме не так удобно, гараж тесный, та и ...), коллеги по СТО провели серьезную диагностику ходовой, все ОК! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2021 Все покупают модные гаджеты, Apple дрочево,а я вот такой аппарат купил,1984 г.в 4 Hapadoctb, shlonik1, Vas82 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2021 @nightwolff, я такой лет 8 назад продал, лежал без дела на даче, еще радиоресивер есть радиотехника Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2021 @Солекс Делортович, я долго искал именно эту модель в таком состоянии, тюнер кстати тоже ищу, вроде нашел на лох уа,под пломбами,с виду не потасканный жизнью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах