VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 Щойно їхав з гаража - ось так у нас прийнято їхати. Спочатку поїхав прямо з ряду для повороту наліво, а потім пігнав на червоне. І ось буквально за кілометр - другий - готова аварія А тут - на вул. Стрийській комусь було не в моготу проїхати за мною ще сто метрів до перехрестя - просто муссив об'їхати справа і втискатися, створюючи аварійну ситуацію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 надьожноє-тєгника с імблємой огрізка яблука с точки зрения надёжности - нет, а вот с точки зрения эргономики, инновационности и функциональности - да. А по надёжности с Нокией ничего не сравнится ))))Кстати, думаю, что бы его себе прикупить для спорта. Apple watch не совсем подходят для моих спортивных задач от слова совсемНу и нужны какие-то наушники беспроводные, которые могли бы работать 3+ часа, и при этом желательно капельки, и не вакуумные По поводу часов склоняюсь к Garmin. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 эргономики, инновационности и функциональности - да. никто и не спорит, космические технологии))) https://smart-lab.ru/blog/fun/74751.php Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 И да, пишут такое коцапы, которые сами ничего толкового изобрести не могут. Только обсырать.Йесли бы... вот если бы во рту росли грибы ))) Придумайте для начала сами свой смартфон А по факту - до сих пор выпускают уаз буханку и ржут с чужой технологичности. Дыбилы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 до сих пор выпускают уаз буханку и ржут.ну примерно такую реакцию и стоило ожидать)))Они хоть что-то выпускают,наши не выпускают даже этого... В плане технологичности ЗАЗ не далеко ушёл 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 По поводу часов склоняюсь к Garmin. да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 Они хоть что-то выпускают,наши не выпускают даже этого... и наши не ржут с чужих технологических достижений. Хотя ты знаешь, те же высокотехнологичные разработки не обошлись без наших инженеров. К примеру, возьмём запуск ракет-носителей Антарес, которые выводят на геостационарную орбиту спутники. Там навигационное и контрольное оборудование нашей, черниговской разработки https://www.ukrinform.ua/rubric-technology/2878984-zapusk-antares-u-kosmicnij-programi-buli-zadiani-dva-cernigivski-pidpriemstva.html Возьми наши наработки в космической отрасли - те же Зениты. Мы достойно себя показываем на международном уровне. Возьми ГП "Антонов" - новые АНы, Мрия. Я могу долго перечислять, реальные инженерные достижения наших людей, и это насколько круто, что ты себе даже не можешь представить. Наш инженерный потенциал - один из лучших. Королёв, Сикорский... Много людей и на сегодня работают на ТНК на ключевых должностях. Украинцы - люди, которые себя уважают. А уважающий человек не станет обсырать чужие достижения. Но представителей лаптестана это не касается.На сей весёлой ноте сворачиваем дискуссию, дабы не попасть под бан за разжигание чего-то там вражды или политические срачики. Это низя. Но подобные высеры срунета именно этого и заслуживают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 Королёв, Сикорский...Одного зіслали в лагєря, а іншого викурили в штати - дійсно Украинцы - люди, которые себя уважают. Особливо свої таланти. А подивися кого обирають собі у керівники... Як не злодій, то молдавський злочинець, або піаніст оригінального жанру. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 Щойно їхав з гаража - ось так у нас прийнято їхати. Когда такие неадекваты попадаются, жалею, что еще нет системы чтоб видео залить и штраф бы ему оформили... может бы они хоть почаще головой думали... ну или экономику поднимали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 @VETERAN, На сей весёлой ноте сворачиваем дискуссию, дабы не попасть под бан за разжигание чего-то там вражды или политические срачики. Это низя. мені просто не хочеться щоб дєда забанили знову. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 Когда такие неадекваты попадаютсяТа чомусь все частіше. Це я сьогодні виклав те, що хоч якось можна зрозуміти з відео. Ось наприклад той чувак на Стрийській їхав за мною і раптом ламанувся об'їхати мене та ще й справа - там він вклинився, коли між нашими машинами було не більше пів метра і все для того, щоб за сотню метрів звернути.А скільки ще таких, що вилітають на міст по зустрічній - корок їм нерви псує. З іншого боку - трапляються такі, що їдуть відразу по двох пасах з швидкістю 40 - обганяю, а він п'є каву і розмовляє по телефону без гарнітури. дабы не попасть под бан за разжигание чего-то там вражды Ми ж не про кацапів, а про своїх - з ким вражда? Не будемо викривати і критикувати свої вади - не позбудемося їх ніколи. І так вже найкращі наші покинули нас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 А подивися кого обирають собі у керівники... Як не злодій, то молдавський злочинець, або піаніст оригінального жанру. 3.18. политические обсуждения такие темы (сообщения) будут удалены, пользователю будут наказаны баллами за нарушение як виявляєтья, у нас є бали. Як у анекдоті, "і нас є..., але оцінки ставили") )) давай обережно ну його нафіг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 давай обережно ну його нафігАж так боїшся? Зможеш спілкуватися у іншій мережі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 @nemez,Многа букв написал,но я промолчу чтобы не разводить здесь политсрач,а по поводу техники "огрызок" многие и у нас считают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 Не просто считают, а поддерживают Франклинами. И пока поддерживают, они будут жить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 Не просто считают, а поддерживают Франклинами. И пока поддерживают, они будут жить я имел ввиду что многие считают это непрактичной и необоснованно дорогой хренью,а кто поддерживает франклинами-флаг в руки и тапочки в рот))) главное не в кредит))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 я имел ввиду что многие считают это непрактичной и необоснованно дорогой хренью было бы так - они бы прекратили своё существование. Это открытый рынок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 гутен морген всем хацкерам и прочим компьютерным задротам ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 По поводу часов склоняюсь к Garmin. достойный вариант А по факту - до сих пор выпускают уаз буханку и ржут с чужой технологичности. Дыбилы. согласен с каждым словом 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 По поводу часов склоняюсь к Garmin. Цена как на мои Жигули а по факту та же звонилка только маленькая, даже имея лишнюю штуку зелени никогда бы не купил эту куйню за такие деньги...Хожу с "восток амфибия" конца восьмидесятых, сделал им немного ревизию, ещё тридцать лет будут ходить... 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 Ничего вы не понимаете в выращивании курей в домашних условиях. Этим делом проффессионально занимается моя Мама (72г). Я иногда в шоке, но молчу. Есть одна курка, жрёт яйца других курей. С утра она её садит под ванну *колпак*, мне кажется шо та курка точно *В ЗАКОНЕ*, от кто, кто, той курке точно набить серьезные татушки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 @Сергей72, 8-го, сегодня ночь 14 на 15--0е.---го...Где твоё сраное дешовое сало, на вопрос о котором я уже должен завидовать и давиться слюной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 13 травня 2021 Сергей72 Сядешь, если шо, Мужиком будешь, кличка твоя, будет, Шалтопан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 @Сергей72, 8-го, сегодня ночь 14 на 15--0е.---го...Где твоё сраное дешовое сало, на вопрос о котором я уже должен завидовать и давиться слюной? Скажем так,в продайке "Линейка для клапанов"ты замечание мне сделал,пытань ныма-принято. В данной ситуации я общался с "Немцем" и довольно таки спокойно,тобто на твои либо/какие вопросы я тебе не должен отвечать,получается так. 1 Vas82 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 шотам, почали уже тєрєть по понятіям? Ми колємся по вєнє і ботаєм по фєнє? 1 Vas82 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах