nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Цена как на мои Жигули а по факту та же звонилка только маленькая, даже имея лишнюю штуку зелени никогда бы не купил эту куйню за такие деньги потому что ты не занимаешься спортом в профессиональном режиме. Для тех, кто катает на дальние дистанции, бегает марафон, ... - нужен такой артефакт, отслеживать пульс, подъем/спуск, распределять нагрузку и записывать все данные в фоновом режиме. Кроме того, навигация, музыка и лёгкий вес (во время длительного бега - полная минимизация разных побрякушек, телефон - нафик) Этот девайс не для тебя точно. Кстати гармин умеет сопрягаться с некоторыми другими датчиками - сердечного ритма, температуры, и т.д. Это для профессиональных атлетов. Для тебя - "восток", "луч", если часы. "минск" или "восход", если мотоцикл "жигули", если машина это эталон у тебя - всё в жизни измерять в жигулях. Мой вел и экипировка - на пару-тройку жигулей затянет точно. Макбук, с которого я сейчас строчу сообщение - ещё четыре штуки жигулей Электросамокат мой (чисто по приколу купил ) - ещё полтора жигуля ) Ах, да, огрызок, с которого я звоню - ещё грубо говоря одни жигули Часы, которые собираюсь купить - тоже стоят как жига Бл... так я мог бы всю парковку под подъездом забить одними вазами Буржуй блин ) Как же скучно ты живёшь 2 АндрейКузьма та quitka відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Как же скучно ты живёшь да нормально я живу,как хочу...просто не ведусь на маркетинг и рекламу которая впаривает таким как ты свой полезный и бесполезный шмот, завтра выйдет новая версия макбука или Айфона и фанаты бренда ринутся сметать с полок новинки...со стороны очень забавно наблюдать)))И да...ты это... когда фоткаешся хоть меняй выражение лица, судя по ним тебе всегда весело.... люди подумают что травкой балуешся или ещё чем то ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 это эталон у тебя - всё в жизни измерять в жигулях. нет,не эталон)))мы на каком форуме,забыл?!)))был форум Apple меряли бы айфонами)))для тебя же эталон их продукция?!Готов поспорить у тебя везде наклейки покусанного яблока наклеяны)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 завтра выйдет новая версия макбука или Айфона и фанаты бренда ринутся сметать с полок новинки...со стороны очень забавно наблюдать для меня эпплотехника - это инвестиция. Да, я в неё вкладываю. Это дорого. Но вложенные деньги возвращаются с лихвой, и поверь, это того стОит. Потом, когда эти макбуки и айпады устаревают для моих задач, я их передаю дальше по цепочке бизнеса. Они опять таки продолжают приносить деньги некоторых наших образовательных проектах. Будут работать до конца, пока не начнут загибаться. Для примера, один макбук 2010 года, до сих пор в строю. рядом с ним техника 2011 и 2012 года, ещё резвенько так пашут. Похожий пример - это как автопарк такси. Купишь туда жигулей - клиенты уйдут от тебя к конкурентам, у которых автопарк покомфортней. Да, в следующем году, в начале 2022 я себе буду обновлять себе макбук макбук. Ещё раз вкратце. Это техника для определённых бизнес задач. Лучшая и современная. Тебе для личного пользования такое не надо. Да, я себе для личных задач взял бы Dell Latitude, накатил бы на него федору линукс, и мне бы с головой его хватало. Раньше так и делал. Кстати. Если ты возьмёшь ноуты класса Макбуков - а это Asus Zenbook или тот же Lenovo Thinkpad Carbon, то их ценник намного выше. Эппл, как показывает практика, самая дешёвая техника из премиум (бизнес) сегмента. И по сравнению со своими собратьями, более надёжная и стойкая. судя по ним тебе всегда весело.... Мне действительно всегда весело, и я всегда на позитиве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 для меня эпплотехника - это инвестиция. Да, я в неё вкладываю. спасибо,поднял мне настроение Мне действительно всегда весело, и я всегда на позитиве. ))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 да че тут спорить, некоторые действительно покупают дорогие компы, телефоны, фотики необходимые для работы, то есть подходят к покупке серьезно, но также очень многие покупают ифоны и прочее для понтов как цацку, просто потому что есть лишнее бабло и нет идей куда бы еще их потратить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 я вот с 2014 года хожу с бюджетным телефоном за 120 баксов, потому что я с него только книжки читаю и все, мне хватает, а до этого с 2007 с нокией 6230i. Щас вот редми 9 заказал с алиэкспресса, хотя впринципе мог и дальше с этим ходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 да че тут спорить, некоторые действительно покупают дорогие компы, телефоны, фотики необходимые для работы, то есть подходят к покупке серьезно,и ещё они не обсырают то что покупают другие....а тут получается картина "смотрите какой я писдатый, потому что у меня....и какие вы конченные потому что у вас совок..."Просто лично я не перевариваю ЧСВ-шных выскочек 2 Vas82 та shlonik1 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 стукнула в голову спонтанная идея - ехать завтра в Рассудов, на веле. Это в Черниговской области, чуть не доезжая Любеча. дистанция около 50 км в одну сторону из того, что посмотреть - заброшка когда-то мегасекретного военного объекта https://funtime.kiev.ua/where-to-go/lyubech-1 Пока собираю свои веломонатки, смазываю и обслуживаю байк, пакую рюкзак. Зарядить все аккумуляторы и павер банки, подготовить экшн камеру, ну и упаковать запас жидкости и еды. 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Эппл, как показывает практика, самая дешёвая техника из премиум (бизнес) сегмента. И по сравнению со своими собратьями, более надёжная и стойкая.Тільки за рік - два присилають обновлення і той апарат стає тормозом. У мне кілька валяється таких "апгрейджених".Але якщо таке треба для роботи - нема на то ради. А ще я постійно борюся з тими роз'ємами - то ж треба було всобачити роз'єм на 26 контактів, товщиною як волосина, а використовувати всього три і пустити через то 5 ампер. І чомусь ті дротики дуже ламкі - міняю на ще савєцькі - не зігнеш, але і не зламаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Тільки за рік - два присилають обновлення і той апарат стає тормозом. У мне кілька валяється таких "апгрейджених". так, і якщо це не робити - то додатки перестають працювати, вимагають певну версію операційки. З одного боку це погано, а з іншого - це індикатор того, що компанія працює над захистом від вразливостей. Найбільше, що дратує - це зміна архітектури та прикладних інтерфейсів з втратою зворотньої сумісності. Епл дуже часто таке практикує. Ще один стрьомний момент - це зміна архітектури процесорів на маках та айпадлах Apple M1 — система на кристалле ARM-архитектуры компании Apple из серии Apple Silicon, используемая в компьютерах Mac, ноутбуках MacBook и планшетах iPad Pro. Первыми устройствами на M1 стали MacBook Pro 2020, MacBook Air 2020 и Mac Mini 2020 20 апреля 2021 года был представлен iMac 24" и iPad Pro на SoC Apple M1. Википедия Так що тепер Епл працює на власних процесорах, а не на інтелі... А я чогось боюся пересідати на ARM, який би там він енергоефективний не був... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 А я чогось боюся пересідати на ARMТепер майже всі таким зловживають. У мене вже кілька Вакомів також пригальмовують, а в однонго ще на гарантії акумулятор розбух - добре, що не вибухнув. Вроді Самсунги ще трохи стримані - не дуже зловживають штучним зістарюванням своїх виробів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Мой вел и экипировка - на пару-тройку жигулей затянет точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 я вот с 2014 года хожу с бюджетным телефоном за 120 баксов А я ще 2008 року користуюся Нокією на кнопках. Маленька, легенька і невибаглива. А жінці вже купку смартафонів поміняли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Мой вел и экипировка - на пару-тройку жигулей затянет точно. а от цікаво - як педалі на такому крутити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Маю питання до наших досвідчених пияків. Які марки горілки є добрими на теперішній час. Дуже давно пробував Мягков - на початку була досить таки добра, але пізніше зійшла на пси. Колись вживав Львівську - просто терпима. Потім Нємірофф - ну таке собі - більше не хочу. Сьогодні купив Первак - пішла досить таки непогано. А є щось таке, щоб випив і ще захотілося? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Домашній самогон подвійної перегонки з мінімум річною витримкою в дубовій діжці на виноградній або яблучній основі. Жену тільки для себе, але якщо напишеш адресу - відправлю тобі на дагустацію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 Маю питання до наших досвідчених пияків. Які марки горілки є добрими на теперішній час. Дуже давно пробував Мягков - на початку була досить таки добра, але пізніше зійшла на пси. Колись вживав Львівську - просто терпима. Потім Нємірофф - ну таке собі - більше не хочу. Сьогодні купив Первак - пішла досить таки непогано. А є щось таке, щоб випив і ще захотілося? Вопрос вообще ни о чем!!! Тебе ведь не 16 лет!!! Во первых, все зависит от состояния самого человека, его настроя, желания, от компании, закуски и т.д. Во вторых, ты же по наливайкам не лазишь, поэтому знаешь что и как... Поэтому твой вопрос воспринимаю как очередной вброс для оживления общения, никакой логической нагрузки он не имеет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 @VETERAN,бери ту яка щойно вийшла і її ще не встигли підробити...а ліпше віскарь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 стукнула в голову спонтанная идея - ехать завтра в Рассудов, на веле. Это в Черниговской области, чуть не доезжая Любеча. дистанция около 50 км в одну сторону из того, что посмотреть - заброшка когда-то мегасекретного военного объекта https://funtime.kiev.ua/where-to-go/lyubech-1 Пока собираю свои веломонатки, смазываю и обслуживаю байк, пакую рюкзак. Зарядить все аккумуляторы и павер банки, подготовить экшн камеру, ну и упаковать запас жидкости и еды. Прикольно... А я думаю чем завтра позаниматься...? Попилять в огороде грушу... или Поубирать в гараже а затем поковыряться с автомобилем... или Покосить триммером траву возле двора и гаража... или Заняться облагораживанием двора, дома, и т.д. или Провести время с семьей... или Провести время с кумом у мангала и, по 0.5... ??? И, даже не промелькнула мысль куда то поехать, почитать книгу и т.д. Ведь только два выходных и в понедельник на работу... И не знаешь, за что в первую очередь хвататься... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 А є щось таке, щоб випив і ще захотілося?из водки такого имхо нет, ну разве что у алкоголиков :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 травня 2021 @shlonik1,тоже самое, когда дома всегда есть куча работы и не знаю за какую браться, завтра буду косить территорию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 травня 2021 Вопрос вообще ни о чем!!! Тебе ведь не 16 лет!!!Вопрос в смакових якостях. Я вживаю рідко - тільки для очистки судин і зняття всяких спазмів, які людина (особливо чоловіки) не відчувають, але шкоду вони роблять. Тому купую рідко. Я знаю технології виробництва - сам обладнання на горілчані заводи поставляв - але ніхто про свої не повідомляє на етикетці - піди знай з чого вони гонять і що додають. Є любителі, які за один присіст "дегустують" продукт кількох виробників і можуть порівняти. бери ту яка щойно вийшлаА як довідатися - яка щойно вийшла? Кожен завод випускає одне і те ж під різними етикетками. а ліпше віскарьНе завжди - є такі, що гірші наших табуретовок. из водки такого имхо нетТа я в курсі, що є багато смачних напоїв, але вони не годяться для профілактики організму, бо мають занадто багато всяких всяких включень. Наприклад коньяк - насичений дубильними речовинами і не змиє холестеринові бляшки з судин, а навпаки - зацементує їх на стінках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 травня 2021 не знаю за какую братьсяЯ тоді не роблю нічого - пізніше і так виявиться, що чогось можна було не робити, щось зробив би і пішло б на шкоду і тільки десь третину варта було зробити, але це не терміново і зробиш пізніше - точно будеш певний, що це потрібно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 травня 2021 @VETERAN, Jack Daniels-пьєш і хочеш ще,100% приємно пити,якщо звичайно не фальсифікат))))але це не горілка... Колись дуже давно пив горілку з присмаком хріну,не пам'ятаю як називається,спирт майже не відчувався, скоріше за все це харчова добавка,пити було приємно ще і под нормальний закусь)такої більше не бачив в продажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах